返回列表 發帖
李治廷坐係我後面
@美電
-Prince- 發表於 2016-1-2 20:05

原來王子係零

原來王子係零
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-2 20:16

等睇依位版主被革職

原來王子係零

等睇依位版主被革職
harryharry 發表於 2016-1-2 20:32

我本人會積極考慮你既建議

李治廷坐係我後面
@美電
-Prince- 發表於 2016-1-2 20:05

咩場合

咩場合
bagfgfcde 發表於 2016-1-2 21:02

食晚飯

原來王子係零

美版主好曳曳。。請王子公開懲罰佢

搞次頒獎禮真係好辛苦 打左勁多字
但見到咁多人睇初段 係開心既

nicholashin 發表於 2016-1-3 00:26

其實每年都會覺得自己係度自HIGH
又要做勁多評選 搞到自己好忙咁
:O)

等睇依位版主被革職
harryharry 發表於 2016-1-2 20:32

..
你搞到我好想加多個新ICON ..
試試佢先

唔見廣東碟已經plug到第二主打啦咩
1st plug 最初的快樂 2nd plug 有夢要想
希望海洋公園 濕地公 ...
ed8671ed 發表於 2016-1-2 19:14

萬聖節可以出埋 薄扶林中華基督教墓園 主題曲添
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

nicholashin 發表於 2016-1-3 00:26
我一直有睇同估嘎
但一日 3 個頒獎禮好難個個都覆
-Prince- 發表於 2016-1-3 00:32
今年我好想 support 你個頒奬禮
因為你嘅冠軍歌我都好鐘意
但可惜 2 日頒奬禮我都要準備 exam sorry
無得親眼見證美浩拎奬

講到「我最喜愛女歌手」呢個獎輸咗畀阿Kay,Joey話:「冇所謂,其實我只拎過一年。」佢仲話自己冇唔開心,仲話自己坐咗喺台前一晚,個頭有啲痛,所以冇乜笑容,問到係唔係孭住成公司,所以先要出席頒獎禮,佢就話:「其實我自己冇理,心中有兩把聲音,唔攞唔會覺得少咗啲乜,但如果攞咗,觀眾同公司同事都會開心,都有諗過好似Eason咁去打邊爐。」

開心分兩分
Happy and Blessed.

..
你搞到我好想加多個新ICON ..
試試佢先
釘釘 發表於 2016-1-3 00:34

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

-Prince- 發表於 2016-1-3 00:32

me 2
又整乜獎又整乜十強
但自high得好開心

我一直有睇同估嘎
但一日 3 個頒獎禮好難個個都覆
今年我好想 support 你個頒奬禮
因為你嘅冠軍歌 ...
chanchan0909 發表於 2016-1-3 00:38

咁你都可以入黎留番個黎美言既
讀書緊要D 明既

BTW 多謝你一直支持

me 2
又整乜獎又整乜十強
但自high得好開心
bagfgfcde 發表於 2016-1-3 00:45

其實成件事真係好變態

我本人會積極考慮你既建議
-Prince- 發表於 2016-1-2 20:58

送你一包維他

送你一包維他
timmy 發表於 2016-1-3 00:53

唔會用得著
你都係自用啦

一直追到尾架...不過頒歌手獎係冷場d既啦..
頒得好好喎, 咁趕都完成到
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

咁你都可以入黎留番個黎美言
讀書緊要D 明既

BTW 多謝你一直支持  ...
-Prince- 發表於 2016-1-3 00:50

.... 開始好憎呢條女

釘釘 發表於 2016-1-3 00:58

因為套真人騷?

Please don't OT  

PS: 今日開心有街去...

其實由一出道我都唔明白呢條女點解會存在係HC

timmy 發表於 2016-1-3 01:01

吹咩..ban我丫

小確幸是我是管理員

其實由一出道我都唔明白呢條女點解會存在係HC
-Prince- 發表於 2016-1-3 01:02
當年佢好J

因為套真人騷?
matthew1990 發表於 2016-1-3 01:01

其一,其二呢幾年愈黎愈話自己做自己. 但個自己就八婆到一個點~

PS: HotCha 留番兩個有實力既人係小確幸既

因為套真人騷?
matthew1990 發表於 2016-1-3 01:01

咩真人騷?

