返回列表 發帖
今期 Billboard Hot 100 繼續好悶
matthew1990 發表於 2016-8-16 10:22

唔記得出左榜
Twitter個chart news page RIP左就成日唔記得出左榜
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

原來今日係蜂皇漿生日
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

好肚餓
一個小子 發表於 2016-8-16 22:42

問下兔兔有冇野食
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

西瓜pizza
matthew1990 發表於 2016-8-16 22:38

某會員啲芒果包啲朋友

問下兔兔有冇野食
HOTMAN 發表於 2016-8-16 23:47

餓了喝外賣的湯

當年好似叫義容軍 ......................

媽 ................

當年好似叫義容軍 ......................

媽 ................
賴爽 發表於 17/8/2016 00:05
易容軍 ?!

欣宜首新歌既Chorus 係冇咁好聽既 今天的我
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

問下兔兔有冇野食
HOTMAN 發表於 2016-8-16 23:47

有呀。雪櫃大把菜。有番薯菜。潺菜。白菜芯。。

美電好曳曳。。。
kk8733 發表於 2016-8-16 16:54

乜事

乜事
electric 發表於 2016-8-17 06:21

你講你做過咩曳曳野

易容軍 ?!
kwanie 發表於 2016-8-17 00:58

又飽又眼瞓

點解我個位咁曬
快d落堂好唔好

最衰自己唔得閒
得閒嘅話一定去上水廣場食花生
有賓賓同黎美言
利申:唔係鏡粉

最衰自己唔得閒
得閒嘅話一定去上水廣場食花生
有賓賓同黎美言
tom 發表於 17/8/2016 20:22
!!! 返左屋企先醒起

又飽又眼瞓
electric 發表於 2016-8-17 12:17

你食了咩???

聽住人地扯鼻hon
我就係度寫script
好想唱 我的天 你可不可以暫時讓我睡!!

點解自己會咁樣....
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

點解自己會咁樣....
HOTMAN 發表於 2016-8-17 21:33

做乜事
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解自己會咁樣....
做咗咩?

跌左出榜
二〇二三年度全女班投票

點解自己會咁樣....

點樣?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

聽住人地扯鼻hon
我就係度寫script
好想唱 我的天 你可不可以暫時讓我睡!! ...
electric 發表於 2016-8-17 20:59

present?

唔知我記時可以用埋REDMR 100FUN 換JW跳樓價演唱會霏呢?

present?
matthew1990 發表於 2016-8-17 22:30

好叻啊你!

跌左出榜
616.1314 發表於 2016-8-17 21:46
好快有得上

點解自己會咁樣....

乜事?

依個論壇有好多人關心你架,唔好放棄自己

點解自己會咁樣....

兔兔可以陪你呀。。

兔兔可以陪你呀。。
kk8733 發表於 2016-8-17 23:11

你呢隻偽野生動物仲要食幾多會員

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

乜事?

依個論壇有好多人關心你架,唔好放棄自己
kayzzz 發表於 2016-8-17 23:02

冇事啦 岩先諗唔通啫

冇事啦 岩先諗唔通啫
HOTMAN 發表於 2016-8-17 23:22

咁就好

冇事啦 岩先諗唔通啫
HOTMAN 發表於 2016-8-17 23:22

無事就好啦。

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

lost

lost
JasOh103 發表於 2016-8-18 01:00

what happened
二〇二三年度全女班投票

what happened
616.1314 發表於 2016-8-18 01:05

badminton

昨晚有隻雀雀突然死左(唔係頭像果隻), 希望頭像果隻可以陪多我幾年啦

而家又做緊d 极煩膠既野, 例如翻譯"這些體驗本身不是為社會普遍價值所一致認可而期待改進的客觀存在的"技術化"意義的缺陷" 同佢d friends, 合共萬幾字, 煩到噴火!

昨晚有隻雀雀突然死左(唔係頭像果隻), 希望頭像果隻可以陪多我幾年啦

而家又做緊d 极煩膠既野, 例如翻譯" ...
lblemon 發表於 2016-8-18 16:31

RIP 祝你頭像o個隻健健康康啦

RIP 祝你頭像o個隻健健康康啦
KITSTON 發表於 2016-8-18 17:14

雖然我超級偏心頭像果隻雀, 但對其它雀雀我都有合理地照顧的, 食, 住都過得去, 對得佢地住架! 不過佢咁突然就死左, 我真係冇心理准備.

雖然我超級偏心頭像果隻雀, 但對其它雀雀我都有合理地照顧的, 食, 住都過得去, 對得佢地住架! 不過佢咁突 ...
lblemon 發表於 2016-8-18 17:31

你家中有幾多隻???

lblemon 發表於 2016-8-18 16:31

係咪深色毛嗰隻?

係咪深色毛嗰隻?
matthew1990 發表於 18/8/2016 19:42
d 毛直定攣架

冇得將勞韋一網打盡 哀哉
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你家中有幾多隻???
kk8733 發表於 2016-8-18 19:14

而家仲剩返5小1大.

冇得將勞韋一網打盡 哀哉
dongbb2332 發表於 2016-8-18 22:34
無勞定無禮?

無勞定無禮?
nicholashin 發表於 2016-8-18 22:42

冇安
痛哭緊
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

係咪深色毛嗰隻?
matthew1990 發表於 2016-8-18 19:42

唔係呀, 係雜色毛的, 類似係咁樣

source: http://kmbreeding.weebly.com/pea ... s-general-info.html

d 毛直定攣架
kwanie 發表於 2016-8-18 20:47

唔係好明. 直卦.