返回列表 發帖

話說睇段宣傳片會知道晒痰伯仲會同邊啲人合唱

話說睇段宣傳片會知道晒痰伯仲會同邊啲人合唱
ed8671ed 發表於 2017-3-6 23:36

Gin lee已經升級為巨星
Happy and Blessed.

viutv新時段第一套就播w
又可以睇多次
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

4月1號晚8:30pm播美框Phil Like Live 2017

4月1號晚8:30pm播美框Phil Like Live 2017
阻住 發表於 2017-3-24 19:03
愛 有得睇我家匡匡 唔知係播邊場呢

典解viu 要播rthk 既野

同中學師兄講起至知原來羅伊婷贏左 DNA
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

陳柏宇踩場。。。

巧多新人丫

黑料理

朱凌凌套野好抽象

黑料理
ed8671ed 發表於 2017-4-3 23:02

好好笑

林說金曲no people talk

404番黎啦

404番黎啦
kevinlai1621 發表於 2017-4-19 21:15

國際沈大師

有冇人有睇全職媽媽
好好睇

我睇築地100
都有D野學到既.....

全職媽媽點解要搵D妹妹出黎揍仔......老豆擺明有So Gar Bor@@"
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

dllm
衝三小版前度笑到我胃抽筋

有無睇左數碼暴龍T_T 睇完好嬲

1月1日 8:30 叱吒live

tvlhd 發表於 2017-12-18 17:38

現場轉播 睇comment話會有廣告但唔cut, 只順延

tvlhd 發表於 2017-12-18 17:38

ttb 必用主持森美有無得出現ga

ttb 必用主持森美有無得出現ga
一個小子 發表於 2017-12-19 02:41

我都想知,舊年有的

現場轉播 睇comment話會有廣告但唔cut, 只順延
kevinlai1621 發表於 2017-12-18 18:19

但要原汁原味可能都會睇返Hk toolbar

ViuTV 1月20都會直播kkbox 風雲榜

1月14日         4         真人秀         搞鬼歌手         演出:江海迦、李幸倪、Robynn & Kendy、周殷廷、符致逸、麥家瑜

viutv終於要開榜??

Viu tv個晚吹靈異節目幾好睇。睇緊凶宇同登台鬼故。

viutv啱啱播完Billboard Radio Live in hk - Supper x Tonick果場
下個禮拜六 9:45pm播詩安 x 大同

月光交換個男主角好似阿Rain

月光交換個男主角好似阿Rain
moXYZ 發表於 2018-2-15 15:31

幾好睇........套劇

月光下: 故代黃幫亞爺(飾演惡邪)走到現代俾人打針/爆門頻出笑料  

有冇人有睇一路向西伯利亞
戰鬥民族嘅囡囡真係好正

戰鬥民族嘅囡囡真係好正
ed8671ed 發表於 2018-3-4 17:59

呢個呢
我們的總和

呢個呢
Wonders 發表於 2018-3-4 18:00

唔靚

唔靚
ed8671ed 發表於 2018-3-4 18:00

走啦!

走啦!
stopzi 發表於 2018-3-4 18:00

冇睇就咪入嚟OT啦
烏煙瘴氣!!!

反OT 原本覺得trivago幾靚仔 睇完之後覺得佢脂粉味好重。。。

戰鬥民族嘅囡囡真係好正
ed8671ed 發表於 2018-3-4 17:59

louis好好笑

louis好好笑
kevinlai1621 發表於 2018-3-4 18:24

瘋狂爆粗好正
trivago個人太正經

等睇入住請敲門2

瘋狂爆粗好正
trivago個人太正經

等睇入住請敲門2
ed8671ed 發表於 2018-3-4 18:26

trivago太木獨

trivago太木獨
kevinlai1621 發表於 2018-3-4 18:27

不過又比較gentleman
可能年紀大啲成熟啲

不過又比較gentleman
可能年紀大啲成熟啲
ed8671ed 發表於 2018-3-4 19:25

都係大一兩年ze
  但係我麻麻地佢把聲

呢個 post 沉左底
教束 近期最佳 , 好過隔離台嗰套 , 希望多啲人留意 !

值得一睇 - 教束 / 做演藝嘅 / 身後事務所 / Plan B / 花姐ERROR遊 / 人住公屋我住公屋 / 闔家學術常識問答比賽III
OK - 全民造星 / 港隊練習生 / 林盧去追星 / 我食飯你埋單 / 愛我嗎? 愛你媽! / 婚內情 [暫時睇到第三集]
無聊 - Mirror Go / 發洩擂台 / 點相 / 退休女皇
無興趣 - Gin Lee 都有第一次 / 譚音樂譚欣賞大本型

呢個 post 沉左底
教束 近期最佳 , 好過隔離台嗰套 , 希望多啲人留意 !
分享返最近半年有睇過嘅 ! ...
chanchan0909 發表於 2019-6-20 12:16

原來沉左有1年
  教束同婚內情都想睇, 但係婚內情已經知道哂劇情又好似無咩興趣了

問答比賽睇睇下會悶, 反而之前個小煮角仲好睇
林盧係好笑, 但鵬哥郁D就黑面後期係幾無癮...

希望Gin Lee 都有第一次 添食!

原來沉左有1年
  教束同婚內情都想睇, 但係婚內情已經知道哂劇情又好似無咩興趣了

問答比 ...
kevinlai1621 發表於 2019-6-20 12:36
教束 完美地演繹現實
婚內情我無專登去 follow , 所以我未知
問答比賽我 ok 呀 , 可能我好多題目我都唔識答 , 以學野嘅角度得著好大 , 而且佢前幾檔嘅綜藝都唔好睇所以顯得更好

我都好同意鵬哥成日 bad 面好無癮 , 其實我 expect 阿神同林盧之間會有咩火花 , 情況會好似 ERROR + 花姐 嗰種
但林盧變左係前輩喺鏡頭教後輩 , 成個氛圍變得好正經 , 我覺得浪費左呢個組合

教束 完美地演繹現實  
婚內情我無專登去 follow , 所以我未知
問答比賽我 ok 呀 , 可能 ...
chanchan0909 發表於 2019-6-21 22:28

第二輯d題目開始係再加深左, 某程度係反映現實嘅, 咩都講深d

不過有時d組合真係好搞笑, 反映而家d屋企真係點教仔

第二輯d題目開始係再加深左, 某程度係反映現實嘅, 咩都講深d

不過有時d組合真係好搞笑, 反映而家d屋企真 ...
kevinlai1621 發表於 2019-6-21 22:42
oh 我淨係睇第三輯 , 前兩輯無睇
都係嘅