返回列表 發帖
CBM 第 302 期  2015 第 41 周

年度歌曲候選名單(即 2015 冠軍歌) :
一千個假想結局 / 頌讚詩 / 我們他們 ...
chanchan0909 發表於 2015-10-4 00:00

OUT
18  沙時計       祖絲    18

五分都得1wk命

黎緊成個星期冇電腦用....

(疑似宇宙最塞既榜)

Season 1 :
田園驚夢 / 水星逆行 / You're always Everyt ...
dongbb2332 發表於 2015-10-5 21:53

愛在旁若無人的太空   楊千嬅 >04>02>04>03

祖兒表示
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔知千嬅(首歌)幾時死呢
唔知千嬅(首歌)死得未呢

既然上期過關2串3全部攬炒, 不如大家再估啦~

競猜下期( ...
dongbb2332 發表於 2015-10-5 22:17

反正都中唔到 9up一個算
C噶

容祖兒           

樂觀                20 > 20 > 20 > 02
        這麼近那麼遠     16
      ...
dongbb2332 發表於 2015-10-6 00:26

容祖兒            
這麼近那麼遠     19>12>17>18>11>10
飄紅                06>07>06>11>07>01
女皇                17>10>05>06>03
世界真細小       15>05>11>12>03
黃昏點唱機       06>19*
all <7wks

我又整個美麗funfun 選俾大家玩下
希望有人理我喇 ^^

以下邊隻歌會勇奪WK42亞軍歌呢?
A:  TGIF  (榜主至愛 ...
jasonng 發表於 2015-10-6 20:16

很定係sunday歌
小道消息話TGIF會兩週冠

閉路電視 特約: " 女中光華 " 全女班冠軍歌列表

WK 01~13: 樂觀 [2] / 最好的債 / 水星逆行 / 冬至 /  ...
616.1314 發表於 2015-10-4 00:10

本人就唔係紙牌屋空降冠軍提出嚴正交涉

聽祖兒唱既果段verse聽到變萬宜水庫

不如俾啲信心連妹喇 定係你哋諗住做燈神
BTW 孖女未攞過兩週冠喔

唔跟隊 有個性!!!

...
jasonng 發表於 2015-10-6 20:50

我一講係E就有三個人抄我
估唔到我本人咁有影響力

~~~~~ 提早開估 ~~~~~

WK40問題 : WK40 新上榜既6首歌曲當中,有幾多首會係1wk命?
A.0
B.1
C.2
D.3
E.4
...
mamakin 發表於 2015-10-6 22:46

B la

cHarrty Music推介歌手

陳柏宇

2007年出道,同年以4首冠軍歌一舉奪得男新人金獎及男歌手銀獎,更成為第一 ...
harry 發表於 2015-10-8 00:31

kay is so fast

my LOVE my HATE Top 20
Week 41 : 04/10/2015 - 10/10/2015

L O C A L     T O P   2 0
^ 最高播放率 ; ...
jose 發表於 2015-10-9 13:44

英 皇 打 手

預告下先:
呢位歌手唔知點解可以仲出到歌,今次又學人出三部曲,如果之後真係收皮,都算比過一個冠軍你吖{ ...
RVHOCPC 發表於 2015-10-9 17:19

這麼近係噴榜?
睇黎祖兒又要出首kukuku俘虜你個心啦

當身邊種種產品你都懂得怎用

謝謝好不容兒植到安琪肯定霏小圈子音樂大賞
wk41

上升>ne

sorry ar hebe
dongbb2332 發表於 2015-10-23 09:22

又幫千千強搶冠軍