返回列表 發帖
無第二版?
只不斷加印?
Alanalan 發表於 2014-1-13 18:49

美長話唔想呃學生錢

但我懷疑會有相關產品推出e.g. 音樂會dvd (bonus mv)

真你周圍都搵唔到雪地呀.......
FIGHT for 陳柏宇

~蛋撻~ 發表於 2014-1-13 20:07

加印中

加印中
l00540 發表於 2014-1-13 20:16

又話得草頭?

又話得草頭?
~蛋撻~ 發表於 2014-1-13 20:17

草頭同黃黑版未買晒
所以加印的應該得雪地version

應該係加印雪地

唔出新cover 唔等於唔出第二版

美長話唔想呃學生錢

但我懷疑會有相關產品推出e.g. 音樂會dvd (bonus mv) ...
l00540 發表於 2014-1-13 19:09

你系簽名會問佢?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

草頭同黃黑版未買晒
所以加印的應該得雪地version
l00540 發表於 2014-1-13 20:27

估唔到有第三次加印 唔想雪地version再加印
肥婆馬上收皮

你系簽名會問佢?
fifty1205 發表於 2014-1-13 21:08

簽名會時講㗎

簽名會時講㗎
l00540 發表於 2014-1-13 21:20

邊度有=.=
肥婆馬上收皮

邊度有=.=
fifty1205 發表於 2014-1-13 21:22

你miss咗?

~蛋撻~ 發表於 2014-1-13 20:07

東港城其實仲有

東港城其實仲有
jsun 發表於 2014-1-13 22:51

佢去睇過依家無啦
肥婆馬上收皮

其實唱片從來都唔一定有第二版
對上一次有係august girl
再對上一次已經係electric angel

所以有第一版時應該買左先
到出第二版時其實啲歌已經唔算最新
同埋好多時都會睇銷量好唔好再決定出第二版

個個一開始諗定第二版先買
第一版銷量唔好仲點會有第二版

會買第一版 如果第二版有dvd 咁再買第二版 3650我都買左四隻
哥本哈根的另一個我 81+3

Contagious编曲想起江南style。。

唔買第一版,係個包裝太大,買唔落手

終於買左雪地版......買左又唔想佢加印.......
真係唔好話而家d唱片銷量差,
Fi D碟好多時都絕版.....

我仲未買, FF 緊 第2版有NEWAY MUSIC LIVE DVD 即買

終於買左雪地版......買左又唔想佢加印.......
真係唔好話而家d唱片銷量差,
Fi D碟好多時都絕版..... ...
~蛋撻~ 發表於 2014-1-14 17:24

08 09年果兩只,已經絕跡市面了

阿mark 發表於 2014-1-14 21:38

我有

阿mark 發表於 2014-1-14 21:38

咁其實仲有好多途徑去買ge  例如 淘寶  好多隻都仲有

回復 422# SamWaiHung

好多貴到離晒譜,smile賣到250

回復  SamWaiHung

好多貴到離晒譜,smile賣到250
阿mark 發表於 2014-1-15 23:41

ReadMe全新淘寶多謝惠顧人仔880,得一千零一隻
好彩自己有
肥婆馬上收皮

ReadMe全新淘寶多謝惠顧人仔880,得一千零一隻
好彩自己有
fifty1205 發表於 2014-1-16 00:00

衣家唱片市道唔好,反而加快唱片絕版噶速度

衣家唱片市道唔好,反而加快唱片絕版噶速度
阿mark 發表於 2014-1-16 00:08

cd dvd都係時候到頭架啦  就好似以前ge錄像帶

smile之前仲見到減到55,不過都係好少貨,read me仲揾到賣85

smile之前仲見到減到55,不過都係好少貨,read me仲揾到賣85
joshua 發表於 2014-1-16 18:49

「之前」係幾耐.....

joshua 發表於 2014-1-16 18:49

想買smile lol 邊度有
Read me出個陣我買好似$69

都想快啲出第二版
希望入面有第二啲相

薛凱琪(Fiona)新碟推出後大賣加印,公司噚日幫佢搞咗個簽唱會,有粉絲送上人形BB公仔,寓意快成家立室,另一粉絲送上錢罌,用作收集Fiona協助一個被迫搬遷狗場經費,佢收到後即場落淚。
近日有傳黃柏高有意簽鄧麗欣(Stephy)加盟旗下,Fiona一姐地位隨時不保,佢話:「去買水果先叫人阿姐,我同Stephy歌路各方面都唔同,唔會比較,公司好錫我,工作安排好密。」

薛凱琪(Fiona)新碟推出後大賣加印,公司噚日幫佢搞咗個簽唱會,有粉絲送上人形BB公仔,寓意快成家立室, ...
joey2009 發表於 2014-1-16 22:18

Stephy其實無可能過Fiona
但佢啲歌就肯定易hit,好似05-07咁

Hong Kong Records OUT
第七週冠軍歌曲-謝安琪《心不由己》

從不曾沉悶大家已能找到最好歸宿
如果有妄想堅決不懂 美滿得不接受心痛

Hong Kong Records OUT
cchow2 發表於 2014-1-17 00:18

I am so angry

上得一week就無左影仲話賣得

上得一week就無左影仲話賣得
SamWaiHung 發表於 2014-1-17 15:17

其實個度兩周來
不過係唔係賣曬所以入唔到榜,幾乎全部對手都係精選,唔計sammi

其實個度兩周來
不過係唔係賣曬所以入唔到榜,幾乎全部對手都係精選,唔計sammi ...
joey2009 發表於 2014-1-18 11:41

會唔會係3個版本分開計

會唔會係3個版本分開計
艾石仔 發表於 2014-1-18 12:37

I see many people buys

AGA >FIONA?impossible la!!

hmv fiona no7!!

前5名都唱片銷量榜無分別

hmv fiona no7!!

前5名都唱片銷量榜無分別

精選排15!!

買多幾張支持呀!!!!!!

fi撞正對手最多的時候
sosad
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

有無人知結果今日番貨有無雪地版?

其實我星期五晚係德福都見到有幾隻雪地版....唔知係唔係加印ge?
反而黃綠版就係德福唔見有

我琴日係喜利都見到有雪地版

荃灣勁歌都有雪地喇

點解明明賣得唔差但D銷量榜出局得咁快

點解明明賣得唔差但D銷量榜出局得咁快
Lewis 發表於 2014-1-25 09:49

第二版仲未有~wtf

第二版仲未有~wtf
SamWaiHung 發表於 2014-1-25 12:03

MV 都未拍哂 ?

MV 都未拍哂 ?
賴爽 發表於 2014-1-25 12:26

你個icon好令