返回列表 發帖
你唔係已經reserve左1冠啦咩
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 21:20
R&K 要低位上榜再 out
matthew1990 發表於 2016-3-5 21:20
咁佢地喺 903 拎過冠軍喎 所以我要拎左冠軍先下台

咁佢地喺 903 拎過冠軍喎  所以我要拎左冠軍先下台
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:26

13年之前就係, 個時就算lalala都好似無咁差
   13年之後就真係長期低位

咁你係13前定後 P.S. 而家已經係16年
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

希望今日攞到第9
低位 7-10 就齊晒

13年之前就係, 個時就算lalala都好似無咁差
   13年之後就真係長期低位

咁你係13前定後 P.S. 而家 ...
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 21:28
咁當然係 13 前啦
希望今日攞到第9
低位 7-10 就齊晒
ed8671ed 發表於 2016-3-5 21:29
而家有 6 位美會員都係 4 日喺唔同位置 驘在起跑線噶

咁當然係 13 前啦
而家有 6 位美會員都係 4 日喺唔同位置 驘在起跑線噶  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:35

包括我

包括我
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:37
yes

rubylovessss 02>09>07>08
bagfgfcde 03>02>05>07
matthew1990 04>05>02>01
ed8671ed 05>07>08>10
kevinlai1621 07>08>04>05
nicholashin 08>06>03>04

希望今日有一半人踢出局喔

包括我
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:37

Me too 7>8>4>5

yes

ed8671ed 05>07>0 ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:39

呢個重任交比我啦
Happy and Blessed.

yes

ed8671ed 05>07>0 ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:39

好似已經唔見左1個

咁當然係 13 前啦
而家有 6 位美會員都係 4 日喺唔同位置 驘在起跑線噶  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:35

愛雅力 +1000000000000000分
淆底今日會out出榜

淆底今日會out出榜
ed8671ed 發表於 2016-3-5 21:42

我都驚
今日好似冇發過力 好少po出

好似已經唔見左1個
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 21:42

要踢走埋kk8733
希望jasoh同kayzzz上水髮力
Happy and Blessed.

呢個重任交比我啦
jose 發表於 2016-3-5 21:40
請髮力
好似已經唔見左1個
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 21:42
多謝 NH 達成我 1/3 嘅願望
淆底今日會out出榜
ed8671ed 發表於 2016-3-5 21:42
以後我想用多 D 雅妹嘅歌名做句

要踢走埋kk8733
jose 發表於 2016-3-5 21:43

不如我調走佢啦

要踢走埋kk8733
jose 發表於 2016-3-5 21:43

今日再唔上就唔知要等到幾時啦
髮下力先
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

唔同大家爭喇 元老表示升左級唔同你地班二三線會員爭 zZzZzzZz

請髮力
多謝 NH 達成我 1/3 嘅願望
以後我想用多 D 雅妹嘅歌名做句  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:44
我黎緊個星期忙到喊 無時間發力

nicholashin 發表於 2016-3-5 21:48

我都開始忙, 黎緊又幾個mid term

最近 24 小時發帖 排行榜
01 05 kevinlai1621 38
02 07 bagfgfcde 37
03 03 kwanie 35
04 08 rubylovessss 26
05 09 chanchan0909 26
06 01 matthew1990 25
07 10 ed8671ed 25
08 02 kk8733 24
09 RE kayzzz 22
10 NE JasOh103 21

OUT
XX nicholashin
XX jose

nicholashin 發表於 2016-3-5 21:48
你加油啦 我黎緊嗰個禮拜都會好忙

原來我上到第二 完全冇諗過

04 08 ruby ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:50

承蒙各位厚愛, 不過拉低左今日ap

bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:51
ed 都 foul 埋 真係得返 3 個
rubylovessss 02>09>07>08>04
matthew1990 04>05>02>01>06
kevinlai1621 07>08>04>05>01

