返回列表 發帖
【電視大戰】電訊盈科旗下免費電視台ViuTV 4月6日開台,主打綜藝,最矚目的《跟住矛盾去旅行》,有林日曦、蔣麗芸、何韻詩、高皓正等矛盾組合;有交換阿媽的《換咗你阿媽》;《同2047特首上堂》請到馬浚偉、卓韻芝和鄒凱光。同時,將安排新聞於晚8時播放,硬撼無綫《八時入席》。
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

02 著地 - 鄧麗欣

奇袋 瑪嘉烈與大衛
有朱鑑然噶
jasonng 發表於 2016-3-13 16:12

02 著地 - 鄧麗欣

睇我bb 有咩問題呢
jasonng 發表於 2016-3-19 12:10

姣到岀哂面有人
02 著地 - 鄧麗欣

做咩咁話你自己
jasonng 發表於 2016-3-19 12:16

佢同余德丞bb去旅行?
02 著地 - 鄧麗欣

20:30《太陽的後裔》平均 7 點 (約有 48 萬人次) ; 最高 8 點 (超過 52 萬人次收看)
22:00《跟住矛盾去旅行 ...
chanchan0909 發表於 2016-4-7 19:08

2230做到 1:2
02 著地 - 鄧麗欣

ViuTV打低「無線晚間新聞」,得返平均7.5及7.3點收視,差不多跌了一半

E.....
02 著地 - 鄧麗欣

想問好耐
點解Viutv 啲字幕會早幾秒出?
matthew1990 發表於 2016-4-20 23:01

早洩?
02 著地 - 鄧麗欣

viutv fb 美雅開始有好多負評
rubylovessss 發表於 2016-4-25 23:49

其實佢公司食左屎 ?
有乜可能幫佢接呢d show
02 著地 - 鄧麗欣

Thor 成日都串人
有次仲要好惡咁stop 我家朱仔講嘢
天主快啲捉呢啲人落地獄喇 ...
jasonng 發表於 2016-5-30 01:21

good job
02 著地 - 鄧麗欣

據聞Vangie原飾演一名跳舞出眾的女仔,並會做何遠東妹妹,Vangie已跟導演傾好劇本,但臨門一腳被抽起。有指無綫高層下達指要封殺曾為ViuTV拍節目藝人,而Vangie曾為Viu打MMA比賽,形象太過ViuTV,所以要易角。

jason
02 著地 - 鄧麗欣

其實2047特首請R&K做乜
根本三組已經好夠
02 著地 - 鄧麗欣

從前有一位女歌手為一套叫瑪嘉烈與大衛系列綠豆嘅電視劇錄片尾曲。
唔好再問我啦,就有得聽㗎啦。

‪#‎趙學而‬
02 著地 - 鄧麗欣

做乜無人講 對不起標籤你
第一集笑到我死
仲要發現小JARVIS
第二集睇到我喊
好好睇
02 著地 - 鄧麗欣

小Jarvis :o)
nicholashin 發表於 2016-8-22 22:03

至少兩個人都話似
不過當然jarvis靚d
02 著地 - 鄧麗欣

邊兩個人
圖呢
nicholashin 發表於 2016-8-22 23:10

02 著地 - 鄧麗欣

勁喎,我google左好耐都搵唔到佢ig
我睇總有一隻係左近時就見到佢

我一向都係過左tvb劇 ...
tungbilly 發表於 2016-8-24 09:59

我係IG SEARCH TAG對不起標籤你
02 著地 - 鄧麗欣

睇完又有小JARJAR
02 著地 - 鄧麗欣

原來小占得21歲咋