返回列表 發帖
好悶
想反下容
John 發表於 2016-4-26 00:30

你係咪好得閒?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好悶
想反下容
John 發表於 26/4/2016 00:30
原來ching都有暫停反容既一刻架

好悶
想反下容

你一直都係
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好悶
想反下容

找適合時機啦

明明冇發姣
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來ching都有暫停反容既一刻架
kwanie 發表於 2016-4-26 01:01

你睇唔到SSN Chart 1>10>2>2個美走勢咩?

明明冇發姣
matthew1990 發表於 2016-4-26 01:15

美yum都係無發姣,但都俾人話yum

美yum都係無發姣,但都俾人話yum
kayzzz 發表於 2016-4-26 01:17

明明只係扮緊美祖發姣唱我好得閒

我簽的第一間唱片公司叫正東,當時雷頌德見我,
還讓我為何嘉莉主演的電影《4個32A與一個香蕉少年》唱主題曲。
對準當歌手目標,每天放學就著住校服去卡拉OK, :o)
一邊做功課一邊練歌,以為付出與收成是正比,
以為可以一曲成名,怎知首歌派上電台便石沉大海。

十年,我體會到機會難得,故我不容再有失。
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

連間公司名都係用兩個人個中文名其中一粒字拼埋一齊 真過份
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

明明只係扮緊美祖發姣唱我好得閒
matthew1990 發表於 2016-4-26 01:20

你今次唔覺姣

你今次唔覺姣
kk8733 發表於 2016-4-26 11:09

咪係囉

岩岩發現phil Instagram followers 仲多過jason
仲記得派goodman個陣phil followers 得3000幾
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

岩岩發現phil Instagram followers 仲多過jason
仲記得派goodman個陣phil followers 得3000幾 ...
hinz 發表於 2016-4-26 13:42
咁留意phil ig

仲記得派goodman個陣phil followers 得3000幾 ...
hinz 發表於 2016-4-26 13:42

呢啲暗星都好比

呢啲暗星都好比
jasonng 發表於 2016-4-26 14:58

咁又係
仲暗過朱仔
都係duck無咁暗
02 著地 - 鄧麗欣

咁又係
仲暗過朱仔
都係duck無咁暗
hinz 發表於 2016-4-26 14:59

我家朱仔係movie star
yuduck 做think big 咋

我家朱仔係movie star
yuduck 做think big 咋
jasonng 發表於 2016-4-26 15:03

Duck深受你呢d姣到岀面既gay佬歡迎
02 著地 - 鄧麗欣

Duck深受你呢d姣到岀面既gay佬歡迎
hinz 發表於 2016-4-26 15:04

做咩咁講你自己呀

做咩咁講你自己呀
jasonng 發表於 2016-4-26 15:06

陳安立BBGGGGGG
02 著地 - 鄧麗欣

陳安立BBGGGGGG
hinz 發表於 2016-4-26 15:07
你對啲兒童節目主持好有興趣

你對啲兒童節目主持好有興趣
nicholashin 發表於 2016-4-26 15:22

佢係viutv 一哥
開台都係佢主持
02 著地 - 鄧麗欣

佢係viutv 一哥
開台都係佢主持
hinz 發表於 2016-4-26 15:24

JARVIS 正過佢啦

陳安立BBGGGGGG
hinz 發表於 2016-4-26 15:07

又幾好喎
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

又幾好喎
John 發表於 2016-4-26 15:43

187cm CLS
02 著地 - 鄧麗欣

頂點解開澳門場唔開香港場

每個學年到左三四月先知自己做緊乜 想做乜
算唔算遲

訴苦有咩用?
我都唔明點解自己會咁執著 係要搞到自己咁辛苦
點解我要理人點睇

眾 SHIGA 迷快啲去蘋果幫 SHEGA 發聲!!

原來家媛resign咗
我們的總和

眾 SHIGA 迷快啲去蘋果幫 SHEGA 發聲!!
賴爽 發表於 2016-4-26 19:54

美雅係黃絲
仲要出過唔止一次post

187cm CLS
hinz 發表於 2016-4-26 15:45
你嫌佢高?

你嫌佢高?
nicholashin 發表於 2016-4-26 22:00

still mine sor
02 著地 - 鄧麗欣

越講越傷心
希望下次醒少少
chanchan0909 發表於 2016-4-25 23:04

陳陳 I am here

陳陳 I am here
seeseetv 發表於 2016-4-26 22:47
有無咩方法可以令到自己講野叻 D

chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:13

同我講多啲嘢

chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:13

諗清楚先講
未諗清楚就唔好講

點為之叻d語言藝術定係太過直接
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

同我講多啲嘢

越講越傷心
希望下次醒少少
chanchan0909 發表於 2016-4-25 23:04

我無咩腦,常俾人笑。。習慣了

可能依個係我特色

可能依個係我特色
kk8733 發表於 2016-4-26 23:22
習慣咗無腦唔等於要講嘢唔經大腦 雖然我唔肯定你有無

習慣咗無腦唔等於要講嘢唔經大腦 雖然我唔肯定你有無
nicholashin 發表於 2016-4-26 23:23

我都唔清楚自己係點。。

有時要分析人講真話定講笑,依D 唔識分。。
之後自己講野,有時幾直接。。講野時大腦做了咩,唔清楚

同我講多啲嘢
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:16
同我講多啲嘢
nicholashin 發表於 2016-4-26 23:20
好方法 會嘅會嘅

可能依個係我特色
kk8733 發表於 2016-4-26 23:22
我唔係呢類型嘅人
點為之叻d語言藝術定係太過直接
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:19
其實就係 d 好無聊嘅話題去嘈交姐
諗清楚先講
未諗清楚就唔好講
matthew1990 發表於 2016-4-26 23:18
我有諗清楚架 但講完之後都好快駁返我

和自己對話

我講嘢都唔叻
個腦轉得太慢

我都唔清楚自己係點。。

有時要分析人講真話定講笑,依D 唔識分。。
之後自己講野,有時幾直接。。講野時 ...
kk8733 發表於 2016-4-26 23:30

講嘢唔經大腦 我係...

弊啦
仲未諗到點tag歌

好方法  會嘅會嘅
我唔係呢類型嘅人
其實就係 d 好無聊嘅話題去嘈交姐   ...
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:34

咁係你份人唔得open
  可能我成日都人講完d野都唔會記得, 所以好少會有嘈交出現
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

和自己對話

我講嘢都唔叻
個腦轉得太慢
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:36
你唔算慢啦 我慢過你

你唔算慢啦 我慢過你
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:41

你仲care緊
我們的總和

咁係你份人唔得open
  可能我成日都人講完d野都唔會記得, 所以好少會有嘈交出現 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:40

有時我會好記得你地啲留言,我講番出黎,當時人都唔記得