返回列表 發帖
"相信自己" 唔知係咪版權呢
演唱會無唱過,精選碟冇收錄過
dom 發表於 2016-9-16 23:22

有呀,最新個隻 Unforgettable 有收錄

btw 呢套好得人驚
721AXA 發表於 2016-9-16 23:50

師奶madam
love wins!

回復 303# hihi

啲衫/造型/髮型 part one令好多
love wins!

唱到不要驚動愛情基本上已經冇哂聲
Sammi爆喊兼係咁講對唔住..睇到好心痛

見佢唱唔到跟住喊真係好心痛

電影part著咗Beyoncé Lemonade入面套黃色衫
都係Beyoncé波濤洶湧著得有效果啲

個 RUNDOWN 正呀

八公里??????????

你愛我愛不起 心血來潮 都係得chorus
都照收貨啦!!
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

聽都心都up哂
但自私地希望Sammi唔好cut場cut歌,大家撲飛撲到面色枯黃
今晚為Mi祈禱,Get well soon,希望休息果2日幫到佢恢復體力
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

聽都心都up哂
但自私地希望Sammi唔好cut場cut歌,大家撲飛撲到面色枯黃
今晚為Mi祈禱,G ...
fifty1205 發表於 2016-9-17 02:24

我都自私地希望SAMMI把聲好番,

唔好嘥咗個咁好既RUNDOWN
唔想連DVD都無

唔想連DVD都無 ...
hans_lung 發表於 2016-9-17 02:48

呢個rundown真係歷史上最好
其實睇片除左高音上唔到 都無乜大問題
因為都習慣左佢touch mi 1沙沙聲咁唱

希望把聲好返唔止係因為想聽到靚聲咁簡單
而係唔想佢再講對唔住 再blame herself 再喊
呢樣睇到好心痛

聽住新碟"我不是歌手", 再想返蘋果的concert對歌迷狂講對不起片段
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

我唔係mi粉,我覺得RUNDOWN好一般,醫生與我、愛你是我一生中理想次次都無唱。

今晚輪椅區飛宣告售罄
禮拜一再試過, 可能Mi果晚仲有態

唔想連DVD都無 ...
hans_lung 發表於 2016-9-17 02:48

把聲咁真係好嘥個rundown..

又無我最中意既實不相瞞................

真係晚晚都係蕭煌奇做嘉賓唱多兩首好過喇!

