返回列表 發帖

等DVD啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

等DVD啦
帥小寶` 發表於 2018-1-3 01:42

仲未有人upload琴晚大合唱1001

等DVD啦
帥小寶` 發表於 2018-1-3 01:42

今晚我同我附近果D人狂叫, 都等唔到1001

2號2ndEncore
少女的祈禱

aRh3i 發表於 2018-1-3 01:47

完全for街客

有冇人有尾場123321片~
同千嬅一齊喊搞到冇錄到~~

下次應該我地自己大聲唱左我等我在個開頭迫FAFA接埋下半PART佢~

Green zone 63段 row 21有一行四人開場到依家一直係度大聲吹水, 想用支Bon bon棒塞落佢地把口度  ...
Jacz 發表於 2018-1-2 21:41

咁大支 點塞呀...
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

一二三三二一後段喊到唱唔到
thm 發表於 2018-1-2 23:42

大合唱新歌好正
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

大合唱新歌好正
John 發表於 2018-1-3 01:58

嬋粉應該係最痴線粉~未正式出街既歌都識唱~

kenny1102 發表於 2018-1-3 02:01

個個都煲熟哂

Fans club 2nd encore 完全無lead 到咩事
放空 發表於 2018-1-3 00:08

冇人嗌楊千嬅啪啪啪

kenny1102 發表於 2018-1-3 02:01

好正

個撲街唔要我等我在真係乞人憎
siongguan 發表於 2018-1-3 00:14

明明嬅粉會想聽

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:20

真心可惡

aRh3i 發表於 2018-1-3 00:33

我睇左你啲片,個位勁正,條正都好正好清

冇記錯佢係有去msl
721AXA 發表於 2018-1-3 00:30

同AGA Gin Lee關係一樣
一個冇野
但另一個好有野呢

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fa ...
ho_ 發表於 2018-1-3 00:37

同意呀
都未有真encore
不過可能今晚遲左少少開 加上講野多 所以已經12點

成班人大叫1001 但俾瑞瑞無視左
fifty1205 發表於 2018-1-3 00:41

我有嗌色惑架!!!

俾張志明唗晒d時間
仲要唱左千千首mr

完全for街客
帥小寶` 發表於 2018-1-3 01:56

藍區字母行真係超多街客.......仲dead father 過HANA

藍區字母行真係超多街客.......仲dead father 過HANA
matthewyky 發表於 2018-1-3 02:12

以後買飛都唔知點算, 想坐點但冇氣氛
坐後先有返dd咁-.-

坐後先有返dd咁-.-
aRh3i 發表於 2018-1-3 02:13

31號我坐綠區前面,超好反應!勁high!

不過31號冇得同今日比........

So sad

31似尾場多過今晚

31號我坐綠區前面,超好反應!勁high!

不過31號冇得同今日比........

So sad ...
matthewyky 發表於 2018-1-3 02:16

我31號都係坐藍區字母, 但當日氣氛好好多, 附近d人都叫識哂d歌咁

31似尾場多過今晚
帥小寶` 發表於 2018-1-3 02:19

睇怕dvd應該放31號多

aRh3i 發表於 2018-1-3 02:24

Yes please,今晚最後的歌超驚慄

明明嬅粉會想聽
John 發表於 2018-1-3 02:06

唉 楊千嬅又會因爲條友一句就唔唱
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

睇咗三場有兩場1001,就係一場稀客都冇
myungwon 發表於 2018-1-3 00:08

我相反,睇咗5場聽晒4場稀客同4次勇,就係冇1001⋯⋯⋯

明明嬅粉會想聽
John 發表於 2018-1-3 02:06

好激氣,一首變一句唱埋味圓滿羅
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

我相反,睇咗5場聽晒4場稀客同4次勇,就係冇1001⋯⋯⋯
Serendipity 發表於 2018-1-3 03:00

誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復 4327# fifty1205

明明已經清唱左一句

aRh3i 發表於 2018-1-3 02:24

誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

今晚雖然唱到12點但真係唔掂,多謝台前幕後搞咗勁耐,又俾余生阻哂d時間,我寧願聽返煉金術同閃靈!

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:20

綠區最近舞台嗰邊啲人真係同對面fans club一個天一個地,瑞瑞係過黎唱歌都可以冇乜反應

今日完全冇31號叫得咁齊囉

講氣氛31號完勝
ho_ 發表於 2018-1-3 00:33

係,31號一開波已經全場自動波high起身

坐後先有返dd咁-.-
aRh3i 發表於 2018-1-3 02:13

不如以後CM嬅粉搵人內部訂喇

回復 4336# Jacz

我地下次組團睇

回復 4337# 8283

預埋我!
舞來舞去 不日內開始錄音。

搭緊飛機番英國 下次開show再見!31號encore衝左去字母區第一排到時DVD會唔會出鏡
舞來舞去 不日內開始錄音。

呢堆人次次有睇,但今次唔見影

陳奕迅
梁漢文
黃耀明
側田
林一峰
藍奕邦
唐詩詠
雷頌德
森美

林夕往時睇好多場,今次黎得一晚?

呢堆人次次有睇,但今次唔見影

陳奕迅
梁漢文
黃耀明
側田
林一峰
藍奕邦
唐詩詠
雷頌德
森美

林夕往時睇 ...
mychart- 發表於 2018-1-3 05:33

唐思詠次次都睇?

唐思詠次次都睇?
joshua 發表於 2018-1-3 06:20

Yes, fans 黎

係,31號一開波已經全場自動波high起身
Jacz 發表於 2018-1-3 03:26

未開始已經識啪啪啪楊千嬅

唐思詠次次都睇?
joshua 發表於 2018-1-3 06:20

佢有睇,微博好似有人讲过
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

綠區最近舞台嗰邊啲人真係同對面fans club一個天一個地,瑞瑞係過黎唱歌都可以冇乜反應 ...
Jacz 發表於 2018-1-3 03:24

我26號都係啦
應該係AIA飛
成班人都識既...完全冇反應
紅區好high
一切從心

成晚最扯火係隔離個大陸女人,
山頂位都不停影相影豆豉咩,你影都唔係問題,
最賤係佢每影完一次之後都勁大聲chop一聲係播返佢影既野出黎,明明有d好需要靜靜地投入既歌,我完全比佢破壞曬個投入度,
最低能係佢不停post d小城大事 水瓶座 上咩鬼朋友圈,
Side少少既歌唔識就長開個mon玩電話,正仆_

成晚最扯火係隔離個大陸女人,
山頂位都不停影相影豆豉咩,你影都唔係問題,
最賤係佢每影完一次之後都勁大 ...
stephybest 發表於 2018-1-3 08:24

我睇24號都係啦  拍完段片就發朋友圈 每一首歌都問我咩名
我話唔知道既話 佢立刻睇提詞器上網搵歌名
又同隔離歌師奶系度吹水  真係想叫佢去死
唔睇咪入黎 霸住D位仲要影響人地睇

我睇24號都係啦  拍完段片就發朋友圈 每一首歌都問我咩名
我話唔知道既話 佢立刻睇提詞器上網搵歌 ...
steven891026 發表於 2018-1-3 08:34

好憎洋蔥果個位D人係到9嗌同著手機燈