返回列表 發帖
3/8配合大屏到眼濕濕明天繼續 希望有愁人節 年度之歌 你們的幸福 菲情歌 載我走  多些慢歌單元 ...
JudeWang 發表於 2016-4-16 00:46

SAME HERE
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

聯群結隊
kop1874 發表於 2016-4-16 04:52

唔L係掛

我後面嗰兩個 直情叫佢咪出嚟獻世 心諗你講得咁中我心聲?
hin0526 發表於 2016-4-16 12:04

我都大大聲diu左出黎

話時話,佢琴日有播拎獎片段,
好多都係叱吒既片
證明佢仲好著緊叱吒

可能因為我睇過澳門場
尋晚個rundow真係好好好好多
至少多左gip神藝妓兩首大愛
但當然有一堆都好想佢唱既歌 ...
hinz 發表於 2016-4-16 12:34

完場都未夠2330點會過鐘唔唱愁人節

個台真係設計得幾好 識打開既篋
佢個仔跳舞果 part 可以縮短啲
唱返首賴床都好
希望 ...
mamakin 發表於 2016-4-16 12:46

希望有埋賴床

咸濕大叔fb
緊急知會,十分十分重要消息
今晚Encore ~The One & Only ( 開手機閃光燈 )
                   ~ 山林道 ( 高舉手幅 )
今晚大家唔好見唱完,上面二首歌後就離開

如果大家爆發更大聲的Encore ,Encore ,Encore

咁就有機會有Second Encore (仲要係好大機會~ 載我走  )

大家今晚不要再吝嗇歡呼,盡情地為安琪歡呼

( 請廣傳)

其實美 A 會員係乜樣
賴爽 發表於 2016-4-16 22:56

靚仔樣

妖頭先唱拾回同播叱吒片喊到收唔到聲

現場唔肯走

死都唔走

係咪無羅生門/載我走?
kayzzz 發表於 2016-4-16 23:52

冇

歌迷會仲有好多人響紅館出面未走
明明kay已經去左慶功

下 見唔到佢走架咩
Lewis 發表於 2016-4-17 01:07

就係知佢去左慶功都唔走

現場起碼有四五十人

終於都要完喇
頭先gathering臨完之前
歌迷限定清唱左載我走

個人認為Kay今次變成暫別演唱會主要原因是失去了內地十多場演唱的資金收入來維持其細唱片公司的運作,無資 ...
universal 發表於 2016-4-17 20:27

一早已經話要休息啦
咪叻唔切

你今日去左邊樹聚會?
matthew1990 發表於 2016-4-17 20:41

好多人想去既地方
唔講咁白喇

她無講過唔去頒獎禮( tvb除外),始終山林道很大機會年尾有歌曲獎!
universal 發表於 2016-4-17 21:35

係冇講過
但個口風似唔去
利申:好想佢淨係去叱吒

其實呢邊都好需要雞羊家明最好呢類歌打打氣
政府好腐敗
JasOh103 發表於 2016-4-17 21:42

話說呢幾場有各地歌迷飛過黎睇包括大馬

幾 = 3+
matthew1990 發表於 2016-4-17 21:58

大馬果邊應該起碼有五六個

個失落感好大
雖然講左話佢休息期間可能會繼續幾個月搞一次gathering見下
但我真係好唔捨得kay呀

睇咗香港場同澳門場,香港場好過澳門場好好好好好好好好好好多!!!
國語歌無曬,開心曬!! ...
aka 發表於 2016-4-18 11:59

好在仲有香女人

我都係,真係r爆頭
kayzzz 發表於 2016-4-18 16:58

加埋條片真係喊死人

無論係lv定演唱會果條

冇左kay既日子
愈諗愈想喊
從未如此失落過

其實我覺得kay有睇CM,之前都討論過佢嗰啲 無謂ad lib/喉音/震音,全部無晒,抵讚! ...
kayzzz 發表於 2016-4-18 19:20

可能多得我叫過佢上黎睇

今次有錄影機,似係會出DVD
bextra 發表於 2016-4-18 23:51

上次麥花臣夠有啦
咪又係冇出

錄俾Neway咋
matthew1990 發表於 2016-4-19 00:34

高登有人話GATHERING問左唔會出

btw 個演唱會有neway做合作單位,咁遲啲neway係咪有啲合法嘅kay環球歌ktv(用kay演唱會片段)? ...
kayzzz 發表於 2016-4-19 14:19

應該係掛
起碼應該有得唱

我最諗唔明點解唔出dvd

你個頭像

btw呢兩日不停loop3/8, 拾回, 跟我走
呢三首真係唱得超好 ...
JasOh103 發表於 2016-4-19 22:48

喊死人呀呢幾首

唱載我走嗰陣你有冇喊?
matthew1990 發表於 2016-4-20 00:08

反而又冇

終極ENCORE載我走+感言

你睇得好專心 重以為你喊
matthew1990 發表於 2016-4-20 00:44

上面條片唔係我拍架

kayzzz 發表於 2016-4-20 00:57

你兩個好喇吓

兩大亮點
1)全港最大走數公司
2)最後個謝大媽

講真清唱都好聽到癲 ...
JasOh103 發表於 2016-4-20 01:04

個製作團隊佢話佢強大到鞭策唔住
要食肥自己鞭策佢地先正

個個都想聽都唔唱
sam6a 發表於 2016-4-20 12:19

好在去左gathering有得聽

演唱會後諸神d view升得勁快,差唔多一日一萬咁濟,曲風咁偏都可以咁勁

利申用緊手機冇真係睇st ...
HOTMAN 發表於 2016-4-21 14:20

咁癲?

靚tag ~~
kklaw 發表於 2016-4-22 00:06

度稿果個先好野

有次好似TAG過美祖D歌
艾石仔 發表於 2016-4-22 00:12

果次好似唔係tvb?

幾時先有機會聽到獨行俠侶live
HOTMAN 發表於 2016-4-26 00:51

應該呢世都冇可能
或者阿公搵其他人合唱

其實和音是咪美Yum把聲黎?
matthew1990 發表於 2016-4-26 01:18

好難聽得清楚