返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-9-16 17:26

有邊個咁曳曳整腫了佢

本來琴日unfd完個自己曾經好珍惜既朋友之後好sad
但係琴晚同今日 都意外遇到一啲自己冇諗過會撞到既人
緣份is very 奇妙

夕陽無限好 wo wo wow
psv 燕豪芬 fun fun fun
本想去憑愛去換最燦爛一生
拉科魯尼亞帶來更永恆傷感

陰公豬咯 等我呵番
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-16 17:54

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

Phil & Kary tonight
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

有冇人估下我冠邊首冇分題
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有冇人估下我冠邊首冇分題
HOTMAN 發表於 2016-9-17 00:09
我估中有人估呢題冇分題有冇分

我估中有人估呢題冇分題有冇分
nicholashin 發表於 2016-9-17 00:25

冇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

yan kay : 生孩子是為了什麼

yan kay : 生孩子是為了什麼
一個小子 發表於 2016-9-17 13:47

孩子是副產品
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

帶病上陣既女歌手先係真天后

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

帶病上陣既女歌手先係真天后
JasOh103 發表於 2016-9-17 18:02

=Kay係真天后

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2016-9-17 19:43

抄我post?
http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=11361&pid=916435

抄我post?
kayzzz 發表於 2016-9-17 20:00

冇睇到

冇睇到
HOTMAN 發表於 17/9/2016 20:03
我心諗咁 _ 熟口面既

冇睇到
HOTMAN 發表於 2016-9-17 20:03

其實你是咪我funson?

kayzzz 發表於 17/9/2016 20:09
聽新聞聽出異奮~~

聽新聞聽出異奮~~
kwanie 發表於 2016-9-17 20:13

全身都認真

全身都認真
HOTMAN 發表於 17/9/2016 20:15
一直都唔明呢五隻字合埋一齊點解

kayzzz 發表於 2016-9-17 20:09

yes

一直都唔明呢五隻字合埋一齊點解
kwanie 發表於 2016-9-17 20:16

荃身刀認真><

一 直 都唔明 呢五隻字合埋一齊點解
kwanie 發表於 2016-9-17 20:16
呢五隻字好難解?

終於都換左手支 開心子
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

終於都換左手支 開心子
dongbb2332 發表於 17/9/2016 21:57
換左邊部
今晚有無意外 ?

換左邊部
今晚有無意外 ?
kwanie 發表於 2016-9-17 22:06

SE
開心歸家中
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

SE
開心歸家中
dongbb2332 發表於 2016-9-17 22:27

我剛食了栗子。芋仔。。好開心

我剛食了栗子。芋仔。。好開心
kk8733 發表於 2016-9-17 22:50

今日真係好開心呀 聽日一定更加開心架姐係咪丫

今日真係好開心呀 聽日一定更加開心架姐係咪丫
一個小子 發表於 2016-9-17 22:59

食了兩晚火鍋。一晚自己家中。。一晚大家姐家中。

今日全日食好清淡。。⊙_⊙

回復 3521# kk8733
打火窩

落街都覺得熱丫

回復  kk8733
打火窩

落街都覺得熱丫
一個小子 發表於 2016-9-17 23:05

開冷氣食。。好舒服

環保暖化X :又昇左幾度

SE
開心歸家中
dongbb2332 發表於 2016-9-17 22:27

轉os wor
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

為左年尾嚇自己一跳我決定下星期計今年最後一次中途榜分 XD

我save左好多merry lamb lamb嘅相
準備20年後睇下佢同大個女嘅錢七邊個靚啲
Happy and Blessed.

我save左好多merry lamb lamb嘅相
準備20年後睇下佢同大個女嘅錢七邊個靚啲 ...
jose 發表於 2016-9-18 11:55

有無素顏照?

有無素顏照?
賴爽 發表於 2016-9-18 13:35

呢張算唔算 佢張張都似搽左唇膏
Happy and Blessed.

呢張算唔算 佢張張都似搽左唇膏
jose 發表於 2016-9-18 13:40

我有信心錢七靚過佢

merry lamb lamb真系全宇宙醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉令既女歌手牙 <3*, 呠 -3-":

merry lamb lamb真系全宇宙醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉醉令既女歌手牙  ...
kwanie 發表於 2016-9-18 13:48

吳雨霏呢

Merry Lamb Lamb係真‧女神

Merry Lamb Lamb係真‧女神
nicholashin 發表於 18/9/2016 14:59
令到一個點

依家先知
原來聽晚係播律政強人
呢個一定要睇

依家先知
原來聽晚係播律政強人
呢個一定要睇
林仔 發表於 2016-9-18 17:59

等我陣間開個討論區先

#一人一個GuiltyPleasure
其實我真係好鐘意係屋企遼鼻/耳

本帖隱藏的內容需要積分高於 3200 才可瀏覽

聽住鴛鴦襪買對鴛鴦襪先

#一人一個GuiltyPleasure
其實我真係好鐘意係屋企遼鼻/耳
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-19 01:43

係街撩 上堂撩無壓力
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

聽住鴛鴦襪買對鴛鴦襪先
HOTMAN 發表於 2016-9-19 16:45
Bad taste

柏宇ig post左張歌詞相,新歌應該係正常情歌,可惜唔係慘到爆情歌