返回列表 發帖
原來愛gin既身份係唔可以come out

永遠地忍耐 永遠不出來 世界將依然不變改 ...
HOTMAN 發表於 2017-12-29 19:11

幾時搞返個Gin粉大遊行
大愛美煎

#GinLeeisAGayIcon

日日都比cm人bully

黑暗 小圈
HOTMAN 發表於 2017-12-29 19:04

H0TMAN: my reputation's never been worse so he must like me for me
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

H0TMAN: my reputation's never been worse so he must like me for me
JasOh103 發表於 2017-12-29 19:27

I got some big enemies

Cap低her
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CM力捧兩大未來天后接班人serrini同marry lamb lamb都有奬
乜997突然咁高質

CM力捧兩大未來天后接班人serrini同marry lamb lamb都有奬
乜997突然咁高質
林仔 發表於 2017-12-30 00:16

997新個班人係咪成日上cm

開心
寫好至尊碟tag
長氣過上年
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

想打篇頌讚Reputation既文章

開心
寫好至尊碟tag
長氣過上年
JasOh103 發表於 2017-12-30 03:03

恭喜 Gin Lee 恭喜 Live In The Moment
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

開心
寫好至尊碟tag
長氣過上年
JasOh103 發表於 2017-12-30 03:03
Songs of Love叻叻

大巧新碟倒數一個月

1. 同枱食飯
2. 兩溝
3. 心靈作家
4. 可惜你是個人
5. 和好
6. (好似話仲有 ...
hehehaha 發表於 2017-12-29 18:22

好期待好期待好期待!!!!!!!!!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

想打篇頌讚Reputation既文章
bagfgfcde 發表於 2017-12-30 08:10

點解我無獎。。明明我出左大碟。。

點解我無獎。。明明我出左大碟。。
kk8733 發表於 2017-12-30 13:32

你問下評審

你問下評審
bagfgfcde 發表於 2017-12-30 13:38

唔係你咩。。

唔係你咩。。
kk8733 發表於 2017-12-30 13:50

今年評審係 小宇 Serrini 同 Taylor Swift

0:55 成個deem

BAG 十二大  第一位
2011     由他去
2012     睜開眼
2013     Imperfect
2014     光源
2015     若
2016     如果我們不曾相遇
2017     無敵

好似年年都好爆冷咁

BAG 十二大  第一位
2011     由他去
2012     睜開眼
2013     Imperfect
2014     ...
bagfgfcde 發表於 2017-12-30 16:33

唔係小宇二珂幸蜺就唔冷㗎喇
Happy and Blessed.

唔係小宇二珂幸蜺就唔冷㗎喇
jose 發表於 2017-12-30 17:08

希望2018既至尊歌得主係蔡女士

有次同你 搭長途巴士去瑞典
巴士查飛嘅人問我 另一半喺邊?
當時 我指住你 你排緊喺我後面
然後查飛嘅人話 唔係 係張飛嘅另一半喺邊

菊梓喬(Hana)趁平安夜到商場舉行新碟簽唱會,實行與粉絲共度佳節。現場粉絲十分熱情,每當Hana唱歌時,粉絲都會高聲和唱,令Hana十分感動,更和粉絲承諾「一輩子守候」。Hana其後和粉絲在台上玩遊戲,兩位男粉絲即場把自己打扮成禮物向Hana示愛,讓她十分害羞,大呼:「唔識揀!」

談到工作目標,Hana即說明年年中會出新碟,亦想快點儲夠歌,冀望自己能夠五年內開到屬於自己的演唱會。
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

30 / 12 / 2017 CM Gin粉排行榜:

1. 616.1314 (new)
2. HOTMAN
3. JasOh103 (re)
4. bagfgfcde
5. 帥小寶`

Out:
hehehaha
John

30 / 12 / 2017 CM Gin粉排行榜 (正式官方版) :

2. John
3. JasOh103
5. 帥小寶`

Out:
H0TMAN

30 / 12 / 2017 CM Gin粉排行榜 (正式官方版) :

2. John
3. JasOh103
5.  ...
hehehaha 發表於 2017-12-31 02:11

成日俾第四位俾我...
死死聲 咁鬼難聽
新一年要加大力度反幸先

成日俾第四位俾我...
死死聲 咁鬼難聽
新一年要加大力度反幸先
bagfgfcde 發表於 2017-12-31 07:24

死肥幸 我要打爆個電視機?

