返回列表 發帖
1. 回眸一笑
2. 逾越生死
3. 一千個假想結局
4. 小手術
5. 我們都不是無辜的
6. 那一個我
7. 找對的人
8.  ...
hehemamama 發表於 2015-11-30 22:24

why not both係我就踢走吳雨霏首跨年歌
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一千個假想結局真係正嘛
成隻yimsin 我本人都好喜歡 我敢愛 流螢
反而首最XX的眼淚一次都無聽過 ...
hehemamama 發表於 2015-11-30 23:57

請密切留意月底禾既頒獎禮牙<3
眼屎歌好聽牙尤其係果句從前為每份痛樂與怒再也聽不到
霏姐花光青春先唱到呢句架
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

1. 黃昏點唱機
2. 格拉斯哥流浪
3. 瑕疵
4. 小手術
5. 最好的債
6. 頌讚詩
7. Let's Keep This Tonight
8.  ...
jose 發表於 2015-12-1 10:33

瞬間 Good taste!

呢兩首咁既野都入到十大仲話唔係KARY FANS?!
其實係呢道認係Kary fans分分鐘有著數 ...
jose 發表於 2015-12-4 20:43

咩叫咁既野
流螢就話姐 我敢愛年度級囉SORRY
[quote]邊個係MARY
-Prince- 發表於 2015-12-6 17:56

可能係KARY屋企既工人二號
工人一號好似叫STEPHANIE

1) 最好的債
好簡單,情懷大於一切
2) 冬至
每次感到困惑,靜下來聽呢首歌,都可以幫我放鬆減壓
3) 為何要 ...
fifty1205 發表於 2015-12-14 18:52

全女班:0)

利申:唔係C ALL STAR既FANS, 但我覺得今年佢地係飛躍進步

第10位 - 男人幫《傷得起》
其實同big four比較 ...
cakeiii2000 發表於 2016-1-11 09:48

有2首阿霏+一路走來