返回列表 發帖
下一集shiga會唔會扣晒分

一起的撐
Wonders 發表於 2016-4-25 22:59

要同佢一齊跳 COME ON COME ON

下集一齊訓真係鬧交
唔知點收科 好想睇

頂下集一齊訓真係鬧交
唔知點收科 好想睇
Lewis 發表於 2016-4-25 23:01

劇本啫

劇本啫
賴爽 發表於 2016-4-25 23:01

唔想見到shiga 啲扣分野

唔想見到shiga 啲扣分野
Lewis 發表於 2016-4-25 23:02

咁睇完話你知會唔會扣分

只係想講
以旅遊節目睇
獨白太多咯
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

咩姐~ 愛雅呀 !!
只係想講
以旅遊節目睇
獨白太多咯
b01091018 發表於 25/4/2016 23:32
真人show 黎架聰明。

viutv fb 美雅開始有好多負評

rubylovessss 發表於 2016-4-25 23:49

其實拍住gloria, shiga 未免顯得好離地

再加上佢d高8度港女真係好容易招haters

仲有個底又花過, 雖然歌路呢排有改善, 不過講真坊間haters真係唔少
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

算啦 香港人係咪都插架啦
事實上shiga係有啲港女,但大把香港女仔咪又係咁既格
啲仔咪又係睇樣做人溝女,起度扮咩講性格啦

其實拍住gloria, shiga 未免顯得好離地

再加上佢d高8度港女真係好容易招haters

仲有個底又花過, 雖然歌 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-25 23:58

我呀媽頭先猛咁話佢好扮野
我喺旁邊未發一言
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我呀媽頭先猛咁話佢好扮野
我喺旁邊未發一言
matthew1990 發表於 2016-4-26 00:05

又唔是扮野既,
至少真係做佢自己喎, 你睇下cctvb入面既shiga點會咁自我

rubylovessss 發表於 2016-4-25 23:49

其實佢公司食左屎 ?
有乜可能幫佢接呢d show
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

又唔是扮野既,
至少真係做佢自己喎, 你睇下cctvb入面既shiga點會咁自我 ...
艾石仔 發表於 2016-4-26 00:13

我諗成年人會唔鍾意呢類人
反而年輕人對呢啲性格既人就冇乜野
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我諗成年人會唔鍾意呢類人
反而年輕人對呢啲性格既人就冇乜野
matthew1990 發表於 2016-4-26 00:18

但艾會員都唔係好年輕

但艾會員都唔係好年輕
harryharry 發表於 2016-4-26 02:37

咁咪反映佢講既野無錯囉

我都唔覺得美碎好大問題

朱古力士dorr啤梨ahhhhhh >3<””
Happy and Blessed.

終於開始睇主席同長毛去旅行

咩姐~ 愛雅呀 !!真人show 黎架聰明。
kwanie 發表於 2016-4-25 23:32

唔點下我又其實冇細諗呢個節目性質
我都係想睇多D對手戲姐 獨白真係太
week13

朱古力士dorr啤梨ahhhhhh >3
jose 發表於 2016-4-26 12:19

佢真係超興奮。。。

其實tvb劇集都分開出post 點解viutv嘅節目唔咁做
唔點下我又其實冇細諗呢個節目性質
我都係想睇多D對手戲姐 獨白真係太 ...
b01091018 發表於 2016-4-26 16:57
獨白嘅話 參與者唔洗咁就住

shiga要人教點kiss

又係時間支持雅妹
我們的總和

shiga要人教點錫
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 22:06
佢不嬲要

so公 雞
week13

問shiga: 你係咪處女
答: 無可奉告

零交流

其實tvb劇集都分開出post 點解viutv嘅節目唔咁做  獨白嘅話 參與者唔洗咁就住 ...
nicholashin 發表於 2016-4-26 21:45

呢樣好曖昧
因為佢地基本上唔識
week13

零交流
ed8671ed 發表於 2016-4-26 22:12

好期待連輸家咆哮嗰幕
我們的總和

其實佢地兩個真係唔係幾夾
Gloria問佢啲問題好公 雞
Shiga乜都話唔答

shiga今集真係等瘋狂扣分架咋喎。。。

睇佢推住兩個篋就覺得辛苦

shiga想裸泳

shiga今集真係等瘋狂扣分架咋喎。。。

睇佢推住兩個篋就覺得辛苦
ed8671ed 發表於 2016-4-26 22:28
上集已經好多人話佢

兩隻小學雞
Happy and Blessed.

個幕後人員d戲好正

上集已經好多人話佢
nicholashin 發表於 2016-4-26 22:35

真係陰公
不過拍得都預咗架啦

賺返啲人氣算係咁

真係陰公
不過拍得都預咗架啦

賺返啲人氣算係咁
ed8671ed 發表於 2016-4-26 22:45
我驚樹敵多過賺人氣

我屋企人而家猛咁話佢港女同講廣東話捲脷
我繼續未發一言

我屋企人而家猛咁話佢港女同講廣東話捲脷
我繼續未發一言
matthew1990 發表於 2016-4-26 22:51

我屋企人就插佢d英文

btw, shiga經理人又會陪佢癲

真係陰公
不過拍得都預咗架啦

賺返啲人氣算係咁

連旅遊雜誌page都抽埋一份
我們的總和

我屋企人就插佢d英文
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 22:52

插佢中英夾雜定點?

真係陰公
不過拍得都預咗架啦

賺返啲人氣算係咁

其實點解會俾佢上呢啲節目?

插佢中英夾雜定點?
matthew1990 發表於 2016-4-26 22:56

單單用d英文字都用錯

單單用d英文字都用錯
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 22:57

例如?
除左 piece postive 之外

next week係元秋大戰林日羲

我驚樹敵多過賺人氣
nicholashin 發表於 2016-4-26 22:47

shiga始終都係一個輸家

下星期

其實我覺得收埋行李嗰部分係scripted

例如?
除左 piece postive 之外
matthew1990 發表於 2016-4-26 22:58

開頭個時個intense好似用錯左