返回列表 發帖

#Cool Cafe 十月星#

小瑜
與友人破健力士紀錄
微博急刪啜女相

糖妹
建立冠名主題公園「糖妹老友鬼鬼大本型Party」糖妹30歲後谷胸

林欣彤
養食屎狗

鄭俊弘
鄭俊弘被偷吻嚇呆

J.Arie
J.Arie爆粗阿媽感驚喜

周柏豪
周柏豪打波渣過伯伯
周柏豪裸膽MV 遭TVB拒播
周柏豪趙碩之慘變鹹片主角

許廷鏗
big爆衫鈕 尷尬遮腩
許廷鏗自嘲多醜照流出:Chok係必需

Jude
[url=Jude惡補廣東話恨拜師衛蘭]Jude惡補廣東話恨拜師衛蘭[/url]
Jude街頭賣唱 走音執五舊

許靖韻
許靖韻想「溝」富二代

鄭欣宜
鄭欣宜濕身晒線
行完山搭的士落山
邪惡FF圖!欣宜請王宗堯食胸前菠蘿包
鄭欣宜晒花球認恨嫁!

陳偉霆
新歌1121 向會員KK8733示愛
陳偉霆文青Look氹掂Jessica

李治廷
李治廷好搶手拍成龍打入國際
李治廷尚語賢 借塔傳情

江若琳
江若琳發放激罕胸光

李河璘
李河璘MV點擊破10萬開心到喊

鄧麗欣
鄧麗欣光頭 幾靚!
牛一餅碎送祝福
爆方力申想作反

連詩雅
恨開叮叮party

林德信
松岡胸壓林德信

吳業坤
Regen胸壓吳業坤

官恩娜
官恩娜誕混血B棄歌湊仔

張敬軒
開騷晒肌被叫小鮮肉 軒仔:我係臘肉
成都開騷揚言表演「噴火」

謝安琪
IU燃《囍帖街》回憶 謝安琪畀Like

JW
JW新歌登銷售排行榜榜首

Twins
跨年騷 粉絲搶飛塞爆網
阿Sa 3400萬買豪宅
阿Sa哀傷送別爺爺
阿嬌珍藏內衣性感自賞

B.Gs
B.Gs百場巡唱 瞄準紅館

容祖兒
【激罕性感】祖兒透視裙晒微波:小兒科

葉巧琳
葉巧琳參加比賽 林奕匡係評判:畀佢最高分

林奕匡
自爆錄音唔着鞋

姚安娜
[url=YXyLQU-uzLE]化身【心靈女王】[/url]

鄭融
細細粒鄭融淹沒人海中呀
鄭融孖男友Sweet爆拍拖

汪明荃
汪明荃嘟嘴索吻唔係第一次?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

達哥竟然有得出鏡

Phil出現兩次
Where is Lillian家庭

祖兒好美
5分

心靈女王錯link 喎

哎喲喲 阿連得返啲n線新聞

有個別不知道是誰

lm

jude有條link fail咗

Stephy
今次無霏霏

Stephy
今次無霏霏
rubylovessss 發表於 2015-11-2 09:41

wuby姐有冇咩小道消息流出 霏ee幾時有新歌呀
希望佢下個月打入十一月星啦
我們的總和

wuby姐有冇咩小道消息流出 霏ee幾時有新歌呀  
希望佢下個月打入十一月星啦 ...
Wonders 發表於 2015-11-2 11:52

無....星期六問佢

觀音姐姐唔好棄歌呀

BTW 樓豬偶像抄我icon 好可恥 !!!

觀音姐姐唔好棄歌呀

BTW 樓豬偶像抄我icon 好可恥 !!!
jasonng 發表於 2015-11-2 12:06

擺明你個icon抄我aki bb啦我個aki著校服摸面,擺明早過你啦

樓上果兩件唔知乜水係咁摸面煩唔煩啲呀

冇雨又冇宇 杯葛*
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

胸壓
丁丫=達哥=蔡思貝

金句集典解仲未有噶?

