返回列表 發帖
魔!
域!
我!
在!
馴!
獸~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! ...
ed8671ed 發表於 2016-6-13 20:12

呢首真係好正
睇埋個MV
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

啲鼻塞音又走返晒出嚟,咩事先
kayzzz 發表於 2016-6-13 02:20

佢睇到wo

佢睇到wo
JasOh103 發表於 2016-6-13 21:41

佢話依個係佢個package喎

呢首真係好正
睇埋個MV
JasOh103 發表於 2016-6-13 21:37

之前d mv緊有一個成員覺得唔多靚 今次拍到個個都正正子 <3

之前d mv緊有一個成員覺得唔多靚 今次拍到個個都正正子
ed8671ed 發表於 2016-6-13 21:49
我一直都淨係鍾意部份成員既樣/身材
講MV我都係最愛一拍即愛 靚到痛哭

之前d mv緊有一個成員覺得唔多靚 今次拍到個個都正正子
ed8671ed 發表於 2016-6-13 21:49

Exactly!
之前剩係特別鐘意Cheronna
今次(尤其)aka, jessica都覺得好正

heidi, yanny一直都覺得係美女

Exactly!
之前剩係特別鐘意Cheronna
今次(尤其)aka, jessica都覺得好正

heidi, yanny一直都覺得 ...
JasOh103 發表於 2016-6-13 21:57

最唔鍾意heidi 個時m club已經唔多like
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

加埋個巨腩同塊脹面直情係full package添
nicknicknick 發表於 2016-6-13 22:04

喜歡你把賤咀

講MV我都係最愛一拍即愛 靚到痛哭 ...
nicholashin 發表於 2016-6-13 21:51

我反而覺得一拍即愛拍得一般,前面啲橫向卷軸式鏡頭同後面個花園景唔係好夾
無中生有就最靚,個果伸手摸成員塊臉鏡頭可以俾人ff十世

我反而覺得一拍即愛拍得一般,前面啲橫向卷軸式鏡頭同後面個花園景唔係好夾
無中生有就最靚,個果伸 ...
harryharry 發表於 2016-6-13 22:20
但前面個D鏡頭真係目不瑕給

但前面個D鏡頭真係目不瑕給
nicholashin 發表於 2016-6-13 22:21

我好記得果個粉紅色日式魔鬼面具

nicholashin 發表於 2016-6-13 21:51

原來你鍾意heidi身材
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

話說super girls會唔會出寫真集

原來你鍾意heidi身材
HOTMAN 發表於 2016-6-13 22:27
Heidi係鍾意個樣
話說super girls會唔會出寫真集
harryharry 發表於 2016-6-13 22:29
上隻碟有精美相冊

話說我分到五個成員其中三個
但永遠唔識分jessica同yanny

話說我分到五個成員其中三個
但永遠唔識分jessica同yanny
bagfgfcde 發表於 2016-6-13 22:36
五個成員入面我最無印象既就係jessica
Yanny個樣其實幾好認

Heidi係鍾意個樣 上隻碟有精美相冊
nicholashin 發表於 2016-6-13 22:30

識睇波既人都唔會睇PSG啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

識睇波既人都唔會睇PSG啦
HOTMAN 發表於 2016-6-13 22:38
我要search先知你講乜

公司竟然有人播Miss Fiona
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

公司竟然有人播Miss Fiona
John 發表於 2016-6-13 22:39
你係太陽娛樂定小巴公司做?

你係太陽娛樂定小巴公司做?
nicholashin 發表於 2016-6-13 22:40

可能903 佢成日捧kay祖嬅 同個台taste差唔多

我要search先知你講乜
nicholashin 發表於 2016-6-13 22:39

證明你份人唔重視波

尋人啟事真係好好聽

可能903 佢成日捧kay祖嬅 同個台taste差唔多
HOTMAN 發表於 2016-6-13 22:42
係903應該會聽到百姓完美大作你最重要
證明你份人唔重視波
HOTMAN 發表於 2016-6-13 22:43
唔好扮了解我

加埋個巨腩同塊脹面直情係full package添
nicknicknick 發表於 2016-6-13 22:04

語帶雙關添
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢話依個係佢個package喎
kayzzz 發表於 2016-6-13 21:44

咁你buy唔buy吖?
我就唔buy
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咁你buy唔buy吖?
我就唔buy
matthew1990 發表於 2016-6-14 01:33

梗係唔buy,成首歌聽得都幾辛苦

梗係唔buy,成首歌聽得都幾辛苦
kayzzz 發表於 2016-6-14 01:41

李逸朗哭腔唱傻女 都係package黎

不需你證明我 沒逼你接受我 去等開花再結果

果然係祖粉喔

咁偏門都識
nicknicknick 發表於 2016-6-14 08:47
Phil=祖粉
Phil粉=祖粉
好似係

叔公身家幾多 師姐專攻商科

叔公身家幾多 師姐專攻商科
HOTMAN 發表於 2016-6-14 16:35

癡L線

點解 容祖兒 失聲前把聲有感情咁多

Phil=祖粉
Phil粉=祖粉
好似係
HOTMAN 發表於 2016-6-14 15:49
一雙手好慘 比你趕出簽名

很多東西那價值能被愛人徹底軟禁
很少糾紛有勝負能讓我們有雙冠軍
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一雙手好慘 比你趕出簽名
nicholashin 發表於 2016-6-14 22:12

叫佢撐番大隻眼 再唱番首一雙眼 咁就比會入番簽名啦

這個百姓cover 版本好好聽

叫佢撐番大隻眼 再唱番首一雙眼 咁就比會入番簽名啦
HOTMAN 發表於 2016-6-15 08:47
你想入匡匡一雙眼?

唔止係咬字, 佢咬字一向都差架啦
個感覺佢唱得好攰

出道五年, 樽頸左超過一年
再係咁好難搞 ...
John 發表於 2016-6-13 02:22

完全同意....

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

是你嗎 是你媽媽 害怕反~問~~

po錯區 = =

著睡衣跳舞時間

候鳥樹 x 10

祖兒bb生日快樂

終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
終於好天氣
我們的總和

玩家

新貴好聽到

無休止的想你
寧可跟你 跟你高飛

人間只要玩家e也丫呀

雖然首歌係典型K歌 但又幾好loop喎

雖然首歌係典型K歌 但又幾好loop喎
ed8671ed 發表於 2016-6-16 20:38

粗口歌
不該 Poor Guy
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