返回列表 發帖
請你食芒果包。。
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:22

我地一齊食好唔好
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

我地一齊食好唔好
John 發表於 2016-3-20 01:23

容天后:唔可以

容天后:唔可以
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:25

被拒絕了 苦苦
咁你想食乜
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

被拒絕了 苦苦
咁你想食乜
John 發表於 2016-3-20 01:26

有咩介紹

被拒絕了 苦苦
咁你想食乜
John 發表於 2016-3-20 01:26

食TIMMY BB???

有咩介紹
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:29

蕃薯包。。。
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

蕃薯包。。。
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:29

今晚整了呀。

今晚整了呀。
kk8733 發表於 2016-3-20 01:31

咁都撞得中

咁都撞得中
John 發表於 2016-3-20 01:33

心有靈犀

心有靈犀
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:37

真係緣分呀

咁都撞得中
John 發表於 2016-3-20 01:33

心有靈犀
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:37

ig 有圖
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

ig 有圖
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:53

玩ig 真係好_亂

妖又有飛蟲

妖又有飛蟲
mamakin 發表於 2016-3-20 02:09

打死哂佢地

好眼訓...

蕃薯包。。。
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:29

其實咩係蕃薯包@@

有排先返到屋企
最快一點半先出到榜
I'm So sorry bbs
dongbb2332 發表於 2016-3-19 23:19

最尾1:36都出到

嘩 唔小心又訓著左

其實咩係蕃薯包@@
John 發表於 2016-3-20 02:44

首先將番薯整成蓉。。之後整發好酵麵包。。將番薯放入去麵包。包佢入去。最後拎去焗

五六年前仲係pure true siu hin hin嗎?
electric 發表於 2016-3-20 00:26

做乜趁我早訓就話人
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

嘩 唔小心又訓著左
John 發表於 2016-3-20 04:37

下次小心D
02 著地 - 鄧麗欣

下次小心D
hinz 發表於 2016-3-20 11:41

提我哦

做乜趁我早訓就話人
hinz 發表於 2016-3-20 11:41

應該都係咁yum

應該都係咁yum
matthew1990 發表於 2016-3-20 11:42

我係隔離壇個ac 08年註冊
02 著地 - 鄧麗欣

打死哂佢地
John 發表於 2016-3-20 02:14

話說尋晚喺被窩玩電話果陣佢飛左入黎

其實咩係蕃薯包@@
John 發表於 2016-3-20 02:44

係咪好想兔兔整比你試下呢

hinz 發表於 2016-3-20 11:43

港音?
我好似03年玩過 而家連pw都唔記得了

話說尋晚喺被窩玩電話果陣佢飛左入黎
mamakin 發表於 2016-3-20 11:49

最尾點

hinz 發表於 2016-3-20 11:43

hkdiscuss?
港音?
我好似03年玩過 而家連pw都唔記得了
John 發表於 2016-3-20 11:52

唔識

hkdiscuss?

唔識
matthew1990 發表於 2016-3-20 11:56

02 著地 - 鄧麗欣

hinz 發表於 2016-3-20 11:58

即係咩壇啫
唔知你講乜 好苦苦

即係咩壇啫
唔知你講乜 好苦苦
John 發表於 2016-3-20 12:00

yahoo 知識
02 著地 - 鄧麗欣

即係咩壇啫
唔知你講乜 好苦苦
John 發表於 2016-3-20 12:00

睇唔明
我都好苦苦

yahoo 知識
hinz 發表於 2016-3-20 12:02

話時話 好想玩返Yahoo麻雀
仲有Yahoo Towers 好好玩

最尾點
John 發表於 2016-3-20 11:52

即刻瞓 唔知而家仲喺唔喺被窩入面

John 發表於 2016-3-20 12:09

嘩你咩年代嘎?

John 發表於 2016-3-20 12:09

Sina呢

即刻瞓 唔知而家仲喺唔喺被窩入面
mamakin 發表於 2016-3-20 12:11

與_同眠

嘩你咩年代嘎?
matthew1990 發表於 2016-3-20 12:12

Yahoo Towers
仲有桌球

Sina呢
艾石仔 發表於 2016-3-20 12:13

唔用支國野

尋日有某會員上咗某會員屋企食蕃薯包?

Sina呢
艾石仔 發表於 2016-3-20 12:13

我想知你地細個果陣係咪同我一樣都係有玩xxx遊戲帝國 xxx遊戲地帶 asiadog

以前都會玩online game eg 港版跑online 仲有一個叫做暗黑online(台服)
前者啲玩家質素好低 後者個遊戲正正子之餘啲人通常都係大好人
亦因為咁令我對台灣(人)既印象一直好好
可惜個game後黎因為太多人掛機摺左 苦苦

講起game
之前玩左幾年simcity
起左半個san francisco
之後換機 唔知點解得返幾個區冇事 其他洗走哂
我d區仲要全部用千嬅歌名命名
開頭係用我在橋上看風景
最新既city係叫來生舞
市長就叫千嬅

召喚會員跟隊
ed8671ed 發表於 2016-3-20 00:50

@chanb @nh @steve @kevin @matthew
我們的總和

@chanb @nh @steve @kevin @matthew
Wonders 發表於 2016-3-20 12:38

28應該ok
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友

講起game
之前玩左幾年simcity
起左半個san francisco
之後換機 唔知點解得返幾個區冇事 其他洗走哂{:1_11: ...
John 發表於 2016-3-20 12:28

話說有個貓貓收集game
我全部用千嬅d歌名或者角色名做貓名

話說有個貓貓收集game
我全部用千嬅d歌名或者角色名做貓名
electric 發表於 2016-3-20 12:49

好愛嬅
不過玩明星志願個陣 我間公司名係叫A Music
經理人名叫藍奕邦

Wonders 發表於 2016-3-20 12:38
28號ok呀

28應該ok
kevinlai1621 發表於 2016-3-20 12:43

好啊

28應該ok
kevinlai1621 發表於 2016-3-20 12:43
可以喎