返回列表 發帖
轉波支棍
matthew1990 發表於 2016-9-1 07:49

想話認真一下
右手波棍即係..
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

希望容祖兒今年頒獎禮捧蛋  等香港八百萬市民好好反省下自己唔識珍惜佢 ...
matthew1990 發表於 31/8/2016 23:52
種票

開學日

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽

開學日

**** 本內容被作者隱藏 ****
賴爽 發表於 1/9/2016 12:54
有無落美極

漿借左咁多觀眾隻手幾時還。。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2016-9-1 14:20

番學未?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唔識計啲數
苦苦
好彩唔洗OT
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

呢幾年挂住做自己鐘意嘅嘢
突然發覺自己忽略咗屋企人同朋友好耐
班frd成日叫我出去
我次次都話唔得閒
今年生日為咗就我嘅時間
佢地就算幾忙都唔做其他嘢要同我慶祝
又買曬我鐘意d牌子送俾我
過幾日就係我係Melbourne嘅best frd生日
打俾我叫我星期一食飯
我冇醒起係佢生日又話唔得閒食
佢先話星期一生日wor....
aiii其實真係好內疚
人地成日對我咁有心但係我對人地d事又唔裝載

其實有啲朋友

......

我唔想當佢做朋友

點算

班frd成日叫我出去
我次次都話唔得閒
今年 ...
electric 發表於 2016-9-1 20:53

你班朋友真係好慘

班frd成日叫我出去
我次次都話唔得閒
今年 ...

吃玩睡 身邊至愛
流程外的 統統當障礙
疏忽了趕快去補啦 我都係呢D對身邊人咁上心既人 被IGNORE好傷心嗖
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好多歌想冠 點算
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

HOTMAN 發表於 2016-9-1 14:20

向D觀眾還手
係咪會大巴大巴咁摑D觀眾

班frd成日叫我出去
我次次都話唔得閒
今年 ...
係咪重色輕友
學王子話齋 你班朋友好慘

向D觀眾還手
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:56

向D觀眾還手
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:56

就算不懂去還手
原來Aga首歌係咁解!

matthew1990 發表於 2016-9-2 00:47

sm

9點堂頭一個鐘訓晒
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

冇新血入cm

Lets suppose that you are writing a really important email to your colleagues
week23

Lets suppose that you are writing a really important email to your colleagues
b01091018 發表於 2016-9-2 15:20

番學打亂晒我生理時鐘3點都唔記得開電台
week23

冇新血入cm
HOTMAN 發表於 2016-9-2 14:19

其實我好新下

其實我好新下
JasOh103 發表於 2016-9-2 16:24

我估佢包埋d後生
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

我估佢包埋d後生
kevinlai1621 發表於 2016-9-2 17:21

我都係

願你記得軟弱沒有錯
痛亦沒有錯
要投降方知可以被援助
如此際 想變更強嗎
請你允許你 真心痛過

早知今日當初點解唔協調

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

J.Arie好似就嚟無得撈咁

冇新血入cm
HOTMAN 發表於 2016-9-2 14:19

但有新貴
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

苦苦 一開洗碗機就停電
用咗咁耐點解依家先咁

點解冇 八時入席 討論區

原來我個icon真係好醜
都係換返TANYA算

苦苦 一開洗碗機就停電
用咗咁耐點解依家先咁
electric 發表於 2016-9-3 10:43

用眼神電下部機

用眼神電下部機
HOTMAN 發表於 2016-9-3 11:40

唔使煮嘢食啦我

苦苦 一開洗碗機就停電
用咗咁耐點解依家先咁
electric 發表於 2016-9-3 10:43

用手洗啦。。浸暖水。油都好快走

點解冇 八時入席 討論區
jasonng 發表於 2016-9-3 11:32

OK let me open one

點解冇得選美電做CM壇草
苦苦

點解冇得選美電做CM壇草
苦苦
matthew1990 發表於 2016-9-3 12:49

都冇得選你

OK let me open one
JasOh103 發表於 2016-9-3 12:39

Good job

終於有時間上水
成個星期都出business trip, 開會開到顛,完全無時間做自己野,苦苦

終於有時間上水
成個星期都出business trip, 開會開到顛,完全無時間做自己野,苦苦 ...
kayzzz 發表於 2016-9-3 16:28

Adore
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

matthew1990 發表於 2016-9-3 10:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 4800 才可瀏覽

唔使煮嘢食啦我
electric 發表於 2016-9-3 11:47
唔用洗碗碟機唔識洗碗?

又病
又出唔到榜

唔用洗碗碟機唔識洗碗?
nicholashin 發表於 2016-9-3 18:01

真係好憎洗-_-

終於有時間上水
成個星期都出business trip, 開會開到顛,完全無時間做自己野,苦苦 ...
kayzzz 發表於 2016-9-3 16:28

商科工?
唔怪得唔見左你

叔叔希望你可以包養我

賴爽 發表於 2016-9-3 17:28

未夠5000分
苦苦

未夠5000分
苦苦
matthew1990 發表於 2016-9-3 20:21

你自己又 set 做 5000 lol

你自己又 set 做 5000 lol
賴爽 發表於 2016-9-3 20:22

純粹求其打個數
你做乜unhide左?

純粹求其打個數
你做乜unhide左?
matthew1990 發表於 2016-9-3 20:23

hide 返喇

本帖隱藏的內容需要積分高於 4800 才可瀏覽