返回列表 發帖
香女人同色惑呢
艾石仔 發表於 2016-5-25 19:17

又香女人
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

又香女人
matthew1990 發表於 2016-5-25 19:54

我真心鍾意呢隻歌架

當年真係好愛呢個MV
歌又好聽 又有娜娜 <3

bagfgfcde 發表於 2016-5-25 20:56

good taste

好心呢兩個暗星就唔好出來獻世啦
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

good taste

JasOh103 發表於 2016-5-25 21:55

天主快啲捉哂呢兩個人落地獄
勾心鬥角吖拿

btw

原來已經1M
仲要得81個dislike

勾心鬥角吖拿

btw

原來已經1M
仲要得81個dislike ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-25 22:42
re冠

勾心鬥角吖拿

btw

原來已經1M
仲要得81個dislike ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-25 22:42

我首至尊呀
個81位係咪耳仔有問題?

M記playlist

很想要吧
一加一
心燒
簡單美
Superman
光環
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

good taste

JasOh103 發表於 2016-5-25 21:55

你翻唱啊?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你翻唱啊?
matthew1990 發表於 2016-5-25 23:54

翻唱過啦
唱左Mi個part等人合唱

翻唱過啦
唱左Mi個part等人合唱
JasOh103 發表於 2016-5-26 00:03

你send過黎我錄埋剩低部分

人生難得糊塗
偶爾脫軌演出

Unlimited - 楊千嬅
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

8:02 & 18:26

天平先生

國語類
都一樣
我們的總和

8:02 & 18:26
JasOh103 發表於 2016-5-26 12:22
張圖有啲噴 利申未有時間睇

幸福本非終點 去過那裡 不等於它不會變
你與某某 必須天天 警覺應變 方可得到了不變
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

其實被我滿足的愛就如孩子懵懂
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

如人家家一致那麼麼一切那麼麼總有一億個

Happy and Blessed.

祖兒知道走到底只憑運氣

幸福本非終點 去過那裡 不等於它不會變
你與某某 必須天天 警覺應變 方可得到了不變 ...
John 發表於 2016-5-26 16:09

呢首真是好正 loop左幾年 點解d詞可以咁精警
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢首真是好正 loop左幾年 點解d詞可以咁精警
HOTMAN 發表於 2016-5-26 21:45

幸福的起點 未必走得遠
若果想修到 看見最後 大團圓
磨合大概也是 不可避免

仲有cm人最愛既豔羨

原來心虛修飾心虛只有更心虛
利申:唔係鏡粉

原來心虛修飾心虛只有更心虛
tom 發表於 2016-5-27 00:07

其實呢首副歌頭兩句真係幾好聽

天淵之別
愛情小品
Do You Know
上幾多首好

其實呢首副歌頭兩句真係幾好聽
matthew1990 發表於 2016-5-27 00:41

係喎,之前未聽過首歌

係喎,之前未聽過首歌
kayzzz 發表於 2016-5-27 01:02

但之前有個位怪怪地

回復 4378# matthew1990

得頭兩句好聽?
利申:唔係鏡粉

回復  matthew1990

得頭兩句好聽?
tom 發表於 2016-5-27 09:29

原來心虛修飾心虛只有更心虛 被你輕輕觸摸一壓便碎
多辛苦 不訴苦 劇毒收於心裡 還甜絲絲忍痛閉嘴
強悍蓋過懦弱 不會吐苦水 糖衣包裝下去
灰心不說多一句 藏於骨髓 為你的青眼 笑不出笑下去

呢句好好聽
但唔鍾意之後既旋律

The world is covered by our trails/ Scars we cover up with paint/ Watch them preach in sour lies.
I would rather see this world through the eyes of a child/ Through the eyes of a child...

Darker times will come and go/ Times you need to see her smile/ And mothers hearts are warm and mild
I would rather feel this world through the skin of a child/ Through the skin of a child...

When a human strokes your skin/ That is when you let them in/ Let them in before they go
I would rather feel alive with a childlike soul/ With a childlike soul...

Hey oh, oh hey/ Oh hey/ Ah-ah hey/ Oh hey
Hey oh, oh hey/ Oh hey/ Ah-ah hey/ Oh hey
Please don't leave me here...

#上集大結局
#眾Sony暗星拱照一哥陳廣偉

#上集大結局
#眾Sony暗星拱照一哥陳廣偉
jasonng 發表於 2016-5-27 13:21

Hello,肥婆linda

Hello,肥婆linda
harryharry 發表於 2016-5-27 13:41

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我們總在愛情裡死不悔改

一生人裡面總會有幾個位係想打爛現有嘅框框
出去出面嘅世界嗰度望下…
當你打爛咗A框框之後…
如果去到嘅係B框框…
你可以喺B框框再浸一排…
發現又想打爛B框框…
一個又一個嘅循環…
一次又一次嘅挑離…
好彩嘅…你可以不停有唔同嘅框框保護…
唔好彩嘅…祝你好運…(待續)
------------
2016.05.27: Nowhere Boys - 逃出阿卡拉

#月與星近期全變暗

細胞激發高智能

Good luck
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

上集大結局
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

容祖兒唱歌真係好好聽

由於跟你度過一個下雨天

容祖兒唱歌真係好好聽
bagfgfcde 發表於 2016-5-28 09:57

有冇睇kingjer 講sidetrack個post
it doesn't matter 真係好正
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

天淵之別
大奇蹟日
上集大結局

岑寧兒唱歌真係好好聽

Silent Majority