返回列表 發帖
CM 共和組合 銅獎

你地都有十年喇! 上黎啦,CM舞台既第一次!

My Little Airport
上榜歌曲: 美麗新香港 ...
powerful 發表於 2015-2-7 23:09

呀!!!!!唔係掛!開心到傻左
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

CM 共和組合 銅獎

OMG
我好似都俾左幾多分佢地  好感動

而家睇翻小塵埃444同MLA 538又差唔少既
雖然我懷疑計埋小塵埃屈居第11-20名既榜分會高過MLA

CM 共和組合 銅獎

爆冷XDDDD

CM 共和組合 銀獎

C Allstar
上榜歌曲: 家書, 星海, 城惶城恐, SuperStar冠軍歌曲: 時日如飛
累積榜分: 806.5

--

CM 共和組合 金獎

抵抗謊言,能屈能伸,
一本通書都可活到老學到老。

我都比左好多分佢地
估唔到由推上榜推到上三甲

CM 共和組合 銀獎

C Allstar
上榜歌曲: 時日如飛, 家書, 星海, 城惶城恐, SuperStar

- ...
powerful 發表於 2015-2-7 23:15

時日如飛 w11 有冠嘎

cas 嘎

btw cas 有冇拎過cm冠軍歌嘎?

CM 共和組合 銀獎

C Allstar
上榜歌曲: 時日如飛, 家書, 星海, 城惶城恐, SuperStar

- ...
powerful 發表於 2015-2-7 23:15

原來之前CAS只係拎過一次金
恭喜RB 實至名歸

RB派台歌曲數量同質素完勝CAS

CM 共和組合 銅獎

竟然有銅獎
話說干諾道中我都谷左好幾WK的

唔知上年全身髮力嘎rb 今年會點呢
我們的總和

MLA lol 真係無諗過
今年有買佢地嘅碟…好正

Btw 白果天后吳雨霏
女金銀已知 銅係邊個…
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

CM 共和組合 金獎

RubberBand
上榜歌曲: We Are One, 成長說明書, 放, 你和我, 坦白, 前面尚有一萬里
累積榜分: 1429

--

CM 共和女歌手 銅獎

她已進入人生的另一階段,尋獲曾經失落的美麗姻緣;
無憾無悔習慣過失戀無數遍,新一頁的熱情註定燒得更燦爛。

CM 共和組合 銅獎
Dear Jane (1088)
上榜歌曲: 無可避免
冠軍歌曲: 不許你注定一人

CM 共和組合 銀獎
C Allstar (1192)
上榜歌曲: 大同 (Shazz Mix), 薄情歌, 音樂殖民地

C Allstar

1088 1192 vs 806.5
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

霏妹?
我們的總和

CM 共和組合 金獎

RubberBand
上榜歌曲: We Are One, 成長說明書, 放, 你和我, 坦白, 前面尚有一萬里
...
powerful 發表於 2015-2-7 23:22

仲乜叫埋藝琛上台~~

唔知上年全身髮力嘎rb 今年會點呢
Wonders 發表於 2015-2-7 23:20

希望佢地 2015 繼續派歌 , 唔準休息
原來 CAS 拎左好多次銀獎

CM 共和組合 金獎

RubberBand
...
powerful 發表於 2015-2-7 23:22

仲唔係美霏!!!

洪吳家穎!!!

wohh wooh wooo wooh
Happy and Blessed.

仲乜叫埋藝琛上台~~
kenny1102 發表於 2015-2-7 23:23

呢張係發現號MV時影落既,上次佢地拎組金,我只係post左橡筋相,今次補返啦

全球狂賀kary

Miriam 女歌手獎 886

RubberBand
累積榜分: (1429)

獨家村(1207)
高山低谷(1148)

Ng准再叫佢食白果!!!!^^
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

阿霏唔洗食白果 !!!!!!
仲開心過中頭獎

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

doraemon28 系度嘅应声~ 唔该!

反OT >>> FA 有两只十大, 真系令人开心心 ~
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

到女歌手獎即刻多返 D 人

美霏最尾發力

樓上班愛霏力由逆轉開始到一千個假想結局
咁努力係cm打足全年歌 終於黑箱作業造到個女銅返黎
以你地為榮

希望佢地 2015 繼續派歌 , 唔準休息
原來 CAS 拎左好多次銀獎  ...
chanchan0909 發表於 2015-2-7 23:23

希望G大碟唔洗等太耐啦
我們的總和

原來霏妹係第一次攞女歌手獎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

CM 共和女歌手 銅獎

首奪女歌手獎,最後關頭闖入三甲,歌路突破終有回報。

Kary 吳雨霏
上榜歌曲: 豔羨, 留不低, 沒有花收的日子, 一千個假想結局
累積榜分: 1727

--

CM 共和女歌手 銀獎

能在演戲領域獲肯定,音樂事業卻又進退失據,
如何定位,是當全面表演藝人的一大學問。

估唔到臨尾喪谷美千都踢唔走霏妹出三甲
美長其實好正, 只要你有睇TONIGHT就知

樓上班愛霏力由逆轉開始到一千個假想結局
咁努力係cm打足全年歌 終於黑箱作業造到個女銅返黎
以你地為榮{:1 ...
jose 發表於 2015-2-7 23:28

哦 多謝

不枉我送左62分俾霏妹

哦 多謝

不枉我送左62分俾霏妹
bagfgfcde 發表於 2015-2-7 23:32

可唔可以幫我計下我上年送左捐左幾多fun比洪c奶 Thanks:D
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

原來今年係第一次女歌手3甲冇美祖

CM 共和女歌手 銅獎

Kary 吳雨霏
上榜歌曲: 豔羨 ...
powerful 發表於 2015-2-7 23:31

fiona
感覺佢今年tonight既歌係cm榜都幾弱下
如果唔係有年頭兩plug 應該無緣三甲(?)

原來今年係第一次女歌手3甲冇美祖
kenny1102 發表於 2015-2-7 23:34

白果
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

哦 多謝

不枉我送左62分俾霏妹

62分 連3都唔知有冇有5*先叫愛霏力啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

fiona
感覺佢今年tonight既歌係cm榜都幾弱下
如果唔係有年頭兩plug 應該無緣三甲(?) ...
bagfgfcde 發表於 2015-2-7 23:35

一向多plug就有著數 ^^

哦 多謝

不枉我送左62分俾霏妹

我完整咁比左100分佢

可唔可以幫我計下我上年送左捐左幾多fun比洪c奶 Thanks:D
dongbb2332 發表於 2015-2-7 23:34

u一定多過me
我送左0分俾花收 係其他死谷爛谷谷左咁多分
利申 我仲谷埋逆轉同蘇眉 係佢地上唔到

CM 共和女歌手 銀獎

薛凱琪
上榜歌曲: Contagious, 最後最後, 一直一直, 弗洛蒙, 宮若梅
累積榜分: 1770

--

CM 共和女歌手 金獎

既為左膠代言,又有本土派加持,
既撐三色大台,又當高登女神,
食盡幾家茶禮的大小通殺。

CM 共和女歌手 銅獎

Kary 吳雨霏
上榜歌曲: 豔羨 ...
powerful 發表於 2015-2-7 23:31

睇TAG仲諗會唔會係美之~點知3連銅之後就敗走埋~~

希望三甲有Fifi
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

HOTMAN 發表於 2015-2-7 23:36

輪流榜呢個分已經好勁
中文閱讀卷黎

HOTMAN 發表於 2015-2-7 23:36

佢靠出色既sba拉分噶
多啲同美霏擦鞋子吧