返回列表 發帖
蔡健雅 Tanya Chua
(小天使)已經看到大家的意見了喔。在這裡跟大家說明,我們並沒有放棄港澳演出的可 ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-7 12:45
佢公司點諗野特登寫篇文案叫香港人去深圳睇,中間無人覺得有問題?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

聽咗今日營業中

原來有eason做backing vocal :O
廣東話有啲咬字都係差少少 不過會入一首廣東歌已 ...
ed8671ed 發表於 2016-6-18 22:02

兩首雞湯都係擺第一段尾
Btw,我未聽,但之前yoga唱自然醒同思凡我都成日聽,pop rock唱得可以,唔知熱血無賴點呢
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你就不要 想我到 瘋了

好快就有happy新碟聽 yeah
dongbb2332 發表於 2016-7-5 23:55

暫時兩首都

點解呢度咁多人聽韋禮安 我冇咩friend識呢個人

利申冇聽過

我係咪其中一個
nicholashin 發表於 2016-7-9 10:57

係

Ps有冇人同我自hi林宥嘉

周董隻碟係幾普通 無乜邊首特別impress到我
好多歌都似幾首舊歌mix埋一齊就算
說走就走同一點點音樂底唔錯 ...
nicholashin 發表於 2016-7-9 19:26

林姓細眼男歌手隻國語碟又有冇impress到你

[Old news]
今日營業中聽啱啱出嘅時候覺得好淡

但係出奇地越聽越順耳同舒服 ...
nicknicknick 發表於 2016-8-19 11:12

Good taste

首首歌其實都平均 冇話邊首好突出 反而全碟聽落去好順好舒服

想去聽壞與更壞live
阻住 發表於 2016-9-30 14:19

頂...

今年好似好多高質女歌手快歌 而且MV都勁好正 台灣的MV要認真起黎真係唔差
唔使去到JOLIN的程度都可以有個 ...
俊仔 發表於 2016-10-29 01:32

靚仔真係好正 其他遲d聽

近排冇一首岩心水 怪美的勁失望
沙文個曲冇咩記憶點同高潮 靠詞食住
Forever young如果要編到咁平淡
個歌手把聲一定要好吸引 可惜佢把聲not my cup of tea

怪美的幾好聽
沙文都幾好

真係好正
聽左一排 其實Ugly Beauty 既Jolin 比之前風格仲統一
分分鍾出年Jolin 二封歌后tim ...
victor1991415 發表於 2019-1-12 11:54

一樣 愈聽愈正

本來覺得首歌麻麻,睇完kkbox live + MV鍾意咗
阻住 發表於 2019-1-28 12:33

原本好怕MV加對白疊住首歌,但呢個疊得好好睇

想見你 只想見你 未來過去 我只想見你