返回列表 發帖
點解kay唔考慮去廣州深圳佛山珠海開呢,之前話香港係最後一站,咁即係唔去廣東tour?
舞來舞去 不日內開始錄音。

外國紅星世界巡迴香港站都係細場之嘛..
lblemon 發表於 2015-12-11 12:31

但佢地會賣得好貴cover番個cost
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有冇人會2場睇哂
佢公司咁鬼窮, 如果FANS們都唔比D力支持下, 就真係冇得救
evan001 發表於 2015-12-12 02:25

我會睇兩場,不過開售嘅話無加場我就買星期六嗰場先,加埋星期日都係有 d d 機會嘅,可以等等...

但佢地會賣得好貴cover番個cost
matthew1990 發表於 2015-12-12 02:56

未必賣得好架. 滯銷左都冇乜人理

有冇人會2場睇哂
佢公司咁鬼窮, 如果FANS們都唔比D力支持下, 就真係冇得救
evan001 發表於 2015-12-12 02:25

here ~

未必賣得好架. 滯銷左都冇乜人理
lblemon 發表於 2015-12-12 18:34

歐美歌手有好多鬼佬捧場客
貴一貴都肯俾錢買飛

好耐之前Christina Aguilera 黎香港
我買前排俾左$1280張飛 肉赤到我
(不過原來嗰次係佢最後一次World Tour 所以都慶幸自己有去睇)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

貴一貴都肯俾錢買飛

我買前排俾左$1280張 ...
matthew1990 發表於 2015-12-12 18:51

有錢喔!咁你兩場680無走雞啦

貴一貴都肯俾錢買飛

我買前排俾左$1280張 ...
matthew1990 發表於 2015-12-12 18:51

台灣歌手貴飛都980啦, 呢D 真. 國際天后1280抵睇啦

有錢喔!咁你兩場680無走雞啦
kayzzz 發表於 2015-12-12 18:56

睇一場咪得

台灣歌手貴飛都980啦, 呢D 真. 國際天后1280抵睇啦
lblemon 發表於 2015-12-12 18:57

我嗰陣買第十行
(太前acoustics唔好 太後又睇唔到樣)
但一個中學生俾1280蚊都肉赤到死啦

睇一場咪得

我嗰陣買第十行
(太前acoustics唔好 太後又睇唔到樣)
但一個中學生俾1280蚊都肉 ...
matthew1990 發表於 2015-12-13 13:08

中學生...你零用錢好多...

係咪明天公售?

其實之前唔係話香港站係尾站咩。。。
唔通世界巡迴演唱會係得兩站?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

中學生...你零用錢好多...
lblemon 發表於 2015-12-13 14:25

要儲架

其實之前唔係話香港站係尾站咩。。。
唔通世界巡迴演唱會係得兩站? ...
JayantL 發表於 2015-12-13 17:29

反而唔係世界巡迴演唱會既年份就周圍巡

求其啦,佢巡去外國大家又會飛去睇咩

我就自私啲,寧願佢擺多啲時間排個香港演唱會

求其啦,佢巡去外國大家又會飛去睇咩

我就自私啲,寧願佢擺多啲時間排個香港演唱會 ...
kayzzz 發表於 2015-12-13 17:45

叫佢改吓個rundown 重好啦

點解kay唔考慮去廣州深圳佛山珠海開呢,之前話香港係最後一站,咁即係唔去廣東tour? ...
黃家正 發表於 2015-12-12 02:37

多得淨心BB,Kay媽上個月個校園見面會要當日取消,仲話系因為自己“聲帶未好”。估計都有好長一段時間無辦法返內地啦,珠三角byebye
讓我對這世界好奇
讓我信自己的真理

多得淨心BB,Kay媽上個月個校園見面會要當日取消,仲話系因為自己“聲帶未好”。估計都有好長一段時 ...
cincinp 發表於 2015-12-13 21:30

咁把聲果日又真係未好得曬
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

咁耐都唔公售架? 好奇怪喎

lblemon 發表於 2015-12-22 10:02

我都一直等緊.....

lblemon 發表於 2015-12-22 10:02

好似一月先公售喎

好似一月先公售喎
abcxyz302006 發表於 2015-12-22 18:04

多謝告知

回復 127# lblemon

細公司做嘢真係好慢... 隔離慧嫻姐姐開 3 月都已經要賣曬了.

唔通想等埋頒獎禮完咗攞到獎先開售?

kay仔加油
誰又妄想一曲一世,讓人忠心到底~

系唔系真系大左肚唔開啦?!咁耐都唔買飛

叱吒佢又表演災難live
名副其實走音kay

仲搵鬼睇佢演唱會
貪佢成日走音咩 ...
linda 發表於 2016-1-2 11:44

但佢演唱會又唱得好個喎 同楊千嬅一樣
上次你們的幸福演唱會真心唱得好, 連你們的幸福都圓滿演繹adore
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

冇耳機既叱吒live真心驚嚇,希望到時live好d

25/1 公售

終於公售

終於公售
klihm 發表於 2016-1-6 00:11

但都仲要等到月尾...

今次想睇呀
但rundown可唔可以唔好唱咁多膠歌
唔該做個真心精彩既show 出黎

25號公售嗎?終於有確實消息

其實演唱會時應該有中型肚啦,應付得來嗎?

今次想睇呀
但rundown可唔可以唔好唱咁多膠歌
唔該做個真心精彩既show 出黎 ...
Lewis 發表於 2016-1-11 00:57

唱少啲 side tracks 就夠

尋日喺the one唱左完美既live
演唱會更加冇問題啦

唱少啲 side tracks 就夠
matthew1990 發表於 2016-1-11 01:55

佢講明香港站會同澳門站唔同

abcxyz302006 發表於 2016-1-11 02:17

FF Kay唱雞蛋、最好、家明、撐起.....

25號公售嗎?終於有確實消息

其實演唱會時應該有中型肚啦,應付得來嗎? ...
lblemon 發表於 2016-1-11 01:49

人地話無大肚喎lol

FF Kay唱雞蛋、最好、家明、撐起.....
l00540 發表於 2016-1-11 07:57

撐起雨傘唱黎做乜 唱獨家村好過啦

撐起雨傘唱黎做乜 唱獨家村好過啦
Lewis 發表於 2016-1-11 08:04

唱既機會仲低過請美祖做嘉賓

abcxyz302006 發表於 2016-1-11 02:17

將啲國語歌變哂sidetracks

唔制呀我要睇謝大媽跳唱香女人呀
nicknicknick 發表於 2016-1-11 14:04

應該有既

請問有冇人知今次係三面台定四面台?

請問有冇人知今次係三面台定四面台?
Lynn 發表於 2016-1-11 19:32

未講

佢性格就應該三面台

買了兩場一共二十幾張680到場支持kay

其實除左澳門,
仲巡左去邊?完全冇消息既。
人地世界巡迴會一早list哂D確實地點嫁喎,宜家唔係剩係開到兩個地方下話?

國語碟又點?又未搞好?幾時下一plug同埋出? 跟著眼淚都好耐之前plug喇喎,碟都錄完啦下話?

買了兩場一共二十幾張680到場支持kay
JudeWang 發表於 2016-1-11 20:04

你巧犀利.
係 AEG 預訂?

其實除左澳門,
仲巡左去邊?完全冇消息既。
人地世界巡迴會一早list哂D確實地點嫁喎,宜家唔係剩係開到兩 ...
jaytang 發表於 2016-1-11 20:10

報紙引述佢話馬來西亞站會盡快公布