返回列表 發帖

[Jan/2016] 毛記電視第一屆十大勁曲金曲分獎典禮‬

http://www.tvmost.com.hk/TenBig/

演出日期 : 2016年1月11日 (8:00pm)
票價 : HK$480 / HK$380 / HK$280
地點 : 伊利沙伯體育館

一晚分發超過3,000個獎項!
人類史上最大張樂壇成績表!
一月十一,真.伊館!

12月11日早上10時正起於城市電腦售票網公開發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

最記得中女羅生門

希望葉蘊儀 練好啲 Live
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

希望每首歌都有live版, 先分到3000個獎
我要葉蘊儀嘅中女羅生門同埋方健儀嘅中東與綜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

憑抽水都可以抽到賣門票lol

ps.真心覺得100毛越來越膠
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

憑抽水都可以抽到賣門票lol

ps.真心覺得100毛越來越膠
JayantL 發表於 2015-11-20 00:17

其實100毛而家同一啲content farm 無異
此風不可長
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

重點係其實只係不停抄高登~
只係佢有人脈將網民D抽水實體化~~

亞視永恆上榜好多週啦,好心就out左佢啦!

Shell Bonus咭好奬fun是什麼

Shell Bonus咭好奬fun是什麼
lblemon 發表於 2015-11-20 01:00

可能叱吒有加德士~
佢地有SHELL~~

可能叱吒有加德士~
佢地有SHELL~~
kenny1102 發表於 2015-11-20 01:33

i see.........

好tum本,租伊館。
舞來舞去 不日內開始錄音。

會唔會撞TVB果個
到時啲真・歌手可能情願去呢個扼like都唔上TBB爭膠
DM多仔多到覆唔哂

真係唔知會唔會多人去睇
不過實好好笑~

睇親佢100毛野… 我都要好小心咁理解係抽水定係認真…
難分真與假…

居然係實體show
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

must go

其實呢本野我淨係睇過一期-,- (仲要係同學借比我睇 果時未有明星做封面)
佢地啲翻唱歌我都淨係聽過一首 (方健儀係hocc個show果首)
禾真系好out = =
Happy and Blessed.

會唔會撞TVB果個
到時啲真・歌手可能情願去呢個扼like都唔上TBB爭膠
mosesming 發表於 2015-11-20 08:04

星期一黎嘅… btw,TVB 係 12 月 20 號就搞
要撞都只會有機撞到港台
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

sorry, what is that show???
讓我美麗 有甚麼可以阻我
尤物要走過 才不要問你許可

星期一黎嘅… btw,TVB 係 12 月 20 號就搞
要撞都只會有機撞到港台
星勤 發表於 2015-11-20 13:45

tvb真係講左12月20搞?
咁咪連續2個星期日搞大show (視界、樂壇)
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

tvb真係講左12月20搞?
咁咪連續2個星期日搞大show (視界、樂壇)
martinki 發表於 2015-11-21 01:37

TVB 12/20
997 12/26
903 1/1
RTHK 1/6
TVB 再前一星期應該仲有東華
所以係連續三星期
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

真係SHELL 贊助=,="
kenny1102 發表於 2015-11-20 12:19

「幸運既歌手或者可以不費吹灰之力勇奪殊榮...」

挖苦別人賺返來既錢既臭且賤
JM 2016

其實我覺得有少少無聊!
我估錯這個世界得到教訓

張少 發表於 2015-11-21 14:40

認同x2000
【This is MC】澳門見

亞視永恆上榜好多週啦,好心就out左佢啦!
我等我在 發表於 2015-11-20 00:54

個鬼佬唱得幾好聽㗎喎。

其實我覺得有少少無聊!
mrshadowll 發表於 2015-11-21 20:37

唔止少少

撲唔到飛,so sad..

估唔到真係有人會買…

估唔到真係有人會買…
mc) 發表於 2015-12-11 12:20

真心想去睇

好無聊...

唔止少少
chanpokhin 發表於 2015-12-4 23:20

Totally agree lol
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

張少 發表於 2015-11-21 14:40

同意

都幾無聊
咁都有捧場客
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

cm無人睇直播????

cm無人睇直播????
艾石仔 發表於 2016-1-11 20:12

唔準時頒嘅,nowtv 而家播緊啲片段

剩係關心會唔會分個新人奬俾坤哥等佢做史上首個五大樂壇頒奬禮新人王

唔準時頒嘅,nowtv 而家播緊啲片段
rubylovessss 發表於 2016-1-11 20:15

睇緊。。\

真係有人唱歌嫁 @@

王宗堯唱歌幾好聽喎

冇咩耐性睇哂.....等陣間D精華睇算

越難越愛改詞版仲唱得好聽過原唱=_=

越難越愛改詞版仲唱得好聽過原唱=_=
rubylovessss 發表於 2016-1-11 20:38

不過隻歌真係好難唱
   中女羅生門得咁低位

keep 住多謝shell...

真係好似叱吒

真係小鳳姐