返回列表 發帖
原來J2星期五開始播師任堂
唔知睇唔睇得過

仲有doctor x 5 星期六都開播(今次好快手)
年尾又會突然咁多劇睇
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

原來J2星期五開始播師任堂
唔知睇唔睇得過

仲有doctor x 5 星期六都開播(今次好快手)
年 ...
kevinlai1621 發表於 2017-11-21 21:21

睇哂當你沉睡時 繼續追Doctor X
我們的總和

睇哂當你沉睡時 繼續追Doctor X
Wonders 發表於 2017-11-21 22:04

想開未有時間
   過埋呢兩week, 開始考試放假時應該可以開掛

但而家我倉仲有半套火舞, 跟住同期一陣仲有溏心, 然後每星期一套綜藝, 真係好唔得閒

有冇人睇姜餐廳?勁好笑

奇妙電視播緊個套有品位的她都幾好睇
典型師奶劇, 上流女人家庭劇, 同埋主要講出軌
重點係都幾多女人打鬥場面@jasoh103

奇妙電視播緊個套有品位的她都幾好睇
典型師奶劇, 上流女人家庭劇, 同埋主要講出軌
重點係都幾多女 ...
kevinlai1621 發表於 2018-1-17 22:31

最近冇時間睇劇
我們的總和

最近冇時間睇劇
Wonders 發表於 2018-1-17 22:34

電視由1月1開抬播, 其實主要都係我媽開住電視睇
  不過近呢幾日都嘈得好勁下, 所以睇埋一份

電視由1月1開抬播, 其實主要都係我媽開住電視睇
  不過近呢幾日都嘈得好勁下, 所以睇埋一份{: ...
kevinlai1621 發表於 2018-1-17 22:35

睇哂doctor x未
我們的總和

睇哂doctor x未
Wonders 發表於 2018-1-17 22:36

當然未
   可能跟住呢兩日先有時間, 不過有d綜藝想睇左先

當然未
kevinlai1621 發表於 2018-1-17 22:41

仲開新劇
我們的總和

仲開新劇
Wonders 發表於 2018-1-17 22:41

我又唔係由頭睇, 電視播時先睇下ze

推下先
最近睇完愛情的溫度
而家睇 Radio Romance

推下先
最近睇完愛情的溫度
而家睇 Radio Romance
mamakin 發表於 2018-3-2 14:01

好睇嗎??
最近都無咩主動睇韓劇

屋企而家主線去左奇妙睇韓劇 (雖然阿媽會之後上網睇viutv)

而家個兩套, the package (鄭容和) 同卞赫的愛情小品d但都好笑嘅

好睇嗎??
最近都無咩主動睇韓劇

屋企而家主線去左奇妙睇韓劇 (雖然阿媽會之後上網睇viutv)

而家 ...
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 15:14

兩套都OK啊
卞赫睇咗兩集就冇睇 鄭容和果套冇乜興趣
我媽追緊姐姐還活著

兩套都OK啊
卞赫睇咗兩集就冇睇 鄭容和果套冇乜興趣
我媽追緊姐姐還活著 ...
mamakin 發表於 2018-3-2 19:21

鄭容和而家人氣都直插啦
卞赫都係得啖笑嘅, 我都唔係睇足

姐姐還活著睇黎又係典型爭餐死嘅戲

鄭容和而家人氣都直插啦
卞赫都係得啖笑嘅, 我都唔係睇足

姐姐還活著睇黎又係典型爭餐死嘅戲 ...
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 19:24

前兩日睇咗半集 一起吃飯吧2
好似幾搞笑咁
最近有線成日都播徐玄振啲劇

前兩日睇咗半集 一起吃飯吧2
好似幾搞笑咁
最近有線成日都播徐玄振啲劇 ...
mamakin 發表於 2018-3-2 19:27

無印象呢個人

無印象呢個人
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 19:30

又吳海英個女主 唔知你有冇睇
本身都想睇 因為幾鍾意女主 但係男主不美

又吳海英個女主 唔知你有冇睇
本身都想睇 因為幾鍾意女主 但係男主不美 ...
mamakin 發表於 2018-3-2 19:34

無認真睇過, 所以無咩印象

無認真睇過, 所以無咩印象
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 20:12

好似冇咩劇特別想睇
最近李寶英有套 Mother 係翻拍日劇
都好似 OK 咁

好似冇咩劇特別想睇
最近李寶英有套 Mother 係翻拍日劇
都好似 OK 咁
mamakin 發表於 2018-3-2 20:13

有聽過, 呢D實力女演員嘅劇會谷得好勁
我被告人同當你沉睡時都未開到

有聽過, 呢D實力女演員嘅劇會谷得好勁
我被告人同當你沉睡時都未開到 ...
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 20:16

被告人又係睇咗幾集就冇睇

被告人又係睇咗幾集就冇睇
mamakin 發表於 2018-3-2 20:16

但係我媽都話好睇

但係我媽都話好睇
kevinlai1621 發表於 2018-3-2 20:17

唔記得 J2 定 Viu 有播 ?

唔記得 J2 定 Viu 有播 ?
mamakin 發表於 2018-3-2 20:18

viu播緊 可惜因為屋企係開奇妙變相我要自己上網睇, 所以無時間睇

睇孝利家民宿先 ^^

J2 easter後就播當你沉睡時, 好快手

無人睇韓劇now?
男朋友好好睇

無人睇韓劇now?
男朋友好好睇
放空 發表於 2018-12-6 22:22

朴寶劍好好笑

近排有無咩綜藝好睇?
帶起音樂 Music Onair
一個推廣本地獨立音樂的平台
https://www.facebook.com/hkmusiconair
IG:music.onair