返回列表 發帖
如果佢唔續約唔再唱,有無人會覺得可惜?
怪獸一族

wow music 囉
星勤 發表於 2015-11-17 20:58

黃sir嗰間?
怪獸一族

依家唔係諗佢會揀邊間, 係邊間會揀佢, 真係有得揀就好lu
啲伯樂去晒邊?
怪獸一族

今晚台慶又冇Mag
XYZZY 發表於 2015-11-19 10:01

有約時逄大show都無得出, 依家無約, 台慶無份是正常的吧?

如果有份都係做二打六玩白痴遊戲, 唔會比佢正經唱, 唔做無損失la
怪獸一族

第二季優秀選Mag唔出席, 似乎已經有答案
希望係簽新公司而唔係提前退休
怪獸一族

呢間垃圾公司打壓咗佢足足三年, 逢show必冇,明顯有人針對佢,如果仲續, 就真係冇眼睇。

快D走啦。 ...
thecool123 發表於 2015-11-20 13:23

係尖東擺檔賣唱都重有多啲人聽到
係大台無機會唱
怪獸一族

Singalong lum 得 Herher 咁開心
Mag 得唔得先?
matthew1990 發表於 2015-11-20 13:45

如果要比人抽水, 林小姐一定唔得
怪獸一族

Next Plus

太癲 林欣彤自由身無人敢要

現年只得25歲的林欣彤(Mag),11年因壓力而患上抑鬱及厭食症,經過三年的治療,厭食情況已有改善,但情緒依然不穩。上月滿約無綫及英皇唱片,決定唔續約的她先後向不同唱片公司敲門,可惜因抑鬱問題未解決又出名易失控,搞到冇人敢要!

有無咁慘情? 點解毒果成日要釘住佢唔放?
怪獸一族

有無咁慘如果真係咁差tvb唔會開個offer 仲有得比佢拍劇啦
pkl 發表於 2015-11-25 10:49

我相信大台開嘅條件唔慌好, 只係問佢有無意願拍劇, 未必真係有得做, 做都可能係啲二打六角色

人地個病已經康復, 重成日話佢情緒唔穩定, 我聽到嘅事實係, 同佢共事過嘅人都讚賞佢工作態度, 投入又誠懇
上次饑饉連太后都有讚, 如果真係情緒隨時失控都接唔到咁多job, 點解係要玩死個咁勤力嘅人先安落?
怪獸一族

毒果篇嘢將一堆舊聞炒埋一碟分明有心唱衰Mag,當中亦冇新料。情緒病三年前已醫好啦,仲囉來講?想點呀? ...
rainbowdash 發表於 2015-11-25 11:27

Mag份人咁被動, 唔信佢會周圍去問人簽唔簽佢
係咪魚氏伉儷/一姐公司洗橫手想人整死佢?
怪獸一族

如果情緒有問題又點做到饑饉同十場音樂劇呀?仲有N個活動?屈得就屈敗壞人聲譽,寫嗰個簡直陰毒。 ...
rainbowdash 發表於 2015-11-25 11:54

太多人驚佢跑得出
怪獸一族

但少少佢會簽邊度既聲氣都無 佢歌迷會好似咩都唔知又唔係好支持佢咁 ...
pkl 發表於 2015-11-26 10:29

佢地歌迷會出名癈, 加埋燈神出咗好多力搞到啲歌迷四散, 個會形同虛設,
好多Mag表演片段要靠其他表演拍擋歌迷會上傳到youtube先有得睇
做Mag粉好淒涼, 佢唔係真係唱得好, 肯定半個粉都無
怪獸一族

王祖藍打救 林欣彤搏一鋪上《我是歌手》

林欣彤約滿無綫同英皇之後,決定轉會走人,但因為性格太飄忽,搞到冇唱片公司肯要,以為林欣彤從此要絕跡樂壇,好在有王祖藍打救,邀請她加盟其自組的新公司,更應承幫她發展大陸市場,步阿G.E.M.後塵參加《我是歌手4》。

堅定流?
怪獸一族

回復 144# pkl
壹週刊
怪獸一族

搵唔到 可唔可以貼出黎

但佢有人簽係好事
不過唔知佢同祖藍熟
但黃祖藍應該可以幫到佢 ...
pkl 發表於 2015-12-3 11:04

網上都係得咁少, 要睇晒全篇可以買今期壹仔
怪獸一族

祖藍真係把炮到可以捧人咩?
thecool123 發表於 2015-12-3 11:13

捧林小姐有幾難, 只要扶一扶唔好害佢就得

比兩間公司打壓成咁都未死絶, 點都有啲本事同實力
怪獸一族