返回列表 發帖
開心子
今晚有得睇rb又有得睇nowhere boys

肖友懷
kwanie 發表於 2016-10-6 11:53

我咁瘦。。暫時肥唔到。。得115磅

咁你的志願係咩
kevinlai1621 發表於 6/10/2016 12:17
想搵份自由d 既工

人越大就越鍾意夏天
kevinlai1621 發表於 2016-10-6 11:55
不過你都係著長褲
利申鍾意秋天

不過你都係著長褲
利申鍾意秋天
nicholashin 發表於 2016-10-6 16:52

我著短褲會嚇親人

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

我著短褲會嚇親人

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2016-10-6 17:15

nicholashin 發表於 2016-10-6 17:20

今日寫左篇有生以來我最滿意既一份作文

kevinlai1621 發表於 2016-10-6 17:22

nicholashin 發表於 2016-10-6 18:54

nicholashin 發表於 2016-10-6 18:54

想搵份自由d 既工
kwanie 發表於 2016-10-6 16:40

咁你搵過第二份未?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

屮SiU霖屮 發表於 2016-10-6 19:01

Agree
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

屮SiU霖屮 發表於 2016-10-6 19:01
kevinlai1621 發表於 2016-10-6 19:02

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2016-10-6 19:23

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

bagfgfcde 發表於 2016-10-6 19:27

咁你搵過第二份未?
matthew1990 發表於 6/10/2016 19:04
搵ing 呀
其實只要唔洗對住堆數字已經好好多

原來 CM吹神 都係 樂壇吹神 個粉黎?驚

笑死我

吳雨霏 Kary Ng
I AM WHO I AM
做自己,理得你

型到
Happy and Blessed.

呢個月要發力入3甲
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

笑死我
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-6 22:25

易彎娜把聲巧花鼠呀

呢個月要發力入3甲
JasOh103 發表於 2016-10-6 23:40

點髮力?

原來 CM吹神 都係 樂壇吹神 個粉黎?驚
kayzzz 發表於 6/10/2016 22:08
下你話我呀 ?_?

搵ing 呀
其實只要唔洗對住堆數字已經好好多
kwanie 發表於 2016-10-6 22:02

快啲搵到啦

快啲搵到啦
matthew1990 發表於 7/10/2016 00:52
最弊自己都係無方向 ~_~

下你話我呀 ?_?
kwanie 發表於 2016-10-7 00:51

為左迅仔狂寸egg粉唔似你作風喎

快啲搵到啦
matthew1990 發表於 2016-10-7 00:52

尋尋找找...
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

Another kitchen有新歌

尋尋找找...
John 發表於 2016-10-7 08:43

做乜咒佢

最弊自己都係無方向 ~_~
kwanie 發表於 2016-10-7 00:59

咁點算好

body fat得6.5%。。。

body fat得6.5%。。。
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:21

咁係好定唔好

咁係好定唔好
kevinlai1621 發表於 2016-10-8 12:25

過低

過低
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:30

少d fat 唔好咩

少d fat 唔好咩
kevinlai1621 發表於 2016-10-8 12:34

聽講低過5%都係唔好

聽講低過5%都係唔好
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:46

但係你高過5%

但係你高過5%
kevinlai1621 發表於 2016-10-8 12:48

所以咪係小確幸

所以咪係小確幸
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:52

唔知我會唔會低過5%

為左迅仔狂寸egg粉唔似你作風喎
kayzzz 發表於 7/10/2016 08:42
咁佢地真係好好玩丫嘛

咁佢地真係好好玩丫嘛
kwanie 發表於 2016-10-8 14:25

佢地句句都俾到位你入

我個friend喺Facebook share微笑任務

Kerber黎左hk

佢地句句都俾到位你入
kayzzz 發表於 8/10/2016 15:20
係咁掘個氹比自己

係咁掘個氹比自己
kwanie 發表於 2016-10-8 18:44

link
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

https://www.facebook.com/karenef ... 99/?hc_ref=NEWSFEED

「麥貝夷 Karene Mak
21 小時
戀愛季節將至,加上今日係 #世界微笑日,以下十首【如果無聽過唔好認自己係80後】嘅經典失戀歌,重整後變成一首治癒情歌,送俾曾經失戀嘅你,希望你可以盡快忘記失戀嘅傷痛。

笑一笑,世界更美妙:)」

老實講 無人可以再否認 KARY 唔係廿一世紀天后之一
Happy and Blessed.

周柏豪幾時轉左行揸賽車

老實講 無人可以再否認 KARY 唔係廿一世紀天后之一
jose 發表於 2016-10-8 19:27
#那誰
#會過去的
#葡萄成熟時
#不拖不欠
#明年今日
#分手要狠
#相愛很難
#我本人
#給自己的情書
#限期

雙重否定?
婉婉同霏妹都係天后

雙重否定?
婉婉同霏妹都係天后
kayzzz 發表於 2016-10-8 20:01

前面仲有個無人...

前面仲有個無人...
John 發表於 2016-10-8 20:10

成句夾埋暗寸美霏唔是天后,咁都睇唔到?? 嬲