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

30 / 12 / 2017 CM Gin粉排行榜:

2. HOTMAN
3. JasOh103 (re)
5. 帥小寶 ...
HOTMAN 發表於 2017-12-31 01:16

FYI

Gin fans list:
1) Wonders
2) 616.1314
3) HOTMAN
4) JasOh103

OUT:
John

JasOh103 發表於 2017-12-30 23:53
我們的總和

見到一堆勤粉努力咁搶FO係精神嘅

話說尋日去咗 un un
發現 hehe 界女神應該係容祖兒同鄭希怡
尋日一播隆重登場 加大力度 舞吧舞吧 全身暑假 同 相對濕度都大合唱 LOL

https://www.youtube.com/watch?v=q0jL7Q2dU2w
「我發現首歌最勁係由第一句歌詞到最後一句都係押韻」

話說尋日去咗 un un
發現 hehe 界女神應該係容祖兒同鄭希怡
尋日一播隆重登場 加大力度 舞吧舞吧 全身暑假 同 相對濕度都大合唱 LOL
賴爽 發表於 31/12/2017 13:56

可能D 人識唱我我我我我我胸部多D

Gin平時係「宅女」一名,不過,唔識佢嘅人會以為佢好靜,識落先知,佢原來好好笑!「有時都覺得自己幾悶,但係睇你點睇,有時會幾「宅」。我諗睇吓你對悶嘅定義係咩,對於鍾意蒲嘅人嚟講可能我係好悶,因為我真係好少蒲。」

咁佢平時又鍾意做啲咩呢?「最悶嗰啲囉,好靜態嗰啲嘢,我鍾意行山,而家開始天氣又涼,成日都睇幾時無落雨就真係想去行吓山,狗仔隊可以喺山頭等候捕捉,應該都會見到我。睇書,會多啲陪貓貓。實不相瞞,我有時覺得自己好似喺另一個星球,我唔知可能好多人都會有呢啲諗法,但我有時覺得,我會唔會太過活喺自己世界,但其實咁樣自己好舒服,我覺得自在嘅,我鍾意咁樣,我鍾意自己嘅世界簡單啲,如果世界窄啲,但係裡面全部係善良同埋好多自由自在嘅話,我寧願呢個世界窄啲。」
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

2017即將過去
迎來美祖重奪女金的2018
開心

#ginlee肥蘭走音琪全部可以行開

2017即將過去
迎來美祖重奪女金的2018
開心

#ginlee肥蘭走音琪全部可以行開 ...
hehehaha 發表於 2017-12-31 18:09

Gin lee係無可能走開架!

Gin lee係無可能走開架!
帥小寶` 發表於 2017-12-31 18:18

2018最多咪拎女銅
好似fiona咁 銀 銀 銅 然後bye bye

2018最多咪拎女銅
好似fiona咁 銀 銀 銅 然後bye bye
hehehaha 發表於 2017-12-31 18:29

環球靠美煎擔大旗架啦 唔可以flop架!

環球靠美煎擔大旗架啦 唔可以flop架!
帥小寶` 發表於 2017-12-31 18:33

實力Kary 頂上

實力Kary 頂上
hehehaha 發表於 2017-12-31 18:38

希望佢兩位做到好姊妹

希望佢兩位做到好姊妹
帥小寶` 發表於 2017-12-31 18:40

敵人既敵人先做到姊妹

可以預視到下年Aga會同Kary friend

敵人既敵人先做到姊妹

可以預視到下年Aga會同Kary friend
HOTMAN 發表於 2017-12-31 19:26

環球宮心計
Gin派: alan tam, 劉美君
Kary派: Aga, Robynn, Kendy, Yan Ting

環球宮心計
Gin派: alan tam, 劉美君, 盧冠廷 林憶蓮 陳慧嫻 eric kwok adrian fu 麥家瑜 Duncan Alex Fung
Kary派: Aga, Robynn, Kendy, Yan Ting adrian fu 陳奕迅 舒文
hehehaha 發表於 2017-12-31 20:04

HOTMAN 發表於 2017-12-31 22:17

排到第二行 好勁

排到第二行 好勁
HOTMAN 發表於 2017-12-31 22:19

Gin gin good ball

HOTMAN 發表於 2017-12-31 22:17

Kelly媽置身事外?
其實仲有學友,不過應該都係支持Gin

和2017講再見

咁多位BBs新年快樂<333
Happy and Blessed.

希望各位和2017講再見後,在新一年能繼續安守本份,不要再傷心到變形

希望大家係2018年能夠尋回原來的你

Happy New Year!

各位美會員新年快樂
新一年由奇蹟創造奇蹟
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C