泳兒同許靖韻痴埋一齊真係分唔到lol
點解無CM女神霏霏同千fa
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

胸壓
丁丫=達哥=蔡思貝
數彩虹 發表於 2015-11-2 14:12

本身冇留意丁小姐張圖
睇完你依句野再上去睇番
上緊堂勁大聲笑左出黎
wtf

泳兒同許靖韻痴埋一齊真係分唔到lol
點解無CM女神霏霏同千fa
kevinlai1621 發表於 2015-11-2 18:34

除咗高度 根本係同一個人
泳兒 你唔好再扮許靖韻啦!

擺明你個icon抄我aki bb啦我個aki著校服摸面,擺明早過你啦
harryharry 發表於 2015-11-2 13:19

aki 一把年紀就唔好著校服扮後生喇
仲要抄我mark bb

BTW 村史點解得返一個人 樓豬反Sa !!!!

金句集前熱身遊戲

試從以下海洋公園哈囉喂Leaflet找出兩位每月之星常客

Koalabear金句集

1. 再見MV一日40萬hit rate
睇黎真係有hit嘅潛質

2. 我係針對番佢對G.E.M. d MV製作無理批評作回應嘅
依家有唱片肯揼本去拍全碟MV真係好難得,但歌手用心拍MV又俾d無謂人又話抄又話咩強國味濃,真係好激氣
至於再見MV造型,我都覺得太濃裝好un眼,有待改善

3. 我都唔識欣賞呢個stylish d taste,無論普通公開活動,演唱會,造型照,大部分都係災難級,搞到G.E.M.奇奇怪怪

4. 超級同意!!!呢首有番gem嘅感覺,旋律易記又唔無嗌
之前四首唔係唔好聽,不過有d問題
多遠:太商業 瞬間:太平淡,無gem特色 軌道:唱腔太over 新的心跳:beat係正,但唱腔都係太over

5. 咁通常hit先做到金曲啊嘛,我點知你點理解
你要講埋sugar baby咁無得講啦

6. 咁汪明荃/謝安琪 vs 吳若希 呢

7. 近十年千嬅得拎過1金2銅,咁都叫霸權?無病啊你?

8. 先唔講主觀嘅歌曲質素問題,班一線女歌手joey fa kay fi ivana年頭hea到年尾
唔係走咗去拍戲就係放假,碟都無隻,根本無點專注係香港樂壇
相反Shiga今年咁勤力去plug歌出碟,就係呢點去拎銅獎一d都唔過分
如果以上五個單位包辦三甲,係咪903鼓勵唱片公司繼續hea落去?

9. 佢係咪頂埋吳若希d主題曲?點解佢可以唱鬼死咁多,梟雄片尾曲好似都係佢唱

10. 大了一歲ban咗,Shiga應該無乜可能三甲,即使plug新歌,903都可以好似舊年咁hea播水星
Kay同Ivana兩者入面Kay睇高一線,因為Kay今年有隻國語碟未出,大把歌可以plug,Ivana小俠之後唔知仲有無貨

11. Fiona月尾錄歌,11月應該plug到,太陽所有quota落哂系Fi度,拎兩個獎唔出奇
唔排除Fi Kay Fa Ivana四個年尾大混戰爭銀銅呢個局面出現
跳樓天后就算吧啦,要谷三甲嘅話,最難聽的眼淚就唔會ban啦。仲有兩個月,快d plug首自戀快歌2>2>1>2谷上十大好過,力爭連續3年成為知名度最低嘅叱吒十大

12. 林欣彤靠咩入五強?無人氣無公司支持

13. (羅生門演唱會版)咁難聽,你去播啦._.

