返回列表 發帖
APINK 今次轉型都算成功
mamakin 發表於 2018-7-19 21:09

成個七月計歌女團係得Apink高質可以loop

兩次首歌一般般未算好差但好慢熱
但整體幾啱班女唱除咗momo

music bank呢場難得真live難得除咗momo個個都唱得ok
雖然都係男性向但叫做比之前轉型轉得比較大多啲變化
大肥婆變黑正咗好鬼多...佢可以考慮想孝琳條舊路

G朋友就算啦
一來首歌IMO唔掂完全唔入我腦
二來好似想轉型但首歌本質同之前嗰堆無咩分別特別係個曲
明明想Sistar2.0但首歌好有之前影子唔知點做到
成績唔多睇好
ps Yerin呢個陰好鬼樣衰美到執唔返

MML首歌連MV左抄右抄
加上Momoland條女真係好樣衰
後加入去個101主唱都好樣衰
疑似上緊位但撞兩次同G朋友應該BYE9BYE

DDDD唔識欣賞
加上買音源好明顯
加上個個都係Bitch(特別Jennie)
不了

呢條仔cover得幾好
SugarFree 發表於 2020-4-21 22:04

正..夠Sissy

始終形象定型得太犀利 加上實力都真係差D

唔係個個都可以好似APINK咁轉型成功 ...
hictons 發表於 2020-5-6 23:07

牙粉都要失敗過先轉型成功
其實Destiny都唔錯但無咩起色
一路靠過數買The show都唔係辦法

純分享 話說唔小心入左IZONE坑
然後對於韓國CD同小卡交換既風氣實在太大刺激
原來一隻專輯 定價140蚊 然後 ...
俊仔 發表於 2020-3-24 22:08

造假女團入埋曹婦呢堆女真係追嚟把L

每次心情差聽MOMO唱歌都會開心返 樂壇開心果
mamakin 發表於 2020-6-12 09:51

encore畀自己嚇親好似第一次聽自己唱歌咁

見到造假女團呢個名我以為你講緊blackpink
SugarFree 發表於 2020-6-21 21:22

google造假女團第一result係MML第二係艾鬆老闆娘與伴舞們算把啦

本週COMEBACK重點

宣美 - pporappippam (20200704音源日榜: 7位)

華莎 - Maria (20200704音源日榜: 4位) ...
SugarFree 發表於 2020-7-6 08:50

次次睇宣美都好矛盾舞台魅力好勁但完全唱唔到LIVE

上週COMEBACK重點 (唔記得咗有GF)

女朋友 (GFRIEND) - Apple (20200724音源日榜: 90位)

------- ...
SugarFree 發表於 2020-7-25 21:38

Somi真係好唔啱solo佢女團搶眼好多
根本無氣場solo

支持港女

上幾首都唔知唱緊咩..呢D 先係歌黎架嘛
但係西女人Part 會唔會太多...

btw!! cls,
...
釘釘 發表於 2020-10-27 10:50

隊長好重雞味

lmml4 發表於 2020-10-26 18:55

屌呀Lipa2.0

子瑜
lmml4 發表於 2020-10-27 20:09

泡菜系真係愈來愈柒特別係閪女人可以用醜嚟形容

btw邊個批准momo唱咁多

自從攻埋日本之後好似都無乜點停過辛苦過返工
lmml4 發表於 2020-10-29 20:02

JYP都好清楚呢9個無咩人係可以Solo單飛
一來外國人無可能二來泡系只有賢有可能R到綜藝同肥婆可能拍劇
閪女人個格閪+太樣衰,瑛同oppa無Solo格
不如喺重有人氣去揸盡搵錢

有成team人專責幫佢地安排出歌同活動,根本冇得停anyway好似未見過佢地cb唱埋非主打 ...
SugarFree 發表於 2020-10-29 21:37

呢首好有OMG森系feel

其實唔明點解OMG果隻dolphin韓國咁鬼hit
SugarFree 發表於 2020-10-31 18:04

OMG紅起都係個奇蹟明明條條女都咁醜個樣又三線

觀眾緣好重要,佢地紅到真係要多謝queendom
kingdom果幾隊男團比賽完人氣都冇分別 ...
SugarFree 發表於 2020-11-2 20:39

分別係Queendom嗰班最多叫二線唔紅但未到無人識
Road to kingdom本身預上kingdom嗰堆真係聽都未聽過

OMG班女真係好撚豬閪
YooA好似已經係比較好樣
Solo相重樣衰過閪女人

全碟某何一首都好聽過首AYA
lmml4 發表於 2020-11-21 23:49

首歌係咪想Tribute鄭烈瓊首阿拉伯市場
btw身邊識人聽開MMM都無乜提呢首歌
但其實都算好難聽嘅

好傷心
點解會咁突然
ed8671ed 發表於 2021-5-18 19:16

成件事好多個位好奇怪