返回列表 發帖

[Nov/2015] SOLITON Presents Super Girls Flash On Live 2015

今次Super Girls音樂會門票套裝將分兩階段售賣,首階段為「特選會員尊享優先訂購」,第二階段為「公開發售」。凡SOLITON特選會員於10月6日中午12時開始優先訂購音樂會門票套裝,頭10名成功訂購嘅會員,就有機會收到Super Girls親自打電話俾你架喇!
《SOLITON Presents Super Girls Flash On Live 2015》門票套裝詳情:
- Super Girls音樂會門票一張
-音樂服務通行証 x 6個月
優惠價:$393
開賣日期及時間:
特選會員尊享優先訂購- 2015年10月6日中午12時 (限量100套)
公開發售 - 2015年10月15日上午10時
購買網址:https://goo.gl/GbjKIe
請留意以下注意事項:
1. 音樂會為SOLITON會員尊享活動,門票套裝只於SOLITON網站獨家發售;門票與音樂服務通行証一併發售,並不作單獨發售
2.「優先訂購」為SOLITON特選會員尊享,請先啟用帳戶,購票時須用已登記之電郵登入
3. 每位會員限購兩套門票套裝,只接受信用卡(MasterCard及Visa)付款
4. 付款前請再三確認購買數量,訂單一經遞交,將不可取消或作任何更改
5. 訂購後將收到電郵確認有關領取門票詳情
6. 音樂會為全企位,不設劃位,依排隊次序入場
7. 填寫個人資料時請小心不要填錯,否則Super Girls打唔到電話俾你
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

一人唱一首solo
唔知live會係點

一人唱一首solo
唔知live會係點
rubylovessss 發表於 2015-10-2 13:37

趙慧珊會唔會再唱容祖兒啲歌,平時都成日走去cover

Must go laaaa
希望表演得好好睇睇,唔好衰俾人睇

今日開始第一輪預訂了

今week903第一首冠軍歌 跟住next month開show... timing夾得真好!
舞來舞去 不日內開始錄音。

同美叉合作後, 先有留意佢地, 覺得佢地唔錯, d歌亦唔錯, 只係舞唔夠齊

對呢個show原本有少少興趣, 但全企位我呢d 老人真係頂唔順的, youtube睇片算了

開心事一浪接一浪。除了今日「一拍即愛」榮登叱咤903冠軍之外。我哋嘅演唱會飛已經賣晒啦!多謝各位支持。11月6號見
咁就賣完了

個場 其實有幾多飛

回復 9# miumiu

400幾~全部企位

咁勁???

Cheronna唔知會唔會獨唱何韻詩啲歌

佢地出慢歌
JAM MUSIC
新唱片公司?

佢地出慢歌
JAM MUSIC
新唱片公司?
befair 發表於 2015-10-23 23:01

其實未即係jam cast

佢地出慢歌
JAM MUSIC
新唱片公司?
befair 發表於 2015-10-23 23:01

特意成立的吧,肥水不流外人田

自家製,jam cast 係music next 的新人會唔會回歸

邊度仲有飛賣?

嘉宾 陳詩欣&YanTing

Aka solo :洋蔥
heidi solo :空港
cheronna solo :you're the only one I see

cheronna solo :you're the only one I see
rubylovessss 發表於 2015-11-6 23:14

完整歌單有未?

完整歌單有未?
jun518 發表於 2015-11-6 23:47

喺ig睇到 唔知rundown

喺ig睇到 唔知rundown
rubylovessss 發表於 2015-11-6 23:52

好吧..聽講yanny唱了 春風吹

rubylovessss 發表於 2015-11-6 23:14

竟然係heidi空港唔係aka

係邊個首洋蔥

係邊個首洋蔥
electric 發表於 2015-11-7 11:17

丁噹掛

丁噹掛
rubylovessss 發表於 2015-11-7 11:19

Probably
Mandopop, 丁噹
Cantopop, Fa

https://web.prodapps.soliton.co/ ... id=240374&ssl=1

歌單

1        鎂光燈下
2        話愛就愛
3        超女時代
4        一拍即愛
5        愛情潛水
6        Be Strong
7        蠢 - 陳詩欣
8        Love On Top - Beyoncé
9        空港 - 容祖兒
10        Medley: The Best Of Love/Secretly Love You (Album Version) - 李玟
11        洋蔥 - 丁噹 DING DANG
12        春風吹 - 方大同
13        半祝福 - Y Yan Ting
14        黑色西裝
15        放過我吧
16        Be my love
17        SuperStar - C AllStar Super Girls
18        I Belong To U
19        有沒有我 ?
20        蓓蕾

竟然係heidi空港唔係aka
tungbilly 發表於 2015-11-7 08:47

係咯,竟然唔係最中意容祖兒個位唱

其實呢個組合係咪得一個比較識唱???
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

其實呢個組合係咪得一個比較識唱???
liebe 發表於 2015-11-7 15:13

我聽親佢地啲歌淨係認得黑妹把聲
其他完全唔認得
但特別難聽果個應該係heidi
Happy and Blessed.

成隊得一個識唱歌
Aka 都ok
但y j h 真係
利申:唔係鏡粉

咦 冇唱迷失東京
人大了珍惜今次不可有下次

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唱得好到我懷疑係咪咪嘴

成隊得一個識唱歌
Aka 都ok
但y j h 真係
tom 發表於 2015-11-7 20:46

yanny都ok,heidi都比平時有進步
但Jessica真係。。。
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