返回列表 發帖
2ep2張分開賣定一張嚟= =
最驚egg收2張碟價錢- -
nonkul

分開賣 skymusic話一隻50蚊訂
721AXA 發表於 2015-11-20 14:50

咁都要賺錢 Twins每次出碟都要賺一大筆
nonkul

Yesasia係分開兩隻show
一隻既價錢同pakho隻ep一樣
姐係一隻85蚊啦

痴線
hinz 發表於 2015-11-20 16:14

咁真係2張ep- -
#LOL #EP2 肯定好賣過#LOL #EP1
nonkul

完全無諗過出2ep囉頂= =
仲要得3隻歌
btw ep1好似joey ten
tungbilly 發表於 2015-11-20 16:31

好彩唔係15個封面- -
nonkul

不過應該同JT個packing一樣
死喇,好驚出終極版添= =
tungbilly 發表於 2015-11-20 16:37

party都出過合體終極版 呢張肯定會出 按照往年出ver 2 都係半個月后就出 呢張應該都唔例外吧

ep2 既班底 始終最吸引我買 ep1 所謂買外國demo 真係唔多啱我

實出啦 希望可以學番當年TWINS PARTY咁 終極版係可以岩岩好裝番2隻EP 變左套裝

#LOL (Laugh Out Lou ...
俊仔 發表於 2015-11-20 16:39

party 終極版冇哂獨唱歌喎
係大馬版收錄哂所有歌曲
nonkul

emoji qqmusic  KKBOX 後半段都冇咗 消咗音- -
nonkul

今日係東莞有簽售會
nonkul

有冇人知道邊度買仲有poster送?
hmv會唔會有?
tungbilly 發表於 2016-1-2 11:23

喜利唱片有 買一張ep送一張poster 85一張ep
nonkul

今個月30號會係福建莆田搞簽名會
主辦方有團購價 人仔55蚊一隻   仲平過信和

CCT 會幫簽 賣人仔115蚊雙ep雙簽名
nonkul

可能係引進版呢
jasonng 發表於 2016-1-20 17:55

應該係港版喎  個人買68蚊人仔一隻
不過好過東莞果次 我去咗現場買150蚊人一隻