返回列表 發帖
我覺得容天后真係要多謝gem
唔係gem, cm應該會比較多人出力反容
但就係因為gem, 至知道一個藝人可以幾黑人憎

Btw 我見樓上話張丹講乜唔關gem事
咁gem幾時重整下佢個團隊呀
鄧紫棋(G.E.M.)噚晚喺會展睇方大同演唱會,對於G.E.M.之前新城音樂會完騷唔做訪問,又話想同香港媒體修補關係,G.E.M.稱:「唔係我決定,我問新城嗰邊,佢話已經安排咗,其實我哋都覺得要重組一下我哋嘅人員,最近請咗個新嘅女仔返工,知道咗多咗細節,以前啲工作人員係有啲問題,自己聽番知道佢哋冇聽電話,又冇交帶。」

講呢D 都多餘啦, 而家係佢老闆唔係咩團隊, 老闆大家應該知道係乜,
算罷啦,DISLIKE GEM冇問題, 但D  ...
hkchart 發表於 2015-11-16 23:21

老闆咪係團體背後既大水喉囉
做咩姐你, 咁快又嬲豬呀
BTW俾你話我地係精神病人有咩所謂姐
咁你就唔好上CM喇, 呢度係精神病人專上既論壇

個reply成大陣酸味,我冇講過cm係精神病論壇喎, 我話有部份ANTI精神病發作,
硬屈再扮受害者為香港樂壇 ...
hkchart 發表於 2015-11-16 23:55

邊度酸?
其實你可唔可以唔好咁小學雞
人地講幾句就打咁多野咁大反應姐

@星扒皮
邓紫棋演唱会的场所明明是美国新泽西州纽瓦克市,在微博上邓紫棋却说在纽约。尽管演唱会现场被观众 ...
hazel 發表於 2015-11-17 01:05

笑到我呀
唔知gem gem係咪俾團隊逼嗌紐約50次呢

你D 回應成日都一陣酸味,明顯係GEM GEM 自己7 左啦
hkchart 發表於 2015-11-17 01:55

酸咩?
酸gem子真係7到世界盡頭呀?

好心你就唔好長期伏住個post啦
秒回我喎 幾錢個reply呀?

其實CM改革之後都知道主力推廣東歌啦,有必要為單咁嘅新聞整公告?我真係見唔到單新聞對廣東歌未來發展有不 ...
fifty1205 發表於 2015-11-17 07:31

但係gem講過香港係佢既根
保衛廣東歌唔係佢都有責任咩