返回列表 發帖
報紙引述佢話馬來西亞站會盡快公布
aniceday 發表於 2016-1-11 20:34

馬來西亞站應該就快..
通常有人來開秀d電台都會狂播該歌手既歌..
最近成日聽到美yum d 歌
...

馬來西亞站應該就快..
通常有人來開秀d電台都會狂播該歌手既歌..
最近成日聽到美yum d 歌 ...
siongguan 發表於 2016-1-11 20:52

佢10號都改左口啦   
之前話香港尾場,果日佢都冇講係尾場喇

希望有香港站有PART2
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

香港站多左個SPONSOR
個名長到呢

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=ET&message=6216617

臨公售俾人咁樣玩野回帶唔係有心靠害我肯定唔撚信

臨公售俾人咁樣玩野回帶唔係有心靠害我肯定唔撚信
abcxyz302006 發表於 2016-1-19 00:21

使乜擔心。kay成日都俾人屈,已經百毒不侵,見到依啲post唔使理,由佢沉就得

使乜擔心。kay成日都俾人屈,已經百毒不侵,見到依啲post唔使理,由佢沉就得 ...
kayzzz 發表於 2016-1-19 00:41

咁循例都要係咁意講下既

香港站多左個SPONSOR
個名長到呢
艾石仔 發表於 2016-1-13 23:22

美國萬通165周年呈獻: 拾回謝安琪數愛世界巡迴演唱會香港站
too long

什麼時候公售?

什麼時候公售?
l00540 發表於 2016-1-21 13:32

下周一

下周一
lblemon 發表於 2016-1-21 13:46

宣傳片話1/2 先係公開發售...

回復 162# sam6a

我諗起呢個:雙妹嚜隆重呈獻小鳳姐走過順逆流,依然金光燦爛徐小鳳2014演唱會

反ot:演唱會前仲出可唔可以出到多兩首新歌聽下

宣傳片話1/2 先係公開發售...
hin0526 發表於 2016-1-21 13:48

嫁女推日子...

我諗起呢個:雙妹嚜隆重呈獻小鳳姐走過順逆流,依然金光燦爛徐小鳳2014演唱會

反ot:演唱會前仲出可唔可以出到多兩首新歌聽下
mc) 發表於 2016-1-21 14:40

山林道 ...

P.S. 點解又推遲咗日期賣飛架...

連公售日期都delay應該得謝大媽先做到
nicknicknick 發表於 2016-1-21 21:12

佢呢一生可能得生仔冇得delay
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢呢一生可能得生仔冇得delay
matthew1990 發表於 2016-1-21 22:03

好MEAN 但講得好中

連公售日期都delay應該得謝大媽先做到
nicknicknick 發表於 2016-1-21 21:12

送返首 Kelly 新歌 延期 俾謝延琪 xd
佢仲有上年嗰隻舊碟復刻 delay + 舊碟黑膠無限期 delay ...

咁即係幾時公售 ......
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

咁即係幾時公售 ......
ricnature 發表於 2016-1-25 13:02

咪講左2月1號囉

紅隧口有廣告
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

紅隧口有廣告
hinz 發表於 2016-1-29 23:28

會唔會搞到又無錢拍MV

正三面台
美kay益街坊,Row 16-23賣$480,Row 24打後賣$280

正三面台
美kay益街坊,Row 16-23賣$480,Row 24打後賣$280
阻住 發表於 2016-1-31 18:07

佢驚滯銷....

佢驚滯銷....
hin0526 發表於 2016-1-31 18:23

估計因為有左, 因此選擇平實制作, 甚至縮短演唱會時間, 成本低左所以收平D

估計因為有左, 因此選擇平實制作, 甚至縮短演唱會時間, 成本低左所以收平D ...
lblemon 發表於 2016-1-31 18:29

而家又瘦返d, 唔似有左

正三面台
興趣大減
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

聽朝9點落到售票處買飛
Infinity & Eternity

佢今日記招好似著鬆身衫XD
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

聽朝9點落到售票處買飛
pooh1460 發表於 2016-1-31 19:14

城網是10點

原來得咁少飛賣
超想過來睇不過唔知遲下有無平d既680飛賣

不過其實做粉唔應該咁
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

原來得咁少飛賣
超想過來睇不過唔知遲下有無平d既680飛賣

不過其實做粉唔應該咁 ...
JasOh103 發表於 2016-1-31 22:58

唔係㗎,格離post有個扮唔係粉嘅講埋出口㗎

btw 估緊佢會唔會加場,始終佢暫別樂壇應該會去到霏,好似係

冇得直接買?

唔係㗎,格離post有個扮唔係粉嘅講埋出口㗎

btw 估緊佢會唔會加場,始終佢暫別樂壇應該會去到霏 ...
kayzzz 發表於 2016-1-31 23:03

加左賣唔曬又有話柄俾人講啦

搵唔到人同我睇 680 睇 480 又好似好白痴
最尾將會買 280 支持走數天后開 SHOW 前走多次數

想問9點落到售票處會唔會太晏 真心問

冇得直接買?
z6yhk159 發表於 2016-1-31 23:13
嘩d紀念品睇落好靚!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

聽日有山林道聽 快到

聽日有山林道聽 快到
PerryXD 發表於 2016-1-31 23:59

估佢唔到喎突然之間咁快

《拾回 謝安琪 數愛系列》第壹回《數我十大至愛之歌》答案揭曉 :
1/姿色份子
2/我愛茶餐廳
3/愁人節
4/脆弱
5/吶喊
6/你們的幸福
7/獨家村
8/鍾無艶
9/喜帖街
10/勢不兩立
差D估中

《拾回 謝安琪 數愛系列》第壹回《數我十大至愛之歌》答案揭曉 :
1/姿色份子
2/我愛茶餐廳
3/愁人節
4/脆 ...
z6yhk159 發表於 2016-2-1 00:14

估唔到冇the one and only佢成日唱都唔喺十大入面

1/姿色份子
2/我愛茶餐廳
3/愁人節
4/脆 ...

4首rock 1首電子 5首k歌都幾係佢嚟,係估唔到k歌佔一半,定其實佢鍾意d詞
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

中得5首

4首rock 1首電子 5首k歌都幾係佢嚟,係估唔到k歌佔一半,定其實佢鍾意d詞 ...
HOTMAN 發表於 2016-2-1 00:29

其實應該係唔想得失任何一位作曲/填詞人

1/姿色份子
2/我愛茶餐廳
3/愁人節
4/脆 ...

睇來佢真係覺得年度之歌係個咒語
三首CC+夕爺

睇來佢真係覺得年度之歌係個咒語
三首CC+夕爺
JasOh103 發表於 2016-2-1 00:36

咩呀唔係有傳當年選2nd plug年度/吶喊鬧交嘛 而家睇嚟...

其實應該係唔想得失任何一位作曲/填詞人
kayzzz 發表於 2016-2-1 00:30

咳神呢

咳神呢
HOTMAN 發表於 2016-2-1 00:39

已過檔敵陣(最主要係佢啲曲真係唔好聽)
咩呀唔係有傳當年選2nd plug年度/吶喊鬧交嘛 而家睇嚟...
HOTMAN 發表於 2016-2-1 00:38

如果2nd plug係吶喊,就真係死囉

搵唔到人同我睇 680  睇 480 又好似好白痴
最尾將會買 280 支持走數天后開 SHOW 前走多次數 ...
賴爽 發表於 2016-1-31 23:18

我都自己一個睇680

城網是10點
lblemon 發表於 2016-1-31 22:52

9點鐘碌過去售票處排隊