返回列表 發帖
俾無敵至尊歌好唔好
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 12:24

Teen Dick呢

Teen Dick呢
hehehaha 發表於 2017-5-13 13:36

沒有上榜記錄

原來前兩日最港產嘉賓有美do

Teen Dick呢
hehehaha 發表於 2017-5-13 13:36

美袋唔喜男仔呀

美袋唔喜男仔呀
kk8733 發表於 2017-5-13 15:31

beyonce定電單車係男仔

beyonce定電單車係男仔
hehehaha 發表於 2017-5-13 15:34

Teen Dick 唔係男???

美袋唔喜男仔呀
kk8733 發表於 2017-5-13 15:31

男>>>>>>野生動物

RubberBand新碟concept係咪已經呼之欲出?

30克 RB x 送禮
一生青春 RB x Yellow!
終於好天氣 RB x Charmaine
芝士 RB x Andy Hui
新歌 RB x Eason
好似仲有 RB x Mr?!

RubberBand新碟concept係咪已經呼之欲出?

30克 RB x 送禮
一生青春 RB x Yellow!
終於好天氣 RB x Charm ...
hehehaha 發表於 2017-5-13 16:15
6號唱返芝士咩

男>>>>>>野生動物
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 15:56

女(千千)>>>>>>男(Torres)
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

Teen Dick 唔係男???
kk8733 發表於 2017-5-13 15:50

原來衛蘭係男
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

次次聽他狠過你 (Live version)都好想跟埋班觀眾歡呼

逼得太緊 15>09>04>11>03>08>01>04>02>14>14
我本人  12>09>13>04>11>13>01>10>02>02

提提自己

女(千千)>>>>>>男(Torres)
John 發表於 2017-5-13 17:45

我>>>>>>其他人

6號唱返芝士咩
nicholashin 發表於 2017-5-13 17:40

FF出返個合唱版
雖然原版6號啲和音大聲到合唱咁

好正呀...

我>>>>>>其他人
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 17:56

自_自在呢

如果見到成班人一齊跟車太貼覺得好爽 係咪好_ _ ?
#禽獸

某會員成日係到 9up 派膠又以為自己好幽默
終於俾人扣分了
王子好波
#深愛的只有Prince
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

終於俾人扣分了
王子好波  
#深愛的只有Princ ...
616.1314 發表於 2017-5-13 22:31

佢10個post有9.5個係關於hehe/sheshe

終於俾人扣分了
王子好波  
#深愛的只有Prince ...

邊度。。

王子有老婆啦。好似係

佢10個post有9.5個係關於hehe/sheshe
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 22:40

其實佢本人都好無幽默感...

王梓軒出左個FAC post
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

Happy and Blessed.

有冇人想去呢個festival?
jose 發表於 2017-5-14 02:20

不過好似同上年line up差唔多咁

其實佢本人都好無幽默感...
John 發表於 2017-5-14 00:54
我以為我已經無幽默感 估唔到搵到人仲衰過我
有冇人想去呢個festival?
jose 發表於 2017-5-14 02:20
Me
雖然唔算識好多音樂單位

推開世界的門  04>07>04>02>01>01>01>04>09>06>09>X
無敵      03>03>01>03>02>04>04>01>??
3am     02>03>02>01>01>03>04>??

至尊歌爭持競烈

推開世界的門  04>07>04>02>01>01>01>04>09>06>09>X
無敵      03>03>01>03>02>04>04>01>??
3am   ...
bagfgfcde 發表於 2017-5-14 10:17

懂事呢
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

懂事呢
dongbb2332 發表於 2017-5-14 10:46

仲低分過告白氣球

仲低分過告白氣球
bagfgfcde 發表於 2017-5-14 10:46

其實係咪告白h球先係至尊呀
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

仲低分過告白氣球
bagfgfcde 發表於 2017-5-14 10:46

其實係咪告白h球先係至尊呀
dongbb2332 發表於 2017-5-14 10:50

真係了解我

終於俾人扣分了
王子好波  
#深愛的只有Princ ...