恭喜 KEVINNNNNNNN 噶

傷心
可唔可以幫我+1或者-3 AP

ed 都 foul 埋 真係得返 3 個
rubylovessss 02>09>07>08>04
matthew1990 04>05>02>01>06
kevinlai1 ...
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:52

Thx, 差少少就連續兩年同一日冠

我都驚
今日好似冇發過力 好少po出
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:43

聽講動物兔唔上得人類榜

bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:51

差一個po就No.1
我們的總和

傷心
可唔可以幫我+1或者-3 AP
ed8671ed 發表於 2016-3-5 21:52
可唔可以幫我加翻上榜

嬲!唔小心上咗榜 -.-
可唔可以唔參加㗎

可唔可以唔參加㗎
kayzzz 發表於 2016-3-5 22:15
點解你唔想上榜

可唔可以唔參加㗎
kayzzz 發表於 2016-3-5 22:15

我建議你可以掩耳盜鈴

我建議你可以掩耳盜鈴
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 22:17

已經就住就住出post

點解你唔想上榜
nicholashin 發表於 2016-3-5 22:17

廢事晒咗個位,俾其他會員多啲機會儲齊1-10位

已經就住就住出post

廢事晒咗個位,俾其他會員多啲機會儲齊1-10位 ...
kayzzz 發表於 2016-3-5 22:18

其實我堅係自壓airplay
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

已經就住就住出post

廢事晒咗個位,俾其他會員多啲機會儲齊1-10位 ...
kayzzz 發表於 2016-3-5 22:18
呢個榜要多 D 會員幫手搞事先好玩噶

我建議你可以掩耳盜鈴
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 22:17

希望今年可以新增「最持久上榜獎」「大滿貫獎」「最長連續10位獎」
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

兔兔今日好乖。。俾新會員上榜

兔兔今日好乖。。俾新會員上榜
kk8733 發表於 2016-3-5 23:01

多謝你
第十位通常都係感動位, 好幸福呀
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

加番個最佳退位讓賢獎啦

多謝你
第十位通常都係感動位, 好幸福呀
JasOh103 發表於 2016-3-5 23:03
唔洗多謝。。兔兔好識做。。

加番個最佳退位讓賢獎啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-5 23:04

一定係俾兔兔啦。自己投自己一票先。。

山林道走勢

今日我要發下力 (認真)

賴爽 發表於 2016-3-6 10:46

妹妹你今日好得閒?

賴爽 發表於 2016-3-6 10:46

發力做咩先

妹妹你今日好得閒?
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-6 10:59

咪又係做 FYP 同其他細科 PROJECT

姐姐你今日又有咩做

發力做咩先
seeseetv 發表於 2016-3-6 11:02

小弟要力爭上榜 (我要空降第一話比大家知我既實力)

唔好意思原來分左兩個 POST

咪又係做 FYP 同其他細科 PROJECT

姐姐你今日又有咩做
賴爽 發表於 2016-3-6 11:02

我都要溫書了<3星期三MID TERM

我都要溫書了
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-6 11:46

我用六個midterm日期買六合彩 中左個半字呀
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

小弟要力爭上榜 (我要空降第一話比大家知我既實力)

唔好意思原來分左兩個 POST ...
賴爽 發表於 2016-3-6 11:03

你放個心心係實力隔離
係咪想同某實力會員示愛

我都要溫書了
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-6 11:46

有咩要考呀
你放個心心係實力隔離
係咪想同某實力會員示愛
-Prince- 發表於 2016-3-6 11:58

唔講我都唔記得某會員個名有「實力」
王子你好留意人唷
實力露比?
matthew1990 發表於 2016-3-6 12:30

你同我已經唔是同路人 我仲係 33 你已經 57

有咩要考呀

唔講我都唔記得某會員個名有「實力」
王子你好留意人唷

你同我已經 ...
賴爽 發表於 2016-3-6 12:30

實力會員表示 so sad
我們的總和