返回列表 發帖
其實Mag真係唔應該再留係英皇,根本無發展,但如果簽星夢一樣無著數,因為有吳若希。成日叫佢走,有冇提議佢簽邊間較好呢?

但係人哋之後連續幾年有十大又有紅館演唱會開喎

仲成功做埋公司一姐添
呢啲先係世界女架嘛

邊似得 ...
nicknicknick 發表於 2015-10-25 21:16

佢係英皇真係愈做愈霉,但星夢都唔係好的選擇,除非佢好想唱劇集歌,所以建議兩間都唔好簽。

"我們都是這樣長大的"會唔會成為佢歌唱生涯中最後一碟(EP)?
怪獸一族 發表於 2015-10-26 15:59

睇下佢簽邊間唱片公司啦,佢有甚本粉絲,唔會退出樂壇掛?

個訪問咪講咗620 offer咗唔錯嘅條件,又拍劇又剩,仲係要傾,可能想push多D演唱機會囉。 ...
rainbowdash 發表於 2015-10-26 20:55

如果Mag入左星夢絕對威脅到吳小姐,不過而家個trend似乎係吳小姐比較專注拍劇,咁唱歌果part留番比Mag啦!其實講左咁耐,有冇人知佢簽左邊間?

佢的确有基本支持者, 又已經入屋, 好多唔聽歌既人都知誰是林欣彤, 一定有人簽

不過, 從佢ep 入唔到銷量 ...
lblemon 發表於 2015-10-27 09:49

ep賣得太貴,好多可以係itunes買或者網上平台聽,唔可以作準。

走啦, 屈在容祖兒之下, 仲叫心服口服, 萬 一屈居吳若希之下, 啖氣點哽得落
lblemon 發表於 2015-10-30 12:46

如果Mag入星夢可能再受力捧呢?而家星夢都無真係唱得女歌手,而且903又buy佢。不過以星夢歌曲的質素都唔建議。

應該會簽tvb?
見佢尋晚響tvb d internal 頒獎禮唱
連個李保安都響度.......
咁無可能係唔簽喇卦 ...
pkl 發表於 2015-11-3 13:42

如果佢簽星夢,點都比英皇好,但誰是一姐?

如果mag入星夢可以踢走弱希都好
kayzzz 發表於 2015-11-3 14:24

我都想,起碼星夢係903個榜多一個人撐下。