返回列表 發帖
2016–17 United States Network Television Schedule

Sunday
8pm
ABC Once Upon A Time (S6 25/9)
CBS N ...
JasOh103 發表於 2016-9-14 22:25

highlight果d係咪正野
Happy and Blessed.

唔知係咪
因為全部highlight既係season 1
自己睇緊既喺#1
JasOh103 發表於 2016-9-14 23:56

有冇咩sitcom好睇?
咁耐以黎我美劇淨係睇過friends頭三季同big bang theory第一季

有冇人有睇antm?
india幾似林欣彤
性格又好
愛噶

今季antm可以棄得
on_到無倫 :o)
啲judges完全無料到

最近煲完acs stanger things
仲追到this is us live
三套都好好睇

近排我都一口氣煲返晒 趕得上進度
dongbb2332 發表於 2017-2-18 23:45

早排放假 睇到停唔到手
btw 老豆個樣好j過kevin

ACS係OJ This Is Us係三胞胎right?
兩套都堅正呀 尤其acs..真係高質到爆

我就快開stranger thi ...
JasOh103 發表於 2017-2-18 23:49

ACS S2幾時有消息
好似過左一年了

this is us我由第4集開始集集尾段都睇到眼濕濕
washing machine, last christmas同最近嗰兩集
套野真係好堅
btw 希望刪減多啲肥婆條愛情線 因為對我黎講幾悶

本身我想開埋Westworld同埋tmithc
但想清哂堆電影list先

原來結過婚+青梅竹馬
JasOh103 發表於 2017-2-20 23:17

其實我唔明點解佢會無啦啦同個playwright無下文
跟住又無啦啦好掛住個未婚妻走去搵佢

為plot twist而plot twist
其實sloane都幾好呀 傻傻可愛咁

都係上一代既感情線好睇 ...
JasOh103 發表於 2017-2-21 21:52

我都覺

佢哋會唔會塑造到rebecca係賤婦
我見kate係三個入面最愛jack 而又同rebecca關係麻麻

TIU大結局喇下個星期!!
睇左全季 我全劇最愛既角色應該係Beth
呢個老婆 阿媽 新抱 真係100分 ...
JasOh103 發表於 2017-3-11 11:45

未得閒睇

nx wk連追三集
JasOh103 發表於 2017-3-11 11:50

晏晝睇左EP16
套劇真係好衰 最後幾分鐘係都要整喊我
偉霆呀!!!!

其實成集都好美 好多場景都好有feel
老偉霆見到佢阿媽個場好感動
首歌都好好聽 勁高質既一集
愛 ...
JasOh103 發表於 2017-3-12 17:12

Chi sin
最尾嗰集個長鏡頭嗌交
嗌到bec聲都沙埋

好睇到呢!! 最痴線係佢一哋一路嘈我就心諗: 唔好啦 你地仲愛對方架
兩公婆既戲都好正
b ...
JasOh103 發表於 2017-3-17 01:26

兩位演員都交足戲
睇到我好肉赤
嘈到要離婚咁款
佢哋之間個信任度跌到破產

好鍾意bec 變到好bitchy
但佢個樣實在太成熟  19歲登台個樣似30
反而jack子28歲仲好小白臉  正過kevin噶
好想同jack瘋狂單眼

我唔知有冇記錯 ep1定2嗰陣jack好似已經有drinking
但嗰陣班仔女好似仲係bb ??

唉 我哋要陪佢哋一齊過冷靜期喇
希望kevin拎到oscars
kate做到樂壇天后

bec既樣真係無乜變
反而一睇jack造型就知係邊個年代

之前有提過佢飲酒 記得好似係聽朝佢訓喺房外 ...
JasOh103 發表於 2017-3-17 06:40

Jackbb個手臂

話說最尾嗰集班仔女做咩成晚都唔返屋企
身為乖仔嘅我看不透
應該可以阻止分居發生

Kate性格有啲摺
連sophie都唔理佢
我覺得佢最後惹禍搞到jack為咗救佢而死etc. (好tvb )

好想meet細女面珠登^3^
失寵之後要老豆陪佢vogue

69th Annual Primetime Emmy Awards

Best Drama Series
Better Call Saul
The Crown
The Handmaid’s Tale ...
JasOh103 發表於 2017-7-13 23:59

左手又係肉 手背又係肉
不過我撐randall多啲
jack係憑最尾嗰集入圍而我覺得唔算係佢表演最好

希望喺復活節假清咗this is us同stranger things!!