返回列表 發帖
眼訓
唯有明日再打算
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

眼訓
唯有明日再打算
John 發表於 2017-3-11 05:58

明日會點
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

明日會點
JasOh103 發表於 2017-3-11 11:41

新的挑戰裡 實在是有得失進退
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

傷心。無人約。

陳陳。ED。TIMMY 個個唔理我。。我去小睡先

如果輸 想輸給 些厲害對手
打輸 也試過 有連場劇鬥  
算吧 舊男友 這低價情敵 難接受

唔怪得叫誇時代 唔係 跨世代
原來係純喜劇

咁既陣容做商戰一定好好睇lo
(雖然都會照睇)

傷心。無人約。

陳陳。ED。TIMMY 個個唔理我。。我去小睡先

如果輸 想輸給 些厲害對手
打輸 也 ...
kk8733 發表於 2017-3-11 16:49

呵呵

突然諗起一個人

去完東龍島 累到爆炸

唔小心出左榜 唔開心

乜煒哥已經要做黃浩然吖媽啦
雖然唔係親生
我記得以前喺亞視好似做過一pair

乜煒哥已經要做黃浩然吖媽啦
雖然唔係親生
我記得以前喺亞視好似做過一pair ...
林仔 發表於 2017-3-11 18:58

情陷夜中環幾好睇

回復 2966# 林仔

其實黃浩然幾正
利申:唔係鏡粉

情陷夜中環幾好睇
John 發表於 2017-3-11 19:21

好鍾意睇入面D強姦戲

好鍾意睇入面D強姦戲
艾石仔 發表於 2017-3-11 19:55

第一碟葉旋就

第一碟葉旋就
John 發表於 2017-3-11 19:59

姦葉旋條仔幾正

姦葉旋條仔幾正
艾石仔 發表於 2017-3-11 20:01

同意

點解我都係
nicknicknick 發表於 2017-3-11 20:07

因為你是我黨羽

咁要合作改變歷史?
nicknicknick 發表於 2017-3-11 20:10

同你合作好唔好

睇pandakill 第一局好_激氣

姦葉旋條仔幾正
艾石仔 發表於 2017-3-11 20:01

變態。。

好想買傢俱佈置自己間房間
但諗唔到行咩風格

點解我都係
nicknicknick 發表於 2017-3-11 20:07

因為你都有送坤哥最後一程

218 5個零啲讀白多到

好眼訓
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

好眼訓
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:02
你頭先訓唔夠咩

好眼訓
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:02

快些去訓啦。

鄭嘉穎尾二一集先發力囉愛
nicknicknick 發表於 2017-3-12 00:04

is the show any good? might consider watching it cos definitely wont watch the next 930 show lol

你頭先訓唔夠咩
nicholashin 發表於 2017-3-12 00:03

我中左半首歌ze ma

你頭先訓唔夠咩
nicholashin 發表於 2017-3-12 00:03

你兩個做咩嚟
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你兩個做咩嚟
HOTMAN 發表於 2017-3-12 00:17

係mtr咁啱撞到ze

係mtr咁啱撞到ze
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:19

NH 同 KEVIN 原來有野。

你兩個做咩嚟

你快些問下NH 啦

你兩個做咩嚟

阿嫂....
Happy and Blessed.

我中左半首歌ze ma
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:15
半首歌已經好多

好肚餓。食宵夜先。

今晚食了1.5碗飯啦。。

半首歌已經好多
nicholashin 發表於 2017-3-12 00:34

你地兩個想爭情侶獎

半首歌已經好多
nicholashin 發表於 2017-3-12 00:34

體諒下人啦, 我對黑眼圈又大左好多啦

體諒下人啦, 我對黑眼圈又大左好多啦
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:42
但嗰首好正喎

但嗰首好正喎
nicholashin 發表於 2017-3-12 00:43

我覺得綠part開頭個幾首好d, 當然紅part係最正

我覺得綠part開頭個幾首好d, 當然紅part係最正
kevinlai1621 發表於 2017-3-12 00:48
即係你唔鍾意開頭嘅歌

不過,CM令我認識好多廣東歌同歌手,fabel、SM、phil都係入到黎先識

原來係咁...
真係架?

即係你唔鍾意開頭嘅歌
nicholashin 發表於 2017-3-12 01:09

無咁深印象lol

其實幾好睇
田蕊妮中段開始好發力
nicknicknick 發表於 2017-3-12 08:28
無睇好多 劇情幾好睇 但選角好垃圾 主角配角演技極差
然後傳媒一去到喊嘅場景就吹捧個演員演得好 但其實我覺得演得好差 仲有陣膠味

然後傳媒一去到喊嘅場景就吹捧個演員演得好 但其實我 ...
nicholashin 發表於 2017-3-12 13:25

網民:嘩,連網民都一致話好睇丫
咁一定要推到完場喇

其實幾好睇
田蕊妮中段開始好發力
nicknicknick 發表於 2017-3-12 08:28

我鍾意前段, 阿田同2180000相遇之前果段,
幾個角色唔相關, 但又因為幾單案走埋一齊,
互相影響, 前段拍得幾好

我鍾意前段, 阿田同2180000相遇之前果段,
幾個角色唔相關, 但又因為幾單案走埋一齊,
互相影響, 前段拍得 ...
艾石仔 發表於 2017-3-12 16:26

agree 睇左三集就無追落去 不過幾個角色擦身而過拍得好正

然後傳媒一去到喊嘅場景就吹捧個演員演得好 但其實我 ...
nicholashin 發表於 2017-3-12 13:25

就係因為選角無睇落去lol
之前聽阿田做奸都有少少興趣

就係因為選角無睇落去lol
之前聽阿田做奸都有少少興趣
JasOh103 發表於 2017-3-12 17:59
我覺得阿田handle唔到個角色

nicholashin 發表於 2017-3-12 19:30

我覺得雯女做實好正

nicholashin 發表於 2017-3-12 19:30

成間電視台好似都冇人可以handle到
阿田可能係唯一比較好嘅選擇 lol