返回列表 發帖
睇完Sex Education
最鍾意都係巴士個場戲 不過好多角色都開始好反感

希望有S3啦 都想情人 ...
JasOh103 發表於 2020-1-25 20:41
主角條線好拖

Ola 個轉變太突兀

Santa Clarita Diet...好多內容未交代就比Netflix cut咗

Money Heist 好睇  但好睇程度仍然排Prison Break後面

睇到最後幾集會覺得Maeve值得更好 Otis呢個渣男唔應該配佢 反而同Ruby又幾驚喜
雖然個殘障人士 ...
JasOh103 發表於 2020-2-26 22:04

睇睇下覺得呢套野好似無框框,無論高矮肥瘦咩顏色咩性向樣唔樣衰都好,只要岩嘴型都可以一齊

但都有一下幾驚Adam同Ola一齊,嚇死me

係咯!!明明S3咁多好評咁好睇都CUT真係冇天理
屮SiU霖屮 發表於 2020-2-27 10:20

好想知Mr. Ball Legs 有咩用? 點解會出現? 成件事來源係點?
已經無辦法知

Jackson同佢好朋友又係 有一下會覺得唔係呀嘛...連呢對都係?
中學時期大家都horny係明既..不過作為一套劇 ...
JasOh103 發表於 2020-2-27 10:51

可能S3第一幕就係:
Jackson同個黑肥妹啪啪啪
OR
Maeve同輪椅佬啪啪啪

無聊睇咗netflix 真人騷
Glow Up
Next in Fashion

都幾有趣,但我飛黎睇

睇左umbrella academy一季,覺得比人伏左,但又洗濕左個頭
快劍俠 發表於 2020-8-10 08:06

睇完第一季,未有動力睇第二季 

想睇精彩既團戰/Combo..但冇乜

1號大隻仔好廢..咁大隻但打交成日打輸

最近睇緊How to get away with murder
想一直追落去