返回列表 發帖

[Mar/2016] A-Lin 世界巡迴演唱會2016 – 香港站

『A-Lin 世界巡迴演唱會2016 – 香港站』
Citi Clear Card 獨家優先購票
演唱會日期及時間: 2016年3月12-13日(8:15pm)
**Citi Clear Card - 優先購票日期 : 2015年11月9日至13日**
**其他認可Citi信用卡 - 優先購票日期 : 2015年11月10日至13日**
票價 : HK$880 / HK$680 / HK$480 / HK$300
(每次交易最多可購買20張門票。每張門票須徵收顧客服務費HK$30。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

『蔡依林 <PLAY> 世界巡迴演唱會2015 – 香港站』
票價: HK$880 / HK$580 / HK$380 / HK$180

『A-Lin 世界巡迴演唱會2016 – 香港站』
票價 : HK$880 / HK$680 / HK$480 / HK$300

02 著地 - 鄧麗欣

點解3月開5月開得唔得
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

A Lin must watch !

點解個海報設計得咁樣衰,張圖有無480P ?

*巧可憐,無朋友想睇

係咪得返輪椅位?
$880同480話就話仲有1x個位但揀極都係"未能提供所須的座位"

A-Lin賣得好好喔,得返少量$880
睇黎有望加場
肥婆馬上收皮

A-Lin賣得好好喔,得返少量$880
睇黎有望加場
fifty1205 發表於 2015-12-15 17:56

好似賣得好過2013 年個次喎

加場啦!13/3
肥婆馬上收皮

加場啦!13/3
fifty1205 發表於 2015-12-17 13:41

依經買左頭場

沉哂底
唔好意思
無左個提升功能
我要推post
02 著地 - 鄧麗欣

依經買左頭場
victor1991415 發表於 2015-12-17 15:27

麻煩記住分享rundown

我睇尾場
肥婆馬上收皮

聽聞基仔係嘉賓?

Rundown

All In
好朋友的祝福
我們會更好的
罪惡感
分手是需要練習的
P.S.我愛你

平衡感
不是不滿足
我很忙
寂寞不痛
我心已打烊
Gentlewoman
愛與誠 (with 古巨基)

[間場片 (BGM: 每一個我)]
給我一個理由忘記 (副歌一段)
輸了你 蠃了世界又如何(副歌一段,by 合聲)
餓狼傳說(副歌一段,by 合聲)
找自己(副歌一段)
情人 (半首)
愛上你等於愛上寂寞
熱線你和我(副歌一段)
一想到你呀(副歌一段)
忘不了(副歌一段)

狂風裡擁抱(副歌一段)
檸檬草的味道(副歌一段)
聽見下雨的聲音
今晚你想念的人是不是我
荒唐
以前,以後
幸福了 然後呢
快樂生活

我值得
More like Me
Lin極限
大大的擁抱
一想到你呀 (with A-Lin 家人)
忘記擁抱
給我一個理由忘記

安可
四季
逃避沒有不好
愛就愛
難得

睇完 ...
A Lin 唱live 真係神級既好
不過今晚無失戀無罪同愛請問怎麼走

竟然cut左離開的時候
肥婆馬上收皮

睇完 ...
A Lin 唱live 真係神級既好
不過今晚無失戀無罪同愛請問怎麼走 ...
victor1991415 發表於 2016-3-12 23:51

場外有無CD/紀念品賣?
肥婆馬上收皮

場外有無CD/紀念品賣?
fifty1205 發表於 2016-3-13 01:11

有cd 買呀精選碟同罪惡感

Rundown

All In
好朋友的祝福
我們會更好的
罪惡感
分手是需要練習的 (半首)
P.S.我愛你(半首)

平衡感
不是不滿足
我很忙
寂寞不痛(半首)
拿走了什麼
我心已打烊
Gentlewoman(半首)

[間場片 (BGM: 每一個我)]
給我一個理由忘記 (副歌一段)
輸了你 蠃了世界又如何(副歌一段,by 合聲)
餓狼傳說(副歌一段,by 合聲)
找自己(副歌一段)
小城大事 (副歌一段)
愛上你等於愛上寂寞
一想到你呀(副歌一段)
忘不了(副歌一段)

狂風裡擁抱(副歌一段)
檸檬草的味道(副歌一段)
聽見下雨的聲音
我不離開(一小段副歌 戴愛玲 合唱)
空巷(一小段副歌 戴愛玲)
離開的時候
今晚你想念的人是不是我(半首)
荒唐(半首)
以前,以後
幸福了 然後呢
快樂生活

我值得
More like Me
Lin極限
大大的擁抱
位置(A-Lin家姐 清唱)
唔知歌名+吻別(A-Lin哥哥 清唱一句)
唔知歌名(A-Lin媽媽 清唱一句)
一想到你呀 (with A-Lin 家人)
忘記擁抱
給我一個理由忘記

安可
女人花(半首)
夕陽之歌
難得
最懂你的人
肥婆馬上收皮

Rundown

All In
好朋友的祝福
我們會更好的
罪惡感
分手是需要練習的 (半首)
P.S.我愛你(半首)

平衡 ...
fifty1205 發表於 2016-3-13 23:40

小城大事A Lin 都幾鐘意呢首歌
第二次唱....btw 戴愛玲今晚黎左 ?

小城大事A Lin 都幾鐘意呢首歌
第二次唱....btw 戴愛玲今晚黎左 ?
victor1991415 發表於 2016-3-13 23:58

係,即興俾咪佢清唱,係度9叫(極un耳果隻
肥婆馬上收皮