咩真人騷?
Ald 發表於 2016-1-3 01:11

ViuTV還會炮製真人格鬥騷,請來八位來自不同界別的靚女,包括黎美言、鄧穎芝、龍小菌、劉燕妮、唐紫睿、郭思琳、王蘊妮及鄧洢玲,要簽下生死狀以真人格鬥比賽。

其一,其二呢幾年愈黎愈話自己做自己. 但個自己就八婆到一個點
釘釘 發表於 2016-1-3 01:04

你指佢造新聞定咩?

ViuTV還會炮製真人格鬥騷,請來八位來自不同界別的靚女,包括黎美言、鄧穎芝、龍小菌、劉燕妮、唐紫睿、郭 ...
matthew1990 發表於 2016-1-3 01:13

播咗㗎啦?

播咗㗎啦?
Ald 發表於 2016-1-3 01:16

要等開台之後先再公佈播映日期

你指佢造新聞定咩?
matthew1990 發表於 2016-1-3 01:14

做新聞啦 為上報真係咩都做得出而家做到成隻小強咁.之前同Neway完約前出果兩隻歌無咩反應

但講到自己係小眾咁
但其實佢有冇諗過自己唱歌好難聽...
佢唔配住HotCha (qui / regen) 一個把聲真係粗到唔想聽
到再之前... fans 唔鐘意佢自己又擺晒受害者咁...

ps:小確幸的是我鐘意quibb

做新聞啦 為上報真係咩都做得出而家做到成隻小強咁.之前同Neway完約前出果兩隻歌無咩反應

但講到自己係 ...
釘釘 發表於 2016-1-3 01:18

做新聞呢單野都搞到我頂佢唔順

救命網上啲人留言笑死我

最柒係側田個熱狗唔用熱狗包轉用漢堡包咁就叫漢堡熱狗。佢好岩係老麥做產品研發。
側田垃圾到教夾香腸熱狗、 遲d教陸杯面!

timmy 發表於 2016-1-3 01:01

傷心。。Timmybb 同愛人行街

在馬鞍山遇見叱吒男金搞簽唱會食完飯經過

傷心。。Timmybb 同愛人行街
kk8733 發表於 2016-1-3 01:39

確幸既係我有TIMB GE FB同IG

matthew1990 發表於 2016-1-3 00:44

頂第三個
用嘅時候係咪要聽gotta get high

確幸: 我仲有得用溫書嚟做原因推走啲局

釘釘 發表於 2016-1-3 14:56

我有IG 不過無咩人加我。。。

釘釘 發表於 2016-1-3 14:56

我岩岩add左佢 等佢accept (._.)

頂第三個
用嘅時候係咪要聽gotta get high

確幸: 我仲有得用溫書嚟做原因推走啲局 ...
seeseetv 發表於 2016-1-3 15:09

得架
經過那些年都得

我岩岩add左佢 等佢accept (._.)
matthew1990 發表於 2016-1-3 16:02

我怕俾人拒絕。。。對自己無信心

我怕俾人拒絕。。。對自己無信心
kk8733 發表於 2016-1-3 16:23

俾人拒絕又唔會少左忽肉既 點解唔試下?

得架
經過那些年都得
matthew1990 發表於 2016-1-3 16:07

[路過] 其實點先有呢啲新公仔用
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

hehemamama 發表於 2016-1-3 18:28

有呀。。按表情CM 就有。。其他我都唔識。。

hehemamama 發表於 2016-1-3 18:28

其他啲icon 我喺外國音樂論壇copy 過黎的

I wanna dance 跳到世界也理解
繼續潮拜 不愛我先古怪
You wanna dance 跳到節奏也瓦解
繼續潮拜 全身也跳得出界
跳舞要跳到最High

好感動 要痛哭
唔知點解搵到一個以前cm radio 既 clip
會播共和榜冠軍歌tim

好感動 要痛哭
唔知點解搵到一個以前cm radio 既 clip
會播共和榜冠軍歌tim  ...
-Prince- 發表於 2016-1-3 21:23

一路都想玩番 但之前無人理我JA MA

得咋
其他啲icon 我喺外國音樂論壇copy 過黎的
matthew1990 發表於 2016-1-3 18:42

Happy and Blessed.

一路都想玩番 但之前無人理我JA MA
釘釘 發表於 2016-1-3 21:48

時代變噶
不過而家玩番
雖然係自high 但我相信都有少量支持者既

時代變噶
不過而家玩番
雖然係自high 但我相信都有少量支持者既  ...
-Prince- 發表於 2016-1-3 22:12
相信大家都想聽到美dong美聲