返回列表 發帖
純分享 話說唔小心入左IZONE坑
然後對於韓國CD同小卡交換既風氣實在太大刺激
原來一隻專輯 定價140蚊 然後CD同歌詞寫真可以值10蚊
同埋原來鐵粉每星期都會係旺角C出口集體換卡
好似番番以前YES STATION既年代咁
小弟真係十分震驚

我覺得Fiesta係三首主打入面最好聽嘅一首 而且打歌服好靚
weiquan 發表於 2020-3-24 23:37

但以特色黎講得覺得LAVIEROSE最好聽 二三專好靠重覆一個無歌詞既旋律去做歌LAVIE 》FIESTA 》VIOLETA

VIOLETA 隻舞最好睇Fiesta 最差係凸出左成班女D Vocal 好差 ,而且一定Live 唔到既音域黎 ...
釘釘 發表於 2020-4-1 14:09

haha 我覺得佢地實力差距好大
FYR
https://www.youtube.com/watch?v=bx7QO8dluUI

啲歌好嘈 lol 啲女把聲又尖好難頂
賴爽 發表於 2020-4-1 15:59

可能我一開頭說已經認定左呢團係偶像團 lol 所以還好

最尾個排名真係好詭異,之後男版又係咁
SugarFree 發表於 2020-4-3 12:46

其實確認左真心有造票 只差在究竟成員本身知唔知情 如果知其實心理壓力都幾大    不過我偏向佢地出道後先開始越黎越留意佢地 所以又未去到好大感覺 就當係一個公司既新團去對待 lol

邊個?太多人cover wannabe
SugarFree 發表於 2020-4-22 13:32

EVERGLOW (에버글로우) - 'DUN DUN' Dance Cover by OAT&CHAMP บ้านทับช้าง

WONHO 真係好正⋯ lol 呢個forum 竟然無人討論⋯

佢著呢件衫正過露肉
SugarFree 發表於 2020-9-27 18:11

個個live都好 好正:$佢好似仲勁過之前
成隻舞都係為左 展示身材 而排

https://zh.wikipedia.org/wiki/Eyes_wide_open

Dua Lipa
lmml4 發表於 2020-10-18 21:44

我覺得隻歌好岩放係DUA LIPA今年隻碟 XD

有無人估到聽日livenation blackpink買飛條link係咩?