返回列表 發帖
貪 他一點野
Happy and Blessed.

真係好想摑佢兩巴,打倒臭煎
hehehaha 發表於 2018-1-16 19:58

佢話或是要放棄疊字喎
希望你原諒佢喇

佢話或是要放棄疊字喎
希望你原諒佢喇
jasonng 發表於 2018-1-16 21:09

或是要放棄疊字 明日

又或者又明日,一啲都唔活在當下,咁我或者明日先原諒佢搶咗我霏個女銀

那年 唱歌走了音
當年 成績單扣了分

開心
成功偽裝變袓粉

自由是天多遠多高 不怕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

Silent all these years

Aga又EP扮大碟,仲要一首新歌都冇,同Gin Lee比下去

Gin > Aga

「o依家忙緊開會揀歌,好多歌想唱,預計唱30首歌,自己鍾意林憶蓮同王菲,佢哋嘅歌伴我成長,好大機會唱佢哋嘅歌,o依家要keep fit,鍛鍊體能,到時會跳舞,都要揾排舞老師排練。」

好抵睇呀
當680蚊 只要$22.7就可以聽到環球香港女歌手唱一首歌
仲未計具時代感嘅舞蹈同緊貼潮流嘅衣著
Happy and Blessed.

其實Gin Lee, JW, Joyce同 方皓玟算唔算當今樂壇四大天后
男就 柏宇、坤哥、Alfred同林奕匡

「o依家忙緊開會揀歌,好多歌想唱,預計唱30首歌,自己鍾意林憶蓮同王菲,佢哋嘅歌伴我成長,好大機會唱佢 ...
jose 發表於 2018-1-17 02:18

又唔係唔夠歌

點解仲要翻唱
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

想睇gin lee同aga拍sheshe戲
應該好有睇頭

花絮更加有睇頭

想睇欣宜同大巧拍sheshe戲
應該好有睇頭

花絮更加有睇頭

RubberBand 2018 大碟H for #Hours  

朱玲玲好sweet呀<33333

朱玲玲好sweet呀
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-17 20:18

可能最後係佢同金城安一齊...

可能最後係佢同金城安一齊...
bagfgfcde 發表於 2018-1-17 21:06

係就好啦
佢兩個真係好鬼曖昧
係學校朱玲玲同bonnie個段對話真係頂癮到呢

陳詠謙真係好錫JW

擁有香港居民身份的美國中央情報局(CIA)前情報人員李振成(Jerry Chun Shing Lee,音譯),被美方懷疑作「雙面人」,協助中國找出境內美國間諜。報道指,聯邦調查局(FBI)於2013年發現李振成藏有機密資料,但未即時揭發他,反而為了調查更多中方行動細節,而任由他返回香港定居。另外,有傳媒貼出李振成的照片,可見蓄短鬍子的他相貌頗佳

想睇欣宜同大巧拍sheshe戲
應該好有睇頭

花絮更加有睇頭
hehehaha 發表於 2018-1-17 18:28

不要_頭 _環要掉下來

以前, 真正有能力紅的歌手, 通常在出道5,6年之內會攞到男女金. 例如:
王菲, 89出道, 93女金
KELLY, 95出道, 99女金
美麗嬅, 96出道, 00女金
容祖兒, 99出道, 03女金
EASON, 96出道, 01男金

當然也有例外的, 例如李克勤

踏入2010年, 真係無左出道幾年就男女金的情況.

元秋真係好正

一個小子 發表於 2018-1-18 11:58

點解面癱鳥排第一跟咩排
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

點解面癱鳥排第一跟咩排
b01091018 發表於 2018-1-18 18:38

跟高矮/大小排

擺明跟羅馬音

白石同生駒唔黎

想講好耐,法國AGA唱d歌好鍾意喺高潮位或者低潮位大量滲入adlib,而且唔係出自同一曲風,極度懷疑呢個女人 ...
ed8671ed 發表於 2018-1-15 11:23

有聲 Po
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

太后真係播修b

坤哥否認是同性戀,也不擔心惹來誤會:「我不是Gay!大家關係很清晰,網上寫文都是想多謝朋友。撬許廷鏗牆腳?不是!他們應該不是(情侶),別人的事我也不方便講。」
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

今日錄完一首超好聽的歌!十級難度。超期待。

係咪林夕 x CC

一早就有得聽很堅強 開心

其實Gin Lee, JW, Joyce同 方皓玟算唔算當今樂壇四大天后
男就 柏宇、坤哥、Alfred同林奕匡 ...
hehehaha 發表於 2018-1-17 03:48

居然計漏柏豪bb

居然計漏柏豪bb
electric 發表於 2018-1-19 08:58

RTHK欽點
吳業坤=張學友
周柏豪=劉德華
許廷鏗=黎明
陳柏宇=郭富城

白石同生駒唔黎 ...
一個小子 發表於 2018-1-18 19:50

都係想打19單咁姐係咪套戲要上
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

點解m記會播有火?

CM共和聯頒唱片大獎
Don't Text Him Index : 3

如果喜歡我 可以成熟點
如果 喜歡我可以成熟點

點解m記會播有火?
HOTMAN 發表於 2018-1-19 09:14

係囉

可能好快有全副舞裝

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

都係想打19單咁姐係咪套戲要上
b01091018 發表於 2018-1-19 09:09

日本無人氣女子組合x 無人氣運動x 無人氣電影
邊會上

星光大道同大城小子有MV 開心。。。
雖然應該連YouTube都無

終於睇到堅堅真人
許廷堅個堅
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

Just because you're clean, don't mean you don't miss it

第一次聽完很堅強studio version
今年某人未回歸就暫時做住堅粉先啦

要即刻聽返個bridge 100次
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

終於睇到堅堅真人
許廷堅個堅
JasOh103 發表於 2018-1-19 23:26

你去睇牙??

Alfred+Afraid=Alfraid

一早聽奉愛之名真係充滿正能量呀

我要封timmy做男神!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Please don't ever become a stranger whose laugh I could recognize anywhere

dongbb2332 發表於 2018-1-21 15:51
幾時開返男神榜?

dongbb2332 發表於 2018-1-21 15:51

咁快要為3月發帖榜做勢