返回列表 發帖
棄倪保兒

好似突然間記起有呢首歌甘要播反晒
hkbaby 發表於 2023-10-11 19:32

集體忽然好鍾意3個月前嘅一了百了

集體忽然好鍾意3個月前嘅一了百了
qwerzx 發表於 2023-10-11 19:45

張Check 3個月後終於過到數

New dancing queen 預告年尾再出歌

Marf 歌量似 Edan 第一年
Silencio = Mr. E
Fool = 小諧星
心跳脈 ...
boy4dudes 發表於 2023-10-11 19:05

傳唱度爭好遠咯唔亥
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

傳唱度爭好遠咯唔亥
cathay1996 發表於 2023-10-11 20:20
講緊歌曲數量唔係傳唱度

LT新歌二人限定故事後日正式派台,8pm mv首播
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

本帖隱藏的內容需要積分高於 288 才可瀏覽

kay

✌️其實美泳舊年都值得更多
結果係點大家都知
究竟係咪真係成間蛋只有容祖國可以拎女金
同公司任何其他人 ...
FY5856 發表於 2023-10-11 14:37

我一早話英皇只可以一個女金, 就係祖國
      泳兒銀 已經係容天后開恩 煎煎轉會即金 ?
           放長雙眼睇下 但我睇好special one 後來居上
               仲有成三個月比佢追 Aga 二度女金

只記住你 - 小巧新歌 is coming

https://www.instagram.com/p/CyQhleGR7LM/

原來係小島要出歌所以要踢咗泳上榜先

簽呢啲咁嘅形象歌手 都係滿足下佢恨獎心態之後去搵錢啦我就支持比女金佢 唔好再污染樂壇 ...
henry168 發表於 2023-10-11 17:51

咁谷咗小巧金先
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

成婚index 4
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

kay上到

我一早話英皇只可以一個女金, 就係祖國
      泳兒銀 已經係容天后開恩 煎煎轉會即金 ?
         ...
awong255 發表於 2023-10-11 21:32

其實霉泳叱咤成就已經高過好多女歌手
霉泳(1银,1十大)>美Gi(1銅,1十大)>美音(1至尊、2十大)>美融(3十大)
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

其實霉泳叱咤成就已經高過好多女歌手
霉泳(1银,1十大)>美Gi(1銅,1十大)>美音(1至尊、2十 ...
我等我在 發表於 11/10/2023 21:58
1至尊2十大會唔會衰過無至尊講真

講緊歌曲數量唔係傳唱度
boy4dudes 發表於 2023-10-11 20:55

本身間公司正野衰野都淨係想用數量取勝

我就覺得你上面啲等式除左Mr. E,都係錯嘅
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

1至尊2十大會唔會衰過無至尊講真
kwanie 發表於 2023-10-11 22:06

喜歡音兒
DM多仔多到覆唔哂

謝大媽過咗數

幫一了百了打氣
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

幫一了百了打氣
steph123 發表於 2023-10-11 22:46

一了百了 係米會 10 NE?

幸兒女銀換一了百了十大

幸兒女銀換一了百了十大
梨胃言 發表於 2023-10-11 22:48

仲趕到咩? 係都五錯,俾多D 識唱歌GE 人上台沖淡D 妖氣

lolly.talk
Daydream~ our little things

Lolly Talk 2023年第四首單曲
《二人限定故事》Daydreaming Our Little Things

曲: Antoine Adel Aboulkassimi, Isak Alvedahl, Asa Bjartmarz, Nick Tudor
詞: Tania Chan, Sinnie Ng @taniackc @_nsyee
編: Antoine Adel Aboulkassimi, Goro Wong @goroplayground
監: Goro Wong @goroplayground

13.10.2023 20:00 Lolly Talk YouTube Channel MV 首播
14.10.2023 00:00 各大音樂平台上架
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

https://www.instagram.com/p/CyQcRsUIGlM/

Nancy預告於年底前會推出第5首單曲,跟之前的作品不同,旋律上會比較新鮮,有一點點甜蜜的感覺。

Nancy 仲有 5th plug
女新金 華納VS大國要鬥到最後?
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

