返回列表 發帖
可能係佢得罪咗903。。完全唔播
筠筠 發表於 2023-10-12 10:21

903唔鍾意MC張天賦

可能要團歌十大先肯全隊嚟
MMM 發表於 2023-10-12 13:54

聽完先算,近排同公司啲歌有最好又有最差
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

洗衣bb 點解你唔叫返做洗衣王國
ricnature 發表於 2023-10-12 14:02

反 OT : 一次過 覆, Aga  首special one 係咪樂觀走勢 咪睇下點 仲有差不多 十星期  

好多嘢 都會有變數 而 且 2017 男三甲 已經示範左 可以唔跟AP 頒
                        陳柏宇 少過 側田 近100 次AP 結果 陳銀 側銅 你哋又點解釋?

拍乳RE到咁喎
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

反 OT : 一次過 覆, Aga  首special one 係咪樂觀走勢 咪睇下點 仲有差不多 十星期  ...
awong255 發表於 2023-10-12 14:20

最怕又好似舊年咁,播到 306 304 呢啲咁接近既數字,方便任調
   另一件事,904還女金,都冇理由還俾同公司另一女歌手就當還左咁不負責任掛

拍乳RE到咁喎
MCmatt 發表於 2023-10-12 14:26

嘥氣啦 re完未又係落榜

Btw AK 新歌出左5日YouTube 5.5M views
meanwhile 教主7日 2.8M views

5日5.5M views真定假呀 ...
tree 發表於 2023-10-12 11:50

姜試過十七個半鐘 120 萬 view 啦,有咩問題

但生生呢套嘅票房已經比起佢上套多咗成倍
on07111 發表於 2023-10-12 13:51

因為 白靈

Gfun都唔播多首喎
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

反 OT : 一次過 覆, Aga  首special one 係咪樂觀走勢 咪睇下點 仲有差不多 十星期  ...
awong255 發表於 2023-10-12 14:20

荃力支持903唔跟AP頒女金俾葉麗儀
DM多仔多到覆唔哂

Btw AK 新歌出左5日YouTube 5.5M views
meanwhile 教主7日 2.8M views

5日5.5M views真定假呀 ...
tree 發表於 2023-10-12 11:50

星期日單日全香港有成3份1人撐我生
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

903唔鍾意MC張天賦
Jason0223 發表於 2023-10-12 14:18

903唔鍾意MC張天賦
    903唔鍾意Jason陳柏宇
    903唔鍾意Jay馮允謙
    903唔鍾意Gigi梁詠琪
    903唔鍾意Gin李幸倪
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

SugarFree 發表於 2023-10-12 15:24

得7.38K likes
即係200萬人反生

其實只係我哋一廂情願濤有十大,最後同炎一樣都係專業推介白果
gcgoobi 發表於 2023-10-12 08:01

濤暫時排第6,睇下今年餘下時間有冇超過4首歌ap高過佢
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

SugarFree 發表於 2023-10-12 15:24
星期日單日全香港生粉 + Hellosss 全日 loop Blue Monkey MV

903唔鍾意MC張天賦
    ...
Willjohnson 發表於 2023-10-12 15:25

903唔鍾意Kay謝安琪
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

拍乳RE到咁喎
MCmatt 發表於 2023-10-12 14:26

會唔會serrini jf 上唔到
一個第二 一個第三
換佢同Kay
MmM

酷愛903 發表於 2023-10-12 15:28

Q3的仲有三首爭緊

收到收到 34
浮床 35
仍然是那個少年 36
21 傾城

Q3的仲有三首爭緊

收到收到 34
浮床 35
仍然是那個少年 36
LushKillYourMus 發表於 2023-10-12 15:53

唔信Dear Jane 可以連續兩年有十大,愛將RB都未試過
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

903唔鍾意MC張天賦
    ...
Willjohnson 發表於 2023-10-12 15:25

以上全部不成立903唔鍾意Jade關心妍 先成立

唔信Dear Jane 可以連續兩年有十大,愛將RB都未試過
我等我在 發表於 2023-10-12 15:59

林家謙 MIRROR AGA 許廷鏗 吳業坤都試過連續兩年有十大啦

903唔鍾意MC張天賦
    ...

