返回列表 發帖
其實岩既 無論件事點都好
自己放唔開 suffer 既都只會係自己
But 講永遠都係容易 ...
-Prince- 發表於 2017-3-25 01:35

係好難架 但退一步海闊天空
當你願意釋出善意 相信對方都會感受到
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢度有水餃食既...
John 發表於 2017-3-25 01:38

頂 肚餓到一個點囉 好鍾意食水餃呀ngo
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我一定比佢食!
JasOh103 發表於 2017-3-25 01:38

一打!

一巴打落FINN到勁正
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:33

其實finn都幾正

HOTMAN 發表於 2017-3-25 01:40

點解明明一大段中文 最後要用ENLISH呢

其實finn都幾正
stopzi 發表於 2017-3-25 01:41

好可惜

其實finn都幾正
stopzi 發表於 2017-3-25 01:41

永遠懷念!
心目中的唯一quarterback
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

點解明明一大段中文 最後要用ENLISH呢
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:41

Ngo sheung gum da

永遠懷念!  
心目中的唯一quarterback
JasOh103 發表於 2017-3-25 01:42

如果佢仲係到 GLEE應該繼續拍

一打!

一打唔夠既話 晚晚都可以食

Ngo sheung gum da
HOTMAN 發表於 2017-3-25 01:42

依D真係好難睇得明

一打唔夠既話 晚晚都可以食
JasOh103 發表於 2017-3-25 01:43

食咁多好易肥

依D真係好難睇得明
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:43

Gum nei tai dorrrrr d la

其實岩既 無論件事點都好
自己放唔開 suffer 既都只會係自己
But 講永遠都係容易 ...
-Prince- 發表於 2017-3-25 01:35

睇化D啦。
除非我覺好委屈。我先會好嬲。
嬲完一排。XYZ 。咒完人我就會消了啖氣啦。

本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

D_U 今次PK
部紅IPHONE原來買到-_____-
做咩多手昅入去睇呢......
又要煩啦
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:36

#rich

食咁多好易肥

寸kay大媽肥?

Gum nei tai dorrrrr d la
HOTMAN 發表於 2017-3-25 01:43

打多D? 打咩多D?

打多D? 打咩多D?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:44

唔係睇咩

唔係睇咩
stopzi 發表於 2017-3-25 01:45

YOU SEE I REAALLY SEE 唔明

YOU SEE I REAALLY SEE 唔明
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:46

need practice more ga ho mo

如果佢仲係到 GLEE應該繼續拍
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:42

唔一定
因為劇本越寫越爛 S1-2既好評如潮全部變負評 收視真係低左好多好多
再加上舊人走左咁多 去到S6已經係奇蹟
不過同意如果佢仲係度 至少個劇本唔會改到咁而可以再撐多1-2季

食咁多好易肥

已經係肥so it's okay

唔一定
因為劇本越寫越爛 S1-2既好評如潮全部變負評 收視真係低左好多好多
再加上舊人走左咁多 去到S6已經 ...
JasOh103 發表於 2017-3-25 01:47

只要Sue係到 我都會睇!

唔一定
再加上舊人走左咁多 去到S6已經 ...
JasOh103 發表於 2017-3-25 01:47

咁又係.....D故事線咩都講曬都唔知有咩好講NATIONALS都拎埋

最後竟然同Jesse一齊有d odd~_~

想唔想我貼圖?
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

想唔想我貼圖?
John 發表於 2017-3-25 01:51

貼鄭欣宜/祖祖is ok

好似聽到Supper又就黎派歌 omg
我們的總和

HOTMAN 發表於 2017-3-25 01:53

公雞祖祖可恥

HOTMAN 發表於 2017-3-25 01:53

射安琪呢?
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

Wonders 發表於 2017-3-25 01:53

興奮 好多組合/樂隊派歌

射安琪呢?
John 發表於 2017-3-25 01:54

祖祖可恥
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:53

佢幫助我入睡 點會可恥

興奮 好多組合/樂隊派歌
stopzi 發表於 2017-3-25 01:54

爭上榜競爭激烈
我們的總和

Wonders 發表於 2017-3-25 01:53

放長雙雙眼

爭上榜競爭激烈
Wonders 發表於 2017-3-25 01:56

已經無乜位

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:55

放長雙雙眼
John 發表於 2017-3-25 01:56

雙雙
我們的總和

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:55

好想要

雙雙
Wonders 發表於 2017-3-25 01:57

卿姐我我幸運兒

已經無乜位
stopzi 發表於 2017-3-25 01:56

唉 第一季中段咁靜
我們的總和

好想要
John 發表於 2017-3-25 01:57

香女人定色惑 你揀

卿姐我我幸運兒
John 發表於 2017-3-25 01:57

有冇睇議會內外
我們的總和

香女人定色惑 你揀
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:57

why not both

有冇睇議會內外
Wonders 發表於 2017-3-25 01:58

冇呀...
要卿卿定禎禎好

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 01:58

_左

點解成日比自己D手指甲整親自己

_左
John 發表於 2017-3-25 02:09

叔?

叔?
-Prince- 發表於 2017-3-25 02:11

向佐?

向佐?
John 發表於 2017-3-25 02:14

向右要坐監