返回列表 發帖
應該咁講,佢地應該唔會一齊出歌,但會幫 kay 手做演唱會
聽聞 cousin 約滿後簽左去跟 edward chan,kenne ...
星勤 發表於 2015-12-5 22:18

edward chan 唔係仲有個t-ma培育緊咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

今日買仲有280三連位, d飛唔似想像中散得咁快

280多到咁
hinz 發表於 2016-2-2 21:55

咁點加場
   等我琴日仲以為今日買都無

睇黎大家唔好再ff

睇後感 (反白)
第一次入場睇Kay, 雖然多side track, 之前都有做過功課, 不過好彩隔離個fd係Kay fans有提點下, 但即首係咁overall 我都幾鍾意, 係除左香女人個part lol, 因為佢跳舞真係唔多掂搵坤哥做嘉賓真係唔掂, 佢本身又唔識講野, 但係佢個仔個part真係最正 (呢排超鍾意d細路表演) anyway成個concert都有80分, 如果有多少少hit歌就perfect la

啱,佢都係唔好講D敏感嘅野

不過我見到D觀眾真係清一色香港人
好少見 ...
Hanson 發表於 2016-4-16 14:27

佢唔講唔係唱山林道前咩??
   入場前聽到個講普通話

係咩

Intro一響我果邊已經有人嗌喇喎

但係快歌真係好靜 謝大媽俾人抬起埋都冇人嗌 ...
nicknicknick 發表於 2016-4-16 13:42

其實d氣氛都幾差下, 連歌迷會encore都唔帶頭叫

宜家依個時間入場連pon pon棒都冇
shirley94922 發表於 2016-4-16 20:35

d pon pon 棒好流, 琴日我個fd一開場拍幾下就爆左, 我打完一首歌, 就已經狂漏氣

會唔會係歌迷會準備 ?
The One and Only 果張手幅佢好似都唔知 (定扮唔知)
mamakin 發表於 2016-4-16 21:38

擺明唔知la, 如果知應該入歌前會停一停, 好似jade咁
  不過又咁雖然一早知好似做假, 但係琴日舉完無反應其實都有d odd

唱完第一段之後嘩左一聲囉
mamakin 發表於 2016-4-16 21:41

無印象

開始la

做咩唱得差過琴日

Music one 直播唔係好順
rubylovessss 發表於 2016-4-16 22:21

我好順, 仲好清

最好的時刻應該係呢part最後首歌

supper唱幸福之歌
仲有得播

但係係手機睇現場好似氣氛ma ma咁

唔係呀,尋日睇現場氣氛都麻麻呀
賴爽 發表於 2016-4-16 22:34

juno個part最好
  琴日我有一秒諗過會唔會有3部曲聽tim

CAS同aka係下面睇

望住個live真係激死

唉,算啦,你依家都有得睇
kayzzz 發表於 2016-4-16 22:39

咁又係,唔知個直播幾時cut

又坤哥

好煩, 亂tag自己

妖頭先唱拾回同播叱吒片喊到收唔到聲
abcxyz302006 發表於 2016-4-16 23:05

今日呢次拾回感動d

在場既咪比佢唱完山林道就走!!!!!
fyw2031044 發表於 2016-4-16 23:11

琴日唱完呢隻, 都走左一堆人

無encore睇

其實跳完舞之後下半場氣氛都OK (除左茶餐廳時啲人靜左)
Even 偽毒出場嗰部分氣氛都冇問題 (不過我後面有一 ...
matthew1990 發表於 2016-4-17 00:42

頭場都有人大叫偽毒可恥, 佢自己都聽到

我真心想大叫收 _ 啦,無人想睇你,但又唔想比人打 
賴爽 發表於 2016-4-17 10:35

其實坤哥出場個下, 我地個面都好少人歡呼