14. 如果係高質素,三 四首夠拎男金啦
說好的一年三碟呢?EP2同國語碟都未出

15. 第一時間走入黎俾1分,抄歌手然

16. 你地常日話G.E.M.無心發展香港市場,但你地咪又係對佢唔公平,D評語有幾多係客觀、為佢好,有幾多係抽水、盲反,大家心知肚明啦

17. 一路逆風真係好正
呢首唔簡止講G.E.M.自己嘅態度,仲鼓勵咗90s應該忠於自己

本月最佳金句
有時真係覺得你地好難服侍,香港本地導演又話hea冇成本,特登飛去外國拍又話抄歐美style,台灣拍又話得個靚字冇意思
咁你想點姐???咁叻你去拍啊!!!

K會員2 號金句集 

1. 全力支持大中嬅強搶女金,對家揾DJ幫手博like搏ap,咪行翻同一招囉,唔係點呀!903咁睇班底,依plug實狂播。

2. 你又知?又係小道消息?不過上年最女係無公布票數㗎。

3. 攞咗女金想攞埋至尊?發你嘅春秋大夢啦

3. 我唔敢講好多人服,但應該唔會有人噓囉。eason啲觀眾緣都OK,相反有好多人都唔係好鐘意世小兩條友囉。
再講,無條件點都受歡迎好多吖?依條問題都問得出。

4. 咪係。就算唔俾最hit嗰首,都要俾首都係hit/高質嘅歌攞啦
你估真係負負得正咩。

5. 咁又係嘅。環球都晒咗4年力捧佢,都捧佢唔起,始終資質有限。
係唔知點解咁絕,連"最幸福的眼屎"都唔俾上903個榜啫。不過算啦,霉霏都唔介意有無獎啦。

但"最幸福的眼淚"係記載住佢結婚後嘅心情,上唔到榜真係好遺憾,點解903 DJ對霉霏咁狠狠?

6. 過去10年拎7年最女=最女霸權??
btw人瑞今年攞多個金就可以超越王菲成為攞最多女金第二。
大中嬅差joey唔係好多ap,絕對追得切!加油!
唔好話我唔撐嬅,佢同joey之間毫無疑問愛嬅!
其實未上新歌期間可以re天橋先,近排聽落又幾好聽。絕對值re!

7. 霏妹點會係棄將?

K會員3 號金句集 

簽個咁既女人(葉巧琳)已經有嚴重問題
個樣唔知似咩
成個大陸雞咁
唔緊要
蔚雨芯都係
但係有唱功補救
這個樣冇聲冇唱功冇
唔通出隻Single就算
預祝佢0銷量歌手擺上神枱
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

金句集前熱身遊戲

Koalabear金句集{:7_272 ...
harryharry 發表於 2015-11-2 22:46

Koalabear金句集巧正嘎!

金句集前熱身遊戲

harryharry 發表於 2015-11-2 22:46

輸!家!就!要!乖!乖!聽!話!

#K會員們嘅噴言都值一億個噴

施展華麗轉身
驚過那些年~~~

aki 一把年紀就唔好著校服扮後生喇
仲要抄我mark bb

BTW 村史點解得返一個人 樓豬反Sa !!!! ...
jasonng 發表於 2015-11-2 22:30

「他來不來關我咩事?見到咪Say Hi囉!他最近不是自閉嗎?」
Happy and Blessed.

當吳雨霏落選,相信得番鄭融可以一至十月全勤出席

「他來不來關我咩事?見到咪Say Hi囉!他最近不是自閉嗎?」
jose 發表於 2015-11-2 23:26

頂呀 明明講緊龜仙人

金句集前熱身遊戲

有冇B會員金句集
毒舌程度完勝佢哋囉homo

全部都係東方

本帖隱藏的內容需要積分高於 71 才可瀏覽
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

李治廷 張相2015年既Zac Efron 一樣咁恐怖

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

全部都係東方

**** 本內容被作者隱藏 ****
John 發表於 2015-11-3 01:45

東方個page搵新聞方便啲