返回列表 發帖
我掉番轉諗 蛋蛋冇MAG份經理人約
咁佢啲JOB即係要俾TVB抽佣

我係蛋我都唔捧佢  ...
matthew1990 發表於 2015-10-7 20:03

如果唔想被抽用, 唔想俾資源冇心捧,當初又何必簽?玩死人咩?

"我們都是這樣長大的"會唔會成為佢歌唱生涯中最後一碟(EP)?
怪獸一族 發表於 2015-10-26 15:59

唔會囉,尋日訪問講嗰堆嘢好明顯佢係有心玩落去。

MAG錯在太有實力,威脅到某啲人。
kayzzz 發表於 2015-10-26 19:25

呢句絶對係真。

佢想玩落去都要有公司肯簽先得大台約满先慢慢同你玩
擺明無誠意留人
怪獸一族 發表於 2015-10-26 19:17

個訪問咪講咗620 offer咗唔錯嘅條件,又拍劇又剩,仲係要傾,可能想push多D演唱機會囉。

我聽唔到佢話條件唔錯喎, 只聽到佢話人工okay啦, 因為第一份約係簽part time
所以任何調整都一定多過以 ...
怪獸一族 發表於 2015-10-26 21:01

毒果篇嘢有講:「佢直言無綫有開出更好條件,不過個人首選音樂為目標。」

前面嗰句係咪毒果加上去就唔知。

其實講左咁耐,有冇人知佢簽左邊間?
Ching2015 發表於 2015-10-26 21:01

人地都話咗仲同620傾緊,又點會"簽咗"呢?

so9sad
姐係佢好想?
hinz 發表於 2015-10-26 22:24

無記咁捧許生,佢點可能想走?除非痴咗線。

如果簽咗一樣照舊所有大show都無得出, 咁簽同唔簽有咩分別?
怪獸一族 發表於 2015-10-26 21:01

我覺得Mag不至於傻到明知所有大show冇得出都照簽。如果係儍到咁,一早就lur飯應仲洗乜傾?

應該會簽tvb?
見佢尋晚響tvb d internal 頒獎禮唱
連個李保安都響度.......
咁無可能係唔簽喇卦 ...
pkl 發表於 2015-11-3 13:42

但有可能係係一個普通annual dinner性質。

拍片嗰個一路都係佢 TVB 嘅經理人,即係現在仲係 TVB 跟佢嘅 functions。
2016年9月便開始慶祝TVB踏入 ...
Bluejays 發表於 2015-11-3 14:54

某大媽搞邊範衰邊範,尤其係大show多數仆直 一D唔睇好。