返回列表 發帖
我又算~什麼

紅館家下好mk 咩料

高炒個樣有啲似阿嬌

又又又煙花煙火
真係好dup本
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

不得了 又水又煙又成 同埋支micstand好型
究竟用左幾多錢

妒忌心 LIVE + 100 分

本身已經好愛呢首歌

妒忌心 LIVE + 100 分

本身已經好愛呢首歌
賴爽 發表於 2018-1-6 22:08

呢part真心正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

逼人歡呼

落雨果下真好估唔到
孤單不要怕真係好好聽

不得了 又水又煙又成 同埋支micstand好型
究竟用左幾多錢
721AXA 發表於 2018-1-6 22:08

雖然入座率唔爆 但聽日一定好多講呢part
sunny idea又真係醒既

呢part真心正
kevinlai1621 發表於 2018-1-6 22:10

HIGH KING 幫首歌加咗好多分

宜家同步返?
人大了珍惜今次不可有下次

做咩無啦啦變咗 LIVE

做咩一跳跳左去感謝part

落雨果下真好估唔到
孤單不要怕真係好好聽
艾石仔 發表於 2018-1-6 22:12

全場既人自動波開手機燈 好正

姐係skip 左kwan gor???
人大了珍惜今次不可有下次

中間無咗成 PART 吳業坤
驚我地掟電視?

近檯啲觀眾冇個係掛念好友開始鍾意佢

做咩一跳跳左去感謝part
kevinlai1621 發表於 2018-1-6 22:13

無得睇坤坤合唱

Cut咗坤:o) 以後淨係睇天開電視

妒忌心
孤單不要怕

好正
後悔無去睇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

cut左坤坤係咪明智

中間無咗成 PART 吳業坤
驚我地掟電視?
賴爽 發表於 2018-1-6 22:13

因為唔同公司?

全場既人自動波開手機燈 好正
PerryXD 發表於 2018-1-6 22:13

坤坤出黎係為左JW係換衫同抹乾身?

我係掛念好友開始鍾意佢,不過冇買飛
Infinity & Eternity

DIU 有密集恐懼症唔想睇呢 PART

妒忌心
孤單不要怕

好正
後悔無去睇
matthew1990 發表於 2018-1-6 22:14

好似未試過紅館歌手行入觀眾席握手?

我係掛念好友開始鍾意佢,不過冇買飛
pooh1460 發表於 2018-1-6 22:15

SAME HERE 又唔可以話好愛佢 但都算睇住佢大

好似未試過紅館歌手行入觀眾席握手?
艾石仔 發表於 2018-1-6 22:16

C AllStar 2014紅館
Infinity & Eternity

唔知佢個好朋友 JM 係唔係度呢

多少年都咁多煙火
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

原來都未同步哂 CUT 咗坤坤啫

DIU LA MA 點解 RUNAWAY 拍屎忽變咗呢個 VERSION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG JW啲正嘢開始出嚟
Happy and Blessed.

disney .........

The sound gets better when you feel the bass
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來都未同步哂 CUT 咗坤坤啫
賴爽 發表於 2018-1-6 22:19

咁CUT左呢個可有可無既人都無傷大雅既

kayzzz 發表於 2018-1-6 22:16

又英文歌

坤坤出黎係為左JW係換衫同抹乾身?
艾石仔 發表於 2018-1-6 22:15

俾杯熱茶佢飲

Stupid Boii
好愛呢首

俾杯熱茶佢飲
PerryXD 發表於 2018-1-6 22:24

真係好廢
JW唱呢D快歌咪幾正

個 Dubstep breakdown 呢?
EDIT: 頭一次CUT左

Stupid Boii
好愛呢首
matthew1990 發表於 2018-1-6 22:25

ME TOO, 佢又真係CARE到首歌既BITCHY

呢個 JW 正正子!!!!!!!!!

ME TOO, 佢又真係CARE到首歌既BITCHY
CunninG 發表於 2018-1-6 22:29

如果佢live把聲冇更尖就更加好

又又又煙花煙火
真係好dup本
hinz 發表於 2018-1-6 22:06

係咪千嬅放剩煙花,留比jw

啲片啲相cut到一岩一忽 咩料

一個show出兩首Rihanna....咩料