Nancy預告於年底前會推出第5首單曲,跟之前的作品不同,旋律上會比較新鮮,有一點點甜蜜的感覺。

Nancy  ...
mt666 發表於 2023-10-11 23:01

A&R終於有啲正確路向,Nancy先真係反應唔夠理想而要拼搏
21 傾城

A&R終於有啲正確路向,Nancy先真係反應唔夠理想而要拼搏
LushKillYourMus 發表於 2023-10-11 23:09

華納一返唔到數就要 BYEBYE
理得你有冇料

濤仲未過110
睇嚟世一先係十大第十

903 DJ突然喺無夾過嘅情況之下搵返一了百了隻歌嚟播

華納一返唔到數就要 BYEBYE
理得你有冇料
hissorhk 發表於 2023-10-11 23:25

出到第5首都有心理準備啦

華納會否更偏向The Singer is Songwriter,就睇今鋪押注
21 傾城

Flambeau 發表於 2023-10-11 23:37

"無夾過" ching串得好應

成班卒仔邊有咁多自主權
擺明係齋撳掣 本來system就set好今周邊首歌要播幾次
不過播泳唔播煎 可能係製造下懸念乍掛??
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

Flambeau 發表於 2023-10-11 23:37

森美:「我哋真係冇計,純粹係想聽多次就播,只係好隨心、單純咁播。」
在這畢生不滅 無極的狀態

LushKillYourMus 發表於 2023-10-11 23:09

唔明 look into my eyes 無咩迴響,呢首暫時最好
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

成班卒仔邊有咁多自主權
擺明係齋撳掣 本來system就set好今 ...
liebe 發表於 2023-10-11 23:44

本來system就set好今周邊首歌要播幾次—>應該無算到咁盡嘅
頂多有冠軍同A list
click here

星期一先開始播嘅泳仲多過煎係咩玩法

星期一先開始播嘅泳仲多過煎係咩玩法
kwanie 發表於 2023-10-11 23:59

泳都唔知會唔會多過一週

今週英皇2ne,難怪-O-O播得咁少

好不容易馬拉妹播左7次, 辛苦啦DJ們
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

今週英皇2ne,難怪-O-O播得咁少
我等我在 發表於 2023-10-12 00:03

-O-O兩首上榜喎
click here

成班卒仔邊有咁多自主權

咁啱過去兩個月完全無諗起有首歌叫一了百了,然後今日有DJ提起,大家一聽覺得好好,所以即刻一日播左幾次,我諗係咁樣啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

但其實 一了百了 今次4台都遲上,避開晒 幸兒D 重量PLUG  上榜期

姜B讚炎炎食唔食到姜糖票入最女五強?
Only For Me 係咪ban咗?

美巧 入egg 真係吓吓都 吊打 煎

淨係個曲已經唔係嗰皮

可能遲啲搵返與我無關隻碟嚟播

Clashofking 發表於 2023-10-12 00:32

姜講兩句姜嬸會咁聽話?我唔信
开花五千日

姜講兩句姜嬸會咁聽話?我唔信
xm1n9 發表於 2023-10-12 00:39

今年邊d大機會最女五強?

Clashofking 發表於 2023-10-12 00:32

可能過兩個月又會播返
MmM

咁琪琪洗唔洗係4拍4家族音樂祭唱夠十首姜逼啲歌,搶返啲票返嚟

今年邊d大機會最女五強?
Clashofking 發表於 2023-10-11 16:42

豹 樹 aga 煎 應該穩入

成班卒仔邊有咁多自主權

未到話播幾多次咁癲嘅

不過肯定係跟list播
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

可能遲啲搵返與我無關隻碟嚟播
K2022 發表於 2023-10-12 00:34

雖則 MC 啲歌越出越悶,但都未至於連榜都上唔到