多謝支持男朋友與歌

美轉有拍溏心3
期待度直線上升
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

美轉有拍溏心3
期待度直線上升
JasOh103 發表於 2017-5-14 16:15
佢係咪頂鍾嘉欣個位

撒旦吻過的聲音
2017重點新免 kk8733 震撼全球樂壇
5月20日推出新專輯<歐> 衝擊台灣金曲獎

首波感人主打 黃色大門
接力獻世鉅作 一格格
誠意推介 閃光

多名樂評人均誠意推薦!
「好聽」BY 不知名會員
「非常感人的歌聲,比坤坤更有潛質」BY hkwilliamsiu
「this voice 好聽,wonder if it is hehe」 BY boy4dudes
「奇的感」 BY discovered
「支持有實力 唱出社會現況的良心歌手」BY 陳小文
bagfgfcde 發表於 2017-5-14 15:56

主打歌係 一格格

盧凱彤 Ellen Loo
1 小時 ·
夕爺的腦袋為什麼可以裝得下如此美極的歌詞? 明天有新歌,先透露一句:「愛情要留白,我怎麼忍心抹黑」 #母親節快樂 #坐等明天 #林夕寫詞 #rockmui寫曲 #蔡德才編曲 #國語歌

南華再失一冠

新加坡歌手蔡健雅(Tanya)將於6月23及24日假Star Hall舉行「蔡健雅列穆尼亞LEMURIA巡迴演唱會-香港站」,之後她會準備下一張專輯:「會很特別,但先不能透露,希望找到之前沒做的事情。今年會是特別的一年,會有新的突破。」

唔知又搞邊科

新加坡歌手蔡健雅(Tanya)將於6月23及24日假Star Hall舉行「蔡健雅列穆尼亞LEMURIA巡迴演唱會-香港站」, ...
bagfgfcde 發表於 2017-5-14 20:30
可能出隻純音樂專輯

盧凱彤 Ellen Loo
1 小時 ·
夕爺的腦袋為什麼可以裝得下如此美極的歌詞? 明天有新歌,先透露一句:「愛 ...
nicholashin 發表於 2017-5-14 16:49

又黎?!
就黎出歌仲密過容祖兒
係咪想爭個女金

又黎?!
就黎出歌仲密過容祖兒
係咪想爭個女金
hehehaha 發表於 2017-5-14 22:59

有得爭咩

有得爭咩
艾石仔 發表於 2017-5-14 23:52
爭我個榜女金都得嘅

爭我個榜女金都得嘅
nicholashin 發表於 15/5/2017 00:05
爭CM 大部分榜既女金比起903 應該易451515 倍左右

有得爭咩
艾石仔 發表於 2017-5-14 23:52

FF: G持903盧凱彤女金

Lol
嘉姐真係cream cheese空姐3am連住播
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

Lol
嘉姐真係cream cheese空姐3am連住播
JasOh103 發表於 2017-5-15 13:40

重點唔係唔計cream cheese又黎環球特約咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友

AC 米 蘭 擬 邀 費 高 加 盟

( 星 島 日 報 報 道 ) 據 意 大 利 報 章 《 全 體 育 》 報 道 , 皇 家 馬 德 里 已 向 AC 米 蘭 提 出 出 售 葡 萄 牙 中 場 費 高 的 條 件 , 皇 馬 開 出 的 轉 會 費 高 達 三 千 萬 歐 羅 ( 約 二 億 九 千 三 百 六 十 萬 港 元 ) 。 費 高 本 人 則 表 示 未 與 AC 米 蘭 人 員 接 觸 。

AC 米 蘭 早 於 今 年 夏 天 已 對 葡 萄 牙 中 場 費 高 感 興 趣 , 隨 着 碧 咸 加 盟 皇 馬 後 , 最 初 普 遍 認 為 費 高 將 會 離 隊 。 《 全 體 育 》 指 皇 馬 開 出 的 三 千 萬 歐 羅 轉 會 費 , 與 AC 米 蘭 的 預 算 有 一 段 距 離 , 相 信 皇 馬 最 少 要 減 價 一 千 萬 歐 羅 才 可 成 功 出 售 費 高 。

三 十 一 歲 的 費 高 對 此 消 息 表 示 不 知 情 : 「 我 在 報 章 上 看 到 有 關 我 轉 會 的 報 道 , 我 可 以 說 的 是 目 前 AC 米 蘭 和 我 沒 有 任 何 聯 絡 , 而 我 與 皇 馬 的 合 約 到 二 ○ ○ 六 年 才 屆 滿 。 」 此 外 , AC 米 蘭 還 與 國 際 米 蘭 爭 奪 森 多 利 亞 後 衞 卡 路 斯 利 , 亦 有 傳 AC 欲 羅 致 國 米 後 衞 馬 特 拉 斯 。

連劃火柴都出埋
我們的總和

打算響CM 賣防滑工業安全鞋有無人有興趣夾份