返回列表 發帖

十卜愛聽歌嘅平凡中學生
我都推下歌先 呢隻堅好聽
me唔係筆筆打手呀sor

好喜歡台劇的歌曲,前排先看完16個夏天
片尾曲以後別做朋友好好聽
rubylovessss 發表於 2015-10-21 00:05

愛 呢隻好聽到痛哭
曲/編又夠K
前嗰排仲覺得份詞好有共鳴

有好多好歌
我up啲比較慢既歌出黎啦

空白格 / 越來越不懂(guitar) / 當你離開的時候 / 達爾文 / 如果你 ...
bagfgfcde 發表於 2015-10-21 10:14

徐佳瑩點少得兩大神曲「不難」同「你敢不敢」

有冇人聽何維健呀
幾年冇出中文唱片
簽咗太陽終於出新碟

不過始終最愛呢兩隻

電子嘢喎
係咪跳舞先

原來 硬戳 解 Intro

果5首硬戳選曲都幾好既
強烈要求唔好收第一個想到你同luvin u!!!!!!!
dongbb2332 發表於 2016-7-13 20:43

呢兩隻都冇擺去硬戳選曲
仲唔入硬咩

今年好似好多高質女歌手快歌 而且MV都勁好正 台灣的MV要認真起黎真係唔差
唔使去到JOLIN的程度都可以有個 ...
俊仔 發表於 2016-10-29 01:32

安心亞啲快歌好似一路都幾好今次呢隻洗腦得嚟又幾型

鬼鬼嗰隻近排成日聽到 loop得過

不過今年最愛嘅國語跳舞歌暫時仲係

GTM 時隔兩年半終於出歌
希望今次出碟都可以入到金曲獎

全力支持大陸女歌手葛.... 呀唔係 係二珂首張個人專輯《帶著音樂去旅行》  

排個排名先
1. 楓紅  ...
bagfgfcde 發表於 2017-10-11 09:53

不如話總括而言 就係全碟都好聽

【蔡依林新專輯難產,幸福新歌先嘗鮮】
天后蔡依林曾在9月的直播中透露新專輯進度嚴重落後,僅錄好2首歌曲,經紀人王永良昨表示,由於她對新專輯有很多想法,原來錄好的1首歌被她打掉重錄,進度不進反退只剩下1首歌錄好,等同專輯今年確定難產;但她這一兩個月已減少許多工作,全力趕工孵片。
天后蔡依林(Jolin)睽違已久的全新單曲終於曝光,她為金馬影展閉幕片《幸福路上》獻唱電影同名主題曲,單曲封面還選用Jolin3歲時所拍攝的可愛萌照,呼應電影精神“小時候,都想成為閃亮亮的大人。”蔡媽透露照片中小Jolin的造型全由自己一手打造,得意地說:“燙流行頭髮,搭配我做的衣服,可愛100分!”

睇下你錄10首歌要錄到幾時

下年可以睇蔡健雅大戰蔡依林。。
bagfgfcde 發表於 2017-11-16 09:48

仲有祖兒之前話出國語碟

J.Sheon 第二隻碟唔錯