真係晚晚都係蕭煌奇做嘉賓唱多兩首好過喇!
hin0526 發表於 2016-9-17 13:36

點解要係咁
咁多正能量香港歌手唔請
個part有埋放不低 插曲 你話幾好呢 成個rundown會係完美

傳聞
16/9 嘉賓:箭嘴安
22/9 嘉賓:丁太
25/9 嘉賓:牛華
Jacz 發表於 2016-9-12 00:53

嘉賓會唔會唱多一首歌,幫sammi減減壓

嘉賓會唔會唱多一首歌,幫sammi減減壓
Nathan 發表於 2016-9-17 15:31

我比較關心把聲咁到時會唔會錄影,個rundown真係可一不可再咁

我比較關心把聲咁到時會唔會錄影,個rundown真係可一不可再咁
Jacz 發表於 2016-9-17 18:33

難得唱曬大部分9x至千禧年既hit 歌
我以為mi 一世都唔會再唱愛的輓歌
亦都無諗過佢會肯唱如何掉眼淚同我們的主題曲,因為佢成日話難唱

今晚輪椅區飛宣告售罄
禮拜一再試過, 可能Mi果晚仲有態
阻住 發表於 2016-9-17 10:16

想問下輪椅位係幾錢飛?同埋係咪都可以上網買架?thanks

cut左哭泣遊戲

cut左哭泣遊戲
samson712 發表於 2016-9-17 21:14

啊!!!!星期一千奇唔好cut啊!!!!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

cut左哭泣遊戲
samson712 發表於 2016-9-17 21:14

無cut到
條裙咁靚無可能剩係獨唱一首

如何掉眼淚再降多個key
咁搞法我可以同key同佢大合唱
真係好彩有得休息兩晚
希望會幫到佢康復

今晚把聲好似重差左

想問下輪椅位係幾錢飛?同埋係咪都可以上網買架?thanks
timothy1704 發表於 2016-9-17 20:02

$780
可以上網買,每朝10am開售

第二場嘉賓: 黄子華

From:  即時蘋果
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

cut荒漠甘泉

回復 329# JasOh103

係cut左喎

Encore捨不得你,跟住話最後一首不要驚動愛情。 2243咋喎。
好似想成part medley cut 埋

2nd encore 默契

回復  JasOh103

係cut左喎
samson712 發表於 2016-9-17 22:36

唔好意思
Fb page唔可信
今晚把聲點呀

真係成part cut 走。 好失望呀!

第二场cut了多少歌啊

回復 338# youfuqi

哭泣遊戲
荒漠甘泉
成part 遺珠medley

回復  youfuqi

哭泣遊戲
荒漠甘泉
samson712 發表於 2016-9-17 22:52

全場一齊叫你愛我愛不起6個字!!

寧願cut果三首留返段Medley......

好彩今朝撲唔到霏

回復  youfuqi

哭泣遊戲
荒漠甘泉
samson712 發表於 2016-9-17 22:52

少这么多.....
一part都cut...希望我看的第八场。sammi 能痊愈

佢真係無晒聲,忠粉心痛,但一半以上都係觀眾唱,可以唔cut,真係會失望。 11點未到就走晒人。

佢真係無晒聲,忠粉心痛,但一半以上都係觀眾唱,可以唔cut,真係會失望。 11點未到就走晒人。 ...
samson712 發表於 2016-9-17 22:56

仲要連踩兩晚
可能佢要留力(聲)到錄影個晚(如果有)
咁就會有好d既side track medley聽

老老豆豆 不如之後果6場退票補場算啦
知佢盡左力 但真係有啲虐待觀眾
一半歌都唱唔出聲 聽佢播音樂...

一半歌都唱唔出聲 聽佢播音樂... ...
hehe 發表於 2016-9-17 23:05

我都係咁話...今晚一路睇一路鬧。
    應cut嘅唔cut...偏偏cut哂最想聽嗰啲!

回復 345# hehe

忠粉都係咁話。
有少少濫用左「做到最好」,濫用忠粉既體諒。
我19 25都有飛,好彩的話尾場係睇得返full show

但半首歌都唱唔到咁濟,
有心搵觀眾幫唱的話至少keep返medley,大家聽到音樂代理滿足下都好。
宜家鬧又唔係,讚盡力又唔係。

一半歌都唱唔出聲 聽佢播音樂... ...
hehe 發表於 2016-9-17 23:05

作為忠粉都希望取消算..以而家嘅狀態其實真係咩都唱唔到
無謂繼續傷自己把聲
唔取消全部都取消中間啲場次休養下把聲吖...

其實佢依家嚴重d定美祖1314嚴重d

同埋可能好多人都抱好大期望入場
始終佢既演唱會一向口碑好
今次太大落差 真係唔係幾接受到..

與其頂硬上,mi 不如保住自己個招牌。
再開都實會大把人睇,好過依家咁
自己又辛苦,又發揮唔到 ....
唉 好似好多天王天后都試過演唱會失聲 ...
千嬅,美祖,Eason 同Mi....

其實佢依家嚴重d定美祖1314嚴重d
cbacbacba1 發表於 2016-9-17 23:20

好明顯係呢個嚴重d啦

作為忠粉都希望取消算..以而家嘅狀態其實真係咩都唱唔到
無謂繼續傷自己把聲
唔取消全部都取消中間啲場次 ...
hihi 發表於 2016-9-17 23:16

應該要18-19/9取消,養下把聲
21/9繼續開
今日真係慘不忍睹