903唔鍾意Vincy陳家欣
   金都要調落銀,由2008年起差唔多hea美Aiiiih hea足13年

足總幫大家tip緊今年部分叱吒十大

【 2026世界盃暨2027亞洲盃聯合外圍賽第一圈—  #主場歌單 】
今日香港隊主場比賽嘅歌單
Let's go
大球場見!

#HKRT #香港隊 #世界盃外圍賽 #WorldCupQualifier #HKGBHU #SongList

周國賢 - 黃金入球
Lolly Talk - 一把火
呂爵安 - Again!
Pandora - 安全距離
Nowhere Boys - 我們的移動城堡
Error - 枱底隧道
陳健安 - 未知道
陳蕾 - 凡星
馮允謙 - 尋找隱世巨聲
Anson Kong - Keep Rollin'
P1X3L - This Is How We Roll
Dear Jane - 遠征
RubberBand - 發現號
ToNick - 鬼滅之日
KOLOR - 公路之星
鄧麗欣 - Fantasy Tale
張敬軒 - 雪花抄
林峯 - 馴獸師之王
陳奕迅 - 不死傳說
DM多仔多到覆唔哂

以上全部不成立903唔鍾意Jade關心妍 先成立
henry168 發表於 2023-10-12 16:05
  不成立
      至少新人嗰年喜歡過
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

不成立
      至少新人嗰年喜歡過
SugarFree 發表於 2023-10-12 16:30

喜歡心妍

關心心妍
DM多仔多到覆唔哂

【 2026世界盃暨2027亞洲盃聯合外圍賽第一圈—  #主場歌單 】
今日香港 ...
mosesming 發表於 2023-10-12 16:26

竟然無敢

竟然無敢
梨胃言 發表於 2023-10-12 16:34

驚啲球員聽到輸波
DM多仔多到覆唔哂

我等我在 發表於 2023-10-12 15:59

2009阿波羅、2010至尊SimpleLoveSong
2015挾持、2016終於好天氣

竟然無敢
梨胃言 發表於 2023-10-12 16:34

同埋冇戴夢夢 - 帶智慧射球

驚啲球員聽到輸波
mosesming 發表於 2023-10-12 16:35

應該要有I’m not dumb mix激勵球員

應該要有I’m not dumb mix激勵球員
SugarFree 發表於 2023-10-12 16:42

想喺球場聽到肯定就是李!
DM多仔多到覆唔哂

903唔鍾意MC張天賦
    ...

咁炮灰都係
903唔鍾意anson kong 邱士縉 王智德 郭嘉駿 吳保琦

想喺球場聽到肯定就是李!
mosesming 發表於 2023-10-12 16:46

想喺球場聽到Take me home, baby take me home

JF 冠? 不過如果唔係特別高AP冠,埋單又同世一/安全距離/Magic嗰堆差唔多

JF 冠? 不過如果唔係特別高AP冠,埋單又同世一/安全距離/Magic嗰堆差唔多
LLLC 發表於 2023-10-12 17:02

903 可能特登播到一堆歌100-110 方便需要時調一首上去十大

今week 開始即刻冇左一了百了

今日香港 ...
mosesming 發表於 2023-10-12 16:26

竟然無人人彈起
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

LLLC 發表於 2023-10-12 17:02

19>1 is coming
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

酷愛903 發表於 2023-10-12 15:28

你話6就係6? 你話退出cm都未退出啦
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

因為 白靈
K2022 發表於 2023-10-12 14:56

譚玉瑛姐姐
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

整個聖艾粒”華納”LaLaLaLa

咁炮灰都係
903唔鍾意anson kong 邱士縉 王智德 郭嘉駿 吳保琦
Jason0223 發表於 2023-10-12 16:46

903 係咪都唔鐘意梁業

巴黎還冠?
21 傾城

失約巴黎變迷失巴黎

903 係咪都唔鐘意梁業
wchild 發表於 2023-10-12 18:13

梁業有兩首冠軍歌
click here

美吓一日推到上TOP 10

美吓一日推到上TOP 10
星夢情真 發表於 2023-10-12 19:18

9次都第7,5次20,都唔知咩玩法
click here

五字歌咁都有得RE

列車上對著坐的兩個人 上唔到, 留 失約巴黎 --> 冠 收到收到, 失約巴黎 死位?