返回列表 發帖
seen all joey

1盲1聾 #somean
JasOh103 發表於 2016-12-8 14:35

我有投無人知道雙子座
仲有很想要吧
但好似冇投雙雙
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

我有投無人知道雙子座
仲有很想要吧
但好似冇投雙雙 ...
John 發表於 2016-12-8 17:05

剛剛好?
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

seen all joey

1盲1聾 #somean
JasOh103 發表於 2016-12-8 14:35

我係正常個個
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我係正常個個
HOTMAN 發表於 2016-12-8 18:20

好似係cousin同佢分身

JW輸比Gin Lee既感受 : 難道我存在是為了李
Aga被搶資源既感受 : 如何成全李然後卸任
Fei重奪一姐地位感受 : 李在退後 我在以弱勝強 從前是我蠢 封李做偶像
祖祖繼續女金 :我永遠愛李但我未能 投降 讓步 答允
路過Shiga既感受 :哪一個比李好 比李差 緊要嗎
gingin呢排好慘
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

今晚李幸倪真的是Gin Lee而為。

今晚李幸倪真的是Gin Lee而為。
nicholashin 發表於 2016-12-8 22:59

why?

why?
JasOh103 發表於 2016-12-8 23:09

你無睇佢fb 咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

剛剛好?
JasOh103 發表於 2016-12-8 17:19

呢個一定要投啦
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

你無睇佢fb 咩
kevinlai1621 發表於 2016-12-9 00:03

無follow佢任何social media
都唔係粉

奪得最多獎項及連續次數的藝人         全國樂壇天后 容祖兒          香港         由2000年起到現在合共奪得近千個獎項成為全球最大贏家,其中她連續十二次奪得「最優秀流行女歌手」大獎的最高記錄

wiki
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 0%E5%88%97%E8%A1%A8

真係無諗過某幾首歌會0票
應該係某幾位會員未投
JasOh103 發表於 2016-12-8 09:26

規則唔好
投咁多首 我投咗兩三首之後就亂揀

規則唔好
林仔 發表於 2016-12-9 11:01

Thanks for voting!!
我反而覺得唔夠喎 每個都會有年度十大 一年有52首冠軍歌
揀20首應該唔大問題吧..

下一階段再投過啦 投10首易好多

乜今年最歌大家咁識得自行配票吖

Thanks for voting!!
我反而覺得唔夠喎 每個都會有年度十大 一年有52首冠軍歌
揀20首應該唔大問 ...
JasOh103 發表於 2016-12-9 11:24

對於共和榜主乜乜乜果啲就係
對於我本人 你俾三個quota左右己夠曬

嘩 689 不尋求連任...
我們的總和

突發
容祖祖宣佈唔連任

突發
容祖祖宣佈唔連任
一個小子 發表於 2016-12-9 15:38

條友呢個時候話唔連任擺明就淡化過幾日嘅投票
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

kevinlai1621 發表於 2016-12-9 15:48

好似幾高章
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

kevinlai1621 發表於 2016-12-9 15:48

泛民: 踢走689

泛民: 踢走689
一個小子 發表於 2016-12-9 17:28

原來係中央踢走689。。。

訓覺真係好正
嘩 689 不尋求連任...
Wonders 發表於 2016-12-9 15:33
雖然佢無誠信可言 但都開心嘅

Still can't get over 5強 so jeng
十首裡面最愛既5首都入曬
睇到佢地排埋一齊好開心
學Kay話齋 有份同其他4首角逐係份honor

新碟初步定於一月推出,繼而舉行演唱會

大家一定要畀佢男金

自演唱會之後真係friend左好多呀個兩位人瑞
IG好多交流

奪得最多獎項及連續次數的藝人         全國樂壇天后 容祖兒          香港         由2000年起到現在合共奪得近千個獎項成為全球 ...
一個小子 發表於 2016-12-9 10:48

全球最大贏家

規則唔好
林仔 發表於 2016-12-9 11:01

其實我都係投完剛剛好之後就求其揀d自己鍾意, 咁啱碌到合眼緣既歌就算
所以揀埋d很想要吧

好似幾高章
b01091018 發表於 2016-12-9 16:04

其實有可能係中央唔俾佢選
佢就借佢個女過橋搵個落台楷
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實有可能係中央唔俾佢選
佢就借佢個女過橋搵個落台楷
matthew1990 發表於 2016-12-9 23:32

#大方針要統一做隻棋
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

其實我都係投完剛剛好之後就求其揀d自己鍾意, 咁啱碌到合眼緣既歌就算
所以揀埋d很想要吧 ...
John 發表於 2016-12-9 23:29

紅棉路上幾合眼緣喎

終於有個po係恥笑台慶劇女主

戶田晚上換上黑色長裙靚靚現身,佢出動貓紙用廣東話講:「大家好,我係戶田惠梨香。」談到相隔10年再拍《死亡筆記》系列,佢自言花了好多時間考慮接拍,因為再演彌海砂呢個角色的確有一定難度及壓力。戶田上次來港冇機會四圍去,今次下榻酒店對正維港,今次可以慢慢欣賞香港夜景。

Merry lamlam真係極靚女

艾石仔 發表於 10/12/2016 15:38
比你搶左對白

兩位又隔空調情

終於有個po係恥笑台慶劇女主
JasOh103 發表於 2016-12-10 10:37

唱功方面?

係我年頭好得閒定年頭歌好好聽。。。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Happy and Blessed.

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

艾石仔 發表於 2016-12-10 15:38
自人類出現以黎最靚嘅女性
jose 發表於 2016-12-10 18:43
Shiga兩首 年尾歌少啲時間播嘅 雖然我最近睇翻 我有首年頭歌AP到我無辦法相信

一走了之好勁
遲半年出都有top10

越舊既歌就越好聽
唔只限於今年

睇咗你的名字啦
越舊既歌就越好聽
唔只限於今年
bagfgfcde 發表於 2016-12-10 21:03
因為會忘記以前差/普通嘅歌 所以回憶起舊歌都好似平均水準高過而家當然時代轉變 風格唔同都有影響

如果脆魚auntie叫幕後玩家 咁劉佩玥呢

請...外?

如果脆魚auntie叫幕後玩家 咁劉佩玥呢
林仔 發表於 2016-12-10 21:58

今日追左8集
其實如果唔係auntie做呢個角色好有發揮有機會攞視后
不過佢做到好屎 講對白表情全部唔得

#WEEK50DONE
#LAST3WEEKS
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我本人

#WEEK50DONE
#LAST3WEEKS
dongbb2332 發表於 2016-12-11 00:24

請多用美霏

請多用美霏
John 發表於 2016-12-11 00:54

原來SO FAR得9週係用阿霏啲歌TAG, 好少啊
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

挑戰潮流教母
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

挑戰潮流教母
艾石仔 發表於 2016-12-11 01:03
為左令佢右手面o個位男士唔會受到不必要指責 專登著波點衫 咁好既人格仲可以係邊度見到