返回列表 發帖
2場去哂!
但唔好再翻唱國語歌喇....

開兩場爆晒嘅點都好過開五場賣唔晒畀人笑啦

雖然都應該會加場
nicknicknick 發表於 2015-12-1 13:39

我都考慮緊佢會唔會爆 今次真係好難講...以前開 佢仲未係女神
    而家心大心細 究竟優先訂好定公售自己慢慢揀位好!!!!!!

希望香港場 Rundown
頭盔
勢不兩立
獨家村
蘭花指 > 家明
脆弱
開卷快樂 > 神奇女俠的退休生活
17 ...
add 發表於 2015-12-1 15:39

如果改到咁....開十場都會睇哂!

不費吹灰之力...02分已經買到飛!

我等公售先買...
lblemon 發表於 2015-12-7 12:42

想坐得前...所以訂左...!
    之前柏豪演唱會優先訂又係2分鐘買到 坐側台第二行!

咁耐都唔公售架? 好奇怪喎
lblemon 發表於 2015-12-22 10:02

我都一直等緊.....

下周一
lblemon 發表於 2016-1-21 13:46

宣傳片話1/2 先係公開發售...

正三面台
美kay益街坊,Row 16-23賣$480,Row 24打後賣$280
阻住 發表於 2016-1-31 18:07

佢驚滯銷....

買到第7行咋....

咦...頭場仲有3張AA行

點解公開發售嘅貴飛得咁少

主要收益若只靠280門票、三面台、2場⋯
其實主辦單位很難回本{:5_12 ...
l00540 發表於 2016-2-3 13:31

照計會加埋星期日嘅...
    $280 24行開始 開得兩場 根本就係蝕錢。
    加埋星期日 我估都係打個和...

蘭花指可樂拾年
hinz 發表於 2016-2-4 13:12

拾年一定會唱喇!今次主題係十周年。

當佢訪問話會唱多啲本土歌,我懷疑過佢係咪上過forum睇過...

做咩啫你,浮雲 直角 不知幾好聽,雖然真係好偏
kayzzz 發表於 2016-2-4 15:45

反而我幾鐘意直角喎。。。方玲霞就千其唔好唱。。。

Kay 十大至愛之歌 第6首 《你們的幸福》
One of my favourite
依首好歌應該無乜爭議性
睇嚟佢真係好 ...
kayzzz 發表於 2016-2-16 21:19

呢首係我top1...成日都唔肯唱都叫好有意義?

講笑喳,唔好嬲嬲豬
但星期6啲霏明顯好賣過星期5喎(尾場>頭場,假期>非假期)
香港地好多人要 ...
kayzzz 發表於 2016-2-17 20:02

勁唔想佢加星期日,求神拜佛加星期四。。。。
    星期六嗰場坐咁近,第日又唔使返工,唱到幾點都得。

好過投資股票wor
joey2009 發表於 2016-2-20 13:25

$680咩位置叫價叫到2000先?

4月19號到那英開喎
即係加後只會加埋禮拜日一場?
阻住 發表於 2016-3-3 14:09

那英係9/4 吖。。但我估Kay唔會加架喇!
要加一早加左喇。。。

今日有冇宣布加場
doughnut 發表於 2016-3-6 15:54

無吖。佢話請四大天王開始有眉目,希望比到驚喜大家!
    佢噚日先返香港,佢去左韓國睇big bang 演唱會。

演唱會廣告入面首快歌係新歌 / 演唱會主題曲?
星勤 發表於 2016-3-10 22:32

首歌咪頭盔囉。。

噚日收到優先飛喇,坐側台第1行,爽歪歪。
不枉我頭2分鐘飛撲買到優先飛。。。。

國語歌byebye
《蘭花指》《可樂》《眼涙的名字》《兩雙》《她說》《拾年》 ...
sam6a 發表於 2016-4-15 23:36

最開心係連脆弱都無埋....

愁人節同你們的幸福都無,好唔鋸囉!

係,但係我雞蛋與羔羊喊咗幾勻。
kenneth 發表於 2016-4-16 00:14

雞蛋同家明真係好感動,佢真係好愛香港。

我覺得呢part 一定要有,佢sell本土
略嫌有d到喉唔到肺
同埋氣氛一般

雞蛋唔係好hit㗎咩 ...
Stanley 發表於 2016-4-16 00:22

直頭唔夠喉喇!本土歌邊止咁少?

我個fd直情大叫1234收X or X 皮
我一見佢出黎即去toilet
出來toilet 門口有條隊 XDD ...
melodysa 發表於 2016-4-16 10:44

我後面嗰兩個 直情叫佢咪出嚟獻世 心諗你講得咁中我心聲?

浪費我啲時間,還我載我走同你們的幸福!

條友真係好煩
kayzzz 發表於 2016-4-17 00:07

係好x煩。。。。
    真係著左!第一場都已經算數,尾場仲要死出嚟獻世!
    一味靠痴,仲要tag自己我最xx的男歌手,
    真係扯返起1月1號啲怒火!