返回列表 發帖
但如果上去又係唱夜機傻女千千果d, 好似同今次concert主題唔match
lemontea1069 發表於 2015-11-24 18:33

班中老年人都唔係嫻迷, 都只係想聽儍女千千果D 咋嘛.

真正嫻迷唔使宣傳都知道佢開騷啦

真正嫻迷唔使宣傳都知道佢開騷啦 ...
lblemon 發表於 2015-11-24 22:07

其實好想佢唱下95後果堆歌
玩味
距離
二人時間
什麼都想要
情意結
【This is MC】澳門見

其實好想佢唱下95後果堆歌
玩味
距離
二人時間
什麼都想要
情意結 ...
lemontea1069 發表於 2015-11-24 23:41

2,3隻, 有係唔奇,
但主要都係果堆hit歌的了

今次聽講會有【秋色】【玩味】【情意結】

真正嫻迷唔使宣傳都知道佢開騷啦 ...
lblemon 發表於 2015-11-24 22:07

其實每個歌手都有一D歌係紅館開SHOW一定會唱,傻女,千千闕歌,夜機好難唔唱

今次聽講會有【秋色】【玩味】【情意結】
小星星 發表於 2015-11-25 12:45

終於肯唱玩味

係咪冇希望加場喇?

D飛就黎賣晒? 係咪準備加場呀?

加3月4號禮拜五,聽日公售

睇完佢TVB個音樂會
睇死佢開SHOW都係唱果堆歌

睇完佢TVB個音樂會
睇死佢開SHOW都係唱果堆歌
lemontea1069 發表於 2016-1-19 12:16

今次可能多d冷門歌,同埋何丙編曲,應該有點区别吧

同上上年無分別
最好的債 發表於 2016-1-19 12:22

由80年代既演唱會到而家都係果堆歌, 仲悶過ALAN TAM

阿mark 發表於 2016-1-19 13:26

希望佢唱下二人時間, 甚麼都想要, 明日有明天, 距離, 同埋最好聽既玩味

雖然好好聽,但想聽多點95年同02年的「新歌」
最好的債 發表於 2016-1-19 13:52

真係聽得太多喇, 其實佢可以唱下其他貨, 好似'我心不死'...呢D半冷既歌

回復 65# lemontea1069

聽講會唱  玩味

個電視特輯播完銷情好咗好多, 依家得返加場$480有連位, 仲係坐側田區27行...

雖然好好聽,但想聽多點95年同02年的「新歌」
最好的債 發表於 2016-1-19 13:52

希望有明日有明天、情意結、拈花⋯

個電視特輯播完銷情好咗好多, 依家得返加場$480有連位, 仲係坐側田區27行...
阻住 發表於 2016-1-19 18:55

所以垃圾台係有佢存在價值

希望可以唱晒成隻「情意結」,隻碟實在有太多正野喇
明日有明天,情意結,拈花惹草,蕭邦與我,把悲傷看透了,到處留情,
仲有我最鍾意既 柯德莉夏萍穿過的鞋

阿mark 發表於 2016-1-19 13:26

上次唱「凌晨舊戲」「戀戀風塵」「正是愛」「心滿意足」好正
今次真心希望可以聽到呢幾首: 「六月某天」「路」「牆」「你喜歡我什麼」「不想你還想你」「永遠愛你的人」「禮物」

希望可以唱晒成隻「情意結」,隻碟實在有太多正野喇
明日有明天,情意結,拈花惹草,蕭邦與我,把悲傷看透 ...
Jacz 發表於 2016-1-20 16:44

我也買了呢張神碟

希望多唱輝陽寫比佢嘅歌

我也買了呢張神碟

希望多唱輝陽寫比佢嘅歌
l00540 發表於 2016-1-20 18:23

當年滞銷只賣8000,宜家天價

阿mark 發表於 2016-1-20 18:26

唱片公司宣傳/ 派歌有問題啩⋯
《情意結》四台成績慘不忍睹

唱片公司宣傳/ 派歌有問題啩⋯
《情意結》四台成績慘不忍睹
l00540 發表於 2016-1-20 18:31

好似話係有啲technical既野搞到隻碟啲音質有問題

阿mark 發表於 2016-1-20 18:26

想買都買唔返

TVB 個SHOW 一出, D飛賣晒

加開7號

之前又話最後加開
Tvb果然仲有d用
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

估唔到佢會好賣過憶蓮, 跌眼鏡

想問鑽石台同三面台邊區咩段既位會好D呀?

又加場了,7號

tvb當然有用,千嬋個名都係tvb贈踢

師奶會睇tvb,又會聽過慧嫻姐的歌,又有錢買票 ...
最好的債 發表於 2016-1-26 12:49

點解叫千嬋嘅

反而好奇慧嫻請邊個做嘉賓
除左環球之友⋯

倫伯同宋禮做嘉賓wor
希望倫伯唔好頭場就嚟 寧願早十分鐘完場都唔想見佢

點解叫千嬋嘅

反而好奇慧嫻請邊個做嘉賓
除左環球之友⋯
l00540 發表於 2016-1-26 19:35

倫伯同宋禮做嘉賓wor
希望倫伯唔好頭場就嚟 寧願早十分鐘完場都唔想見佢 ...
阻住 發表於 2016-1-26 20:48

真係請環球之友
會唔會校長係膽

四場嘉賓:溫拿、左倫右李、校長solo、杜麗莎x 校長

有啲想睇添
但佢啲歌又唔太熟

希望唔好再加,加都唔好再加後面

真係請環球之友

會唔會校長係膽

四場嘉賓:溫拿、左倫右李、校長solo、杜麗莎x 校長
l00540 發表於 2016-1-27 11:26

救命,一個都唔想見到,好心唔好阻住晒  
可唔可以請Sandy

tvb話楊千嬅係楊千嬋搞到千嬅下年起唔出席頒獎禮,廢事俾人話阿嬋
不如tvb話埋容祖兒係容祖姨啦,等容姨知難而退都好

其實tvb真係有宣傳效果,開演唱會有埋Tvb宣傳真係唔同點,慧嫻姐宣傳有19點,算ok啦
最好的債 發表於 2016-1-27 12:45

唔係21點咩?
高過星期日同時段節目

估唔到佢會好賣過憶蓮, 跌眼鏡
lemontea1069 發表於 2016-1-26 12:25

以前八十年代D天後就算幾霉都有一定既叫座力架
加上上次Back to Priscilla叫好叫座,今次點都唔會差既

救命,一個都唔想見到,好心唔好阻住晒  
可唔可以請Sandy
Jacz 發表於 2016-1-27 14:53

[有難度]Sandy好似離開左環球⋯

反而Kelly, Eason, 盧冠廷有機⋯

[有難度][有難度]Sandy好似離開左環球⋯

反而Kelly, Eason, 盧冠廷有機⋯
l00540 發表於 2016-1-27 16:21

唔同公司都得架,eg. 美嬋vs美捲

我真係唔想見到倫伯同宋禮同杜泥沙

買佐兩張尾場,希望唔好再加!

買佐兩張尾場,希望